Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Erinomainen Wi-Fi-yhteys kodin joka nurkassa

Netgear Orbi WiFi System

Jos et saa luotua koko talosi tai asuntosi kattavaa hyvää Wi-Fi-verkkoa vain yhdellä reitittimellä, on aika tutustua useamman tukiaseman ratkaisuihin. Joskus tällaisten ratkaisujen käyttöönotto voi kuitenkin olla hankalaa, ja juuri siksi Netgearin Orbi-ratkaisu on suosikkimme. Orbin avulla useiden eri laitteiden yhdistäminen ja langattoman verkon kattavuuden parantaminen käy erittäin helposti.

Drone-harrastajan huippuvehje

DJI Goggles

Dronella lentäminen, filmaaminen ja kuvaaminen ovat monien lempipuuhaa, ja DJI:n koko valikoima on yksi ehdottomista drone-suosikeistamme. Drone-kokemuksen nostamiseksi seuraavalle tasolle tarvitaan kuitenkin videolasit. DJI Goggles -lasien ansiosta sinun ei enää tarvitse tihrustaa pikkuista näyttöä lentämisen aikana. Sen sijaan voit hypätä dronen kyytiin ja tuntea todella lentäväsi.

Koe täysin uusi VR-pelimaailma

Playstation VR

VR:stä on puhuttu jo muutaman vuoden ajan, ja aihe saattaa jo alkaa kyllästyttää. Jos näin on, luulemme, että et ole kokeillut VR:ää riittävästi tai oikein. Mielestämme VR on tulevaisuutta – ennen kaikkea pelien kohdalla. Sen vuoksi haluamme kertoa PlayStation VR:stä. Se on tämänhetkinen VR-suosikkimme yksinkertaisuutensa takia. Yhdistä se PlayStationiin ja anna mennä. Niin helppoa se on.

Tehokas pelikone ja näyttö yhdessä

Lenovo Y910

Haluaisitko pelata, mutta et kuitenkaan halua kotiisi suurta tietokonekoteloa, jollainen yleensä tulee hyvän pelikoneen mukana? Jos vastauksesi on kyllä, tässä on sopiva tietokone sinulle – Lenovo Y910 AIO. Olemme erittäin vaikuttuneita tästä tietokoneesta, sillä se tarjoaa periaatteessa kaiken tarvittavan kompaktissa koossa. Se ei kuitenkaan ole mikään kompromissi – se on erittäin tehokas ja sisältää erittäin hyvän pelinäytön. Ja mikä parasta, että myös osien vaihtaminen käy helposti, jos jossain vaiheessa haluat vaihtaa esimerkiksi näytönohjaimen (tosin koneen mukana tuleva Nvidia GTX 1070 riittää todella pitkälle).

Pidä kirjaa treenaamisesta kesällä

Garmin Forerunner 235

Kesä on viimeinkin täällä, ja mikä olisikaan hauskempaa kuin mennä ulos auringonpaisteeseen juoksemaan? Siis mennä ulos auringonpaisteeseen juoksemaan upouusi GPS-kello ranteessa. Garmin Forerunner 235 on harjoitteluranneke-ja GPS-kellosuosikkimme. Kello sisältää kaikki tarvittavat toiminnot todella liikunnalliseen kesään. Lisäksi se on uskomattoman edullinen.