CAT S60

Lämpökameralla varustettu älypuhelin

Tämä puhelin ei ehkä sovi kaikille, mutta on mielestämme kuitenkin huikean innovatiivinen! Saammeko esitellä: CAT S60, maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on sisäänrakennettu lämpökamera. Puhelin on IP68-luokiteltu ja kestää tiputuksen 1,8 metrin korkeudesta, mikä on vaikuttava suoritus, sillä näyttö on kooltaan kokonaiset 4,7 tuumaa. Tämän lisäksi puhelimessa on Android käyttöjärjestelmä, kaksi sim-korttipaikkaa ja 13 megapikselin kamera. Miten tästä ei voisi olla innostumatta?

Sound Blaster Roar

Tehokas bluetooth-kaiutin, jossa on kristallinkirkas ääni

Meillä on laaja valikoima bluetooth-kaiuttimia, jotta kaikille löytyisi juuri kunkin toiveita vastaava yksilö. Yksi suosikeistamme, joka erottuu joukosta, tulee tunnetulta valmistajalta nimeltä Creative. Creative Sound Blaster Roar on kaiutin, jossa on viisi kaiutinelementtiä, kaksi vahvistinta ja uskomaton 6000 mAh:n akku. Tämä tarjoaa vaikutuksen tekevän ja kuuluvan äänen erittäin pienessä paketissa. Roar mahdollistaa kaiuttimen liittämisen tietokoneeseen USB:llä ja kaiuttimen säädön Sound Blaster Control Panel ohjelman avulla.

Wacom Bamboo Spark

Täydellinen silta analogisen ja digitaalisen välillä

Paperimuistiinpanojen tekeminen on harvinaistunut digitaalisen aikakauden myötä. Monet arvostavat kuitenkin siitä huolimatta yhä paperille kirjoittamisen helppoutta ja nopeutta. Ongelmana onkin muistiinpanojen siirtäminen digitaaliseen muotoon. Tekstit on perinteisesti täytynyt näpytellä  tietokoneelle manuaalisesti ja piirustukset skannata tai valokuvata. Unohda tämä ja hanki Wacom Bamboo Spark älylehtiö. Tämä ainutlaatuinen keksintö mahdollistaa kirjoittamisen paperille tuttuun ja turvalliseen tapaan, mutta älykkään kuulakärkikynän ja kosketusherkän taustalevynsä ansiosta se tallentaa muistiinpanosi ja piirustuksesi myös digitaalisesti. Älykästä kuin mikä!

Philipsin 43-tuumainen

Joskus koolla on merkitystä

On tapana sanoa, että koolla ei ole merkitystä, mutta joskus sillä itseasiassa onkin. Esimerkiksi uutta näyttöä hankittaessa. Tämä monumentaalinen Philips näyttö, onkin juuri nyt yksi huippusuosikeistamme. Näyttö on kooltaan kokonaiset 43 tuumaa ja saattaakin olla jopa liian suuri tavalliselle työpöydälle. Mutta kun tilaa on tarpeeksi, tarjoaa se mahtavan käyttökokemuksen. Parasta siinä on sen 4K-resoluutioinen IPS-paneeli, jossa on erinomaisen tarkat värit.

GTX 1080

Seuraavan sukupolven näytönohjain on täällä

On itsestäänselvyys, että uusi GTX 1080 on viiden suosikin listan kärjessä. Miten sen voisikaan jättää huomioimatta?  Oikeastaan kaikki uudet GTX 1080-kortit ovat mielenkiintomme kohteena, mutta tämä Asus-kortti saa edustaa niitä kaikkia. GTX 1080 rakentuu Nvidian uuteen Pascal-arkkitehtuuriin, mikä on osoittautunut suorituskyvyn osalta valtavan suureksi edistysaskeleeksi. Lyhyesti sanottuna tätä korttia ei voi edes verrata vanhempiin malleihin. GTX 1080 on alku täysin uudelle näytönohjainsukupolvelle. Mikäli tahdot kaikkein parasta, on GTX 1080-kortti oikea valinta sinulle.