Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme nyt.

Yubikey tarjoaa lisäturvaa verkossa

Yubico Yubikey U2f

Sitä mukaan kun elämämme digitalisoituu enemmän ja enemmän, kasvaa myös henkilökohtaisten tietojemme vääriin käsiin joutumisen riski. Yubico Yubikey U2f on siksi yksi suosikkituotteistamme juuri nyt. Yubikey näyttää pieneltä USB-muistilta, mutta on todellisuudessa laitteisto-avain, joka mahdollistaa eri käyttötiliesi suojaamisen verkossa. Kun käytät Yubikeyta, ei yksi salasana enää riitä Facebookiin, Gmailiin tai muihin palveluihin kirjauduttaessa, vaan Yubikey tulee olla lisäksi yhdistettynä tietokoneeseen, joten kukaan ei pääse luvattomasti kirjautumaan tileillesi vaikka salasanasi joutuisikin vääriin käsiin.

Smart kamera toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin

Netatmo Welcome Home Camera

Älykotituotteiden kirjo on nykyään suuri. Tavallisimpia ovat lamppuja ohjaavat laitteet, mutta valikoimasta löytyy myös hiukan erilaisia tuotteita, kuten Netatmon uusi kamera. Netatmo Welcome on älykamera, jonka kohdistat ulko-ovellesi. Kameran ollessa paikoillaan ja asennettuna havaitsee kamera ovesta sisään tulijan ja kasvojentunnistusominaisuus tunnistaa kyseessä olevan henkilön. Voit ohjelmoida kameran lähettämään viestin, joka kerta kun joku tulee kotiin sekä informaation kenestä on kyse. Täydellinen tapa pysyä perillä, esimerkiksi lapsesi koulusta kotiintuloajasta.

Kuvaa kätevästi täyden 360 asteen kuvia

Insta360 Nano

Suurin valo- ja videokuvauksen trendi juuri nyt on kokemusten ikuistaminen 360 asteisena. Mikäli 360-asteen kuvaaminen kuulostaa kiinnostavalta, tutustuthan Insta360 Nano 3D kameraan, joka on yksi suosikeistamme juuri nyt. Tämä kamera on hankalampi kiinnittää esimerkiksi kypärään tai vastaavaan kuin tietyt muut kamerat, mutta se on loistava kädellä kuvattaessa. Lisäksi voit liittää sen iPhoneesi ja nähdäksesi kuvan suurelta näytöltä sekä saadaksesi mahdollisuuden jakaa videoitasi kätevämmin.

Iskunkestävä ja monipuolinen

Dewalt MD501

Iskunkestävät puhelimet eivät välttämättä ole kaikille sopiva tuotetyyppi, mutta sellaista tarvitsevalle, tällainen on korvaamaton. Yksi tämän hetkisistä suosikeistamme on tämä Dewaltin puhelin, joka lisäsuojansa lisäksi tarjoaa paljon muitakin käteviä ominaisuuksia, kestävämpää puhelinta tarvitsevalle. Dewalt MD501 on IP68-luokiteltu, kestää pudotuksen kahden metrin korkeudesta ja mahdollistaa käytön käsineet päällä. Siinä on kätevä SOS-ominaisuus vaarallisilla työpaikoilla työskentelevälle. Puhelimen voi jopa ohjelmoida aktivoimaan SOS-ominaisuuden automaattisesti, mikäli se huomaa puhelimen tippuvan. Tämän lisäksi siinä on langaton lataus, kaksi sim-korttipaikkaa, push to talk-ominaisuus sekä hyvä kamera.

Maailman ensimmäinen Google Tango-puhelin

Lenovo Phab 2 Pro

Tämä on yksi markkinoiden suosituimmista puhelimista juuri nyt, mutta sen koko ei tee siitä suosikkiamme. Lenovo Phab 2 Pro on nimittäin maailman ensimmäinen puhelin, joka tukee Google Tangoa. Google Tango on yrityksille suunnattu Augmented Reality (AR) alusta, joka vaatii puhelimelta syvyyksiä tunnistavat erityiskamerat, jollaisilla Lenovo Phab 2 Pro on varustettu. Puhelin voi siksi valokuvata huoneen ja tarjota täydellisen 3D-kartan huoneesta ja se voi lisätä sinne digitaalisia objekteja, jotka sulautuvat ympäristöön. Tämän lisäksi Lenovo Phab 2 Pro soveltuu myös erittäin hyvin perinteiseksi puhelimeksi.