Etsitkö lisäystä pelitarvikkeisiisi? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tarjoamme juuri nyt paljon erilaisia pelituotteita alennettuun hintaan. Omaa tietokonetta rakentavalle löydät täältä suorittimet, grafiikkakortit, muistit ja paljon muuta. Erityisen hyvää tietokonetta tai kannettavaa etsivälle tarjoamme nyt monia pelikoneita alennettuun hintaan. Löydät täältä luonnollisesti myös tarvittavat lisätarvikkeet kuten kuulokkeet, näytöt, hiiret ja näppäimistöt.

Tietokoneet

Kannettavat tietokoneet

Nykyään on paljon kannettavia tietokoneita, jotka ovat tarpeeksi tehokkaita pelikoneiksi. Täältä löydät useita kannettavia suosikkejamme, joissa on tarpeeksi hyvät suorittimet ja tehokkaat näytönohjaimet, jotta voit pelata niillä.

Pöytätietokoneet

Mikäli et halua rakentaa pelitietokonettasi alusta asti komponenteista, löydät valikoimastamme paljon eri valmistajien suorituskykyisiä pelitietokoneita. Kaikki täältä löytämäsi tietokoneet on rakennettu vaativia pelejä ajatellen ja ne tarjoavat erittäin korkeaa suorituskykyä.

Näytöt

Hyvässä pelinäytössä on nopea päivitystaajuus sekä mielellään G-Sync tai Freesync teknologia. Korkea resoluutio ja suurikokoinen näyttö ovat tietysti useimpien pelaajien mieleen, kunhan pöydältä vain löytyy tilaa.

Komponentit

Näytönohjain

Näytönohjain on yksi pelitietokoneiden tärkeimmistä komponenteista, joten tänne olemme koonneet parhaat kortit eri hintaluokista. Tämän lisäksi näytönohjaimen jäähdytysjärjestelmän on tärkeä olla hyvä.

Emolevy

Emolevy on tietokoneesi perusta. Hyvä emolevy on tärkeä monesta eri syystä ja määrittää mitä muita komponentteja voit asentaa koneeseesi. Tärkeintä on, että emolevyn kanta sopii suorittimeen ja ylikellotettaessa tulee tarkistaa mikä piirityyppi emolevyssä on.  

RAM

Tänne olemme keränneet muutamia markkinoiden nopeimmista ja vakaimmista muistimoduuleista  sekä joitakin edullisempia vaihtoehtoja budjetin ollessa tiukka. Tarkista ensin minkä kokoisen muistin tarvitset, kuinka monta muistipaikkaa emolevyssäsi on ja sijoita sitten loput rahat nopeaan muistiin.

CPU

Uutta suoritinta ostettaessa tulee ensin tarkistaa mikä kanta emolevyssäsi on, jotta uusi suoritin varmasti sopii kantaan.  Mikäli suunnittelet myös uuden emolevyn ostamista, saattaa olla viisasta sijoittaa tehokkaimpaan mahdolliseen suorittimeen, johon budjettisi riittää ja ostaa siihen sopiva suoritin.  

Kotelo

Täältä löydät tietokonekotelot, jotka soveltuvat erinomaisesti pelitietokoneen rakentamiseen. Valitse sopiva kotelo sen perusteella, kuinka suuri se saa olla ja mistä pidät. Suosittelemme koteloa, johon komponentit mahtuvat hyvin, mutta joka jättää tilaa myös erinomaiselle jäähdytysjärjestelmälle.

Virtalähde

Vakaa ja tehokas virtalähde on tärkeä pelikoneen komponentti. Jos koneessasi on useita näytönohjaimia tai tehokas emolevy tarvitset yksinkertaisesti enemmän virtaa. Virtalähteen on hyvä olla energiatehokas, lisätietoja tästä saat selvittämällä mikä 80 Plus-sertifiointi virtalähteessä on.

SSD

Tavallisen kiintolevyn käyttäminen järjestelmälevynä pelikoneessa on yhtä vanhanaikaista kuin vuokrata elokuva VHS-kasetilla. SSD tarjoaa valtavan paljon paremman suorituskyvyn ja täältä löydät parhaat mallit pelikoneellesi.

Oheistarvikkeet

Hiiret

Pelihiirien valikoima on suuri ja olemme koonneet tänne joitakin suosikkejamme erittäin edullisin hinnoin. Kaikki ovat äärimmäisen tarkkoja ja tarjoavat hyvän pelielämyksen, mutta juuri sinun tarpeitasi vastaavan muista sinulle tärkeistä ominaisuuksista.  

Näppäimistö

Täältä löydät ehdottomat suosikkimme pelinäppäimistöjen saralla. Toisin sanoen näppäimistöt, joissa on erittäin laadukkaat näppäimet ja älykkäitä toimintoja. Juuri sinun tarpeitasi vastaavan näppäimistön valinta riippuu tarvitsemiesi macro-painikkeiden määrästä, RGB-taustavalaistuksen tarpeesta ja muista peräänkuuluttamistasi älykkäistä toiminnoista.  

Headset

Hyvät kuulokkeet ovat pelaajalle ehdottomat, jollei satu omistamaan erillistä kaiuttimilla varustettua pelihuonetta tai jollei harrasta lainkaan online-pelaamista.  Täältä löydät pelikuulokkeet, joissa on vaikuttava ääni ja hyvät mikrofonit. Sillä tahtonet, että pelikaverisi kuulevat mitä sanot.