Rekisteröidy benifyDeals etuasiakkaaksi.

Rekisteröitymällä alta saat alennusta suuresta osasta yli 200 000 IT-tuotteemme valikoimasta.

Dustin home on pohjoismaiden johtava IT-tarvikkeiden ja viihde-elektroniikan jälleenmyyjä. Meiltä löydät kaikki tarvittavat IT-laitteet saman katon alta; kaiken viimeisimmistä puhelimista tietokoneisiin, servereihin ja tabletteihin. Noin 200 000 tuotteen valikoimastamme löytyy jotakin jokaiselle, huolimatta siitä oletko opiskelija, pelifani vai ylipäänsä kiinnostunut kätevistä IT-tarvikkeista.

Oletko jo Dustin homen asiakas?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected] ja anna asiakasnumerosi niin teemme tilistäsi etutilin. Saat vahvistuksen kun kaikki on valmista. Kirjoita kenttään "Benify".

Nähdäksesi alkuperäiset hintamme, sinun tulee kirjautua ulos etutililtäsi tai avata uusi selainikkuna, jossa et ole sisäänkirjautunut etuasiakkaana. Alennus ei koske kampanjatuotteita. Oheistarvikkeiden ja kaapeleiden alennukset ovat korkeampia, ja kilpailevien tuotteiden kuten tietokoneiden ja puhelimien matalampia. Alla yleiskatsaus alennuksista:

TuotekategoriaKeskimääräinen alennusEnimmäisalennus
Tietokoneet & tabletit9%50%
Komponentit2%16%
Tietokonevarusteet & oheistarvikkeet16%56%
Konttori, koti & koulu2%19%
Tallennus & muistikortit4%25%
Ääni & kuva4%33%
Verkko2%26%
Ohjelmistot3%8%
Tallennus & muistikortit0%17%
Tulostimet & kulutustarvikkeet7%35%
Puhelimet10%30%

Saman tuotekategorian eri tuotteiden alennuksissa voi olla eroja ja yksittäisen tuotteen alennusprosentti voi vaihdella.