Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Suuri näyttö pienillä kehyksillä on uusi musta

Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung lanseerasi hiljattain viimeisimmän lippulaivapuhelimensa, josta huomaa, että Samsung on yksi markkinoiden parhaista puhelinvalmistajista. Pidämme erityisesti uudesta muotoilusta, jossa puhelimen etupuoli on lähes kokonaan näytön peittämä ja näin on myös plus-mallissa. Ymmärrämme toki, etteivät äärimmäisen suuret näytöt ole kaikkien mieleen, mutta me pidämme ehdottomasti 6,1 tuuman näytöllä varustetusta Galaxy S8 Plussasta.

Anna pelitietokoneellesi vain parasta

MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11GB

Mikäli tahdot vain parasta (ja kukapa ei sitä tahtoisi?), on tämä näytönohjain tämänhetkisestä tarjonnasta yksi varteenotettavin vaihtoehto. Jos meiltä kysytään, niin valitsisimme ehdottomasti tämän näytönohjaimen seuraavan pelitietokonemme rakentamiseen. Tai no, voisimme periaatteessa valita ja olla tyytyväisiä mihin tahansa 1080 Ti-näytönohjaimeen. Ne ovat kerta kaikkiaan tällä hetkellä parhaita pelikäyttöön.

Ohut, kevyt ja erittäin tyylikäs

ASUS ZenBook UX430UA

Jos meiltä kysytään, on näyttöjen raamien minimointi parasta mitä niiden kehityksessä on tapahtunut. Ensin alkoi TV:ssä näkyä huippuohuita kehyksiä, sitten myös kannettavissa tietokoneissa ja nyt sama kehitys on tullut myös matkapuhelimiin. Asus Zenbook UX430UA on yksi suosikeistamme kannettavien alueella, joissa näytön koko on maksimoitu. Tässä tietokoneessa on 14 tuuman näyttö, mutta itse tietokone on samankokoinen kuin 13-tuuman koneet yleensä. Tämän lisäksi on siinä myös reilusti suorituskykyä ja se painaa ainoastaan 1,3 kg, mikä tekee siitä erinomaisen matkakumppanin.

Kaikkien aikojen paras iPad

Apple iPad Wi-FI (2017)

Kun Apple lanseerasi ensimmäisen iPadinsä, muuttuivat tablettimarkkinat täysin yhdessä päivässä ja Apple iPad on yhä yksi markkinoiden parhaista tableteista. Tämä uusi malli ei ole poikkeus ja on juuri nyt yksi suosikeistamme. A9-sirun ansiosta se on nopea, 128GB muisti mahdollistaa lukemattomien sovellusten sekä median lataamisen ja kymmenen tunnin akun keston ansiosta sitä ei tarvitse ladata usein. Voit käyttää sitä aamulehtenä, pelikoneena, älykotisi ohjaimena tai mediasoittimena matkalla tai vaikka kaikkeen edellä lueteltuun.

AMD tekee vaikutuksen Ryzen prosessorilla

AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz No Fan

AMD:n viimeisin prosessori yllätti kunnolla ja ottaa reilun kehitysaskeleen aiempiin malleihin verrattuna. Tämän takia Ryzen 5 1600X kuuluu ehdottomasti tämän hetkisten suosikkituotteidemme joukkoon. Ryzen 5 1600X on kuusiytiminen, sen perustaajuus on 3,6 GHz ja se voidaan maksimoida myös 4,0 GHz:n kellotaajuuteen. Siinä on lisäksi 12 säiettä, jotka yhdessä kuuden ytimen kanssa tarjoavat erinomaista suorituskykyä. Ytimet ovat lukitsemattomia, joten prosessori voidaan halutessa ylikellottaa.