Garmin Vivoactive HR

Täydellinen älykello aktiiviselle käyttäjälle

Älykellojen kirjo on suuri ja tunnetuimmat kellot löytyvät luultavasti puhelinvalmistajilta Apple, Samsung ja LG. On kuitenkin olemassa toinenkin älykellokategoria, joka soveltuu paremmin aktiivisemmalle käyttäjälle. Tämänhetkinen suosikkimme kyseisessä kategoriassa on Garmin Vivoactive HR.

Kellossa on sisäänrakennettu GPS-antenni, joka tekee siitä täydellisen juoksu- tai pyöräilylenkille. Siinä on lisäksi jopa kahdeksan päivää kestävä akku, joten voit käyttää sitä vuorokauden ympäri ja mitata esim. unikäyttäytymistäsi. Garmin Vivoactive HR on vedenkestävä, joten voit käyttää sitä uimahallissa ja mitata uimatreenisi tuloksia. 

Lenovo X1 Tablet

2-in-1-tietokone, jossa on sisäänrakennettu projektori ja RealSense-kamera

2-in-1-tietokoneiden tulevaisuus on valoisa, sillä ne yleistyvät yleistymistään. Tämä ei ole mikään ihme, koska nämä tabletit tarjoavat mahdollisuuden käyttää konetta moneen eri käyttötarkoitukseen. Lenovo ThinkPad X1 Tablet nostaa käyttäjäelämyksen aivan uudelle tasolle.

X1 tabletti on ohut ja tehokas 2-in-1-tietokone, joka on varustettu näppäimistöllä ja Windows 10 Prolla. Se mikä kuitenkin tekee X1:n sarjassaan ainutlaatuiseksi ja yhdeksi suosikeistamme ovat siihen lisävalintana saatavat moduulit. Tablettiin on mahdollisuus valita sisäänrakennettu projektori sekä Intel RealSense-kamera.

Raspberry Pi 3

Suurten mahdollisuuksien pieni tietokone

Me olemme aina olleet Raspberry Pi minitietokoneen faneja ja viimeisin malli ei tee poikkeusta asiasta. Uusin Raspberry Pi 3 malli on varustettu uudella tehokkaammalla suorittimella, joka avaa mahdollisuudet yhä laajempiin käyttötarkoituksiin. Kyseisessä mallissa on vihdoinkin myös sisäänrakennettu Wi-Fi, mikä helpottaa rakennusprojektiasi huomattavasti. 

Tämä edullinen pieni tietokone on aina toiminut täydellisinä aivoina tee-se-itse mediasoittimissa, pelikoneissa ja kotipalvelimissa.  Nyt voit käyttää sitä myös perus kotitietokoneena kirjoittamiseen ja surffailuun.

Steelseries Rival 700

FPS-hiiri vaativalle käyttäjälle

Tämä hiiri on ehdottomasti yksi tämänhetkisistä suosikeistamme juuri nyt. Steelseries Rival 700 on Steelseriesin viimeisin hiiri ja on FPS-pelienpelaajien toivelistan kärjessä.

Hiiri on äärimmäisen tarkka ja täynnä älykkäitä toimintoja, jotka varmistavat, että voit käyttää hiirtä monia vuosia. Hiiressä on mm. vaihdettava sensori, jonka voit päivittää mahdollisen uutuuden tullessa markkinoille. Hiiren älykkään oled-näytön voi ohjelmoida näyttämään juuri toivomiasi tietoja. Hiiri antaa toivottaessa tuntopalautetta, esimerkiksi kun aseen lipas on tyhjä.

Samsung Gear S7+VR

Virtuaalitodellisuus on uusi musta

Markkinoiden kuumin puhelin tällä hetkellä on Samsung Galaxy S7– eikä ihme, sillä sen on yksi tämänhetken parhaista puhelimista. Puhelimessa on 30% nopeampi suoritin kuin edeltäjässään, uskomaton 4 GB:n RAM-muisti sekä erittäin korkearesoluutioinen näyttö.

Näyttö on lisäksi erityisen tärkeä uutta yhteensopivuutta vaativaa lisätarvikettaan ajatellen, josta pidämme melkein enemmän kuin itse puhelimesta, nimittäin Gear VR. Tämä VR-headset on itse asiassa suurin syy, joka nostaa Galaxy S7:n lempipuhelimeksemme. Ja kukapa ei olisi kiinnostunut VR:stä?