aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Shoppaile ensimmäisten joukossa

Älä missaa tilaisuutta shoppailla ennen muita.

Dustin lähettää tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä uutiskirjeitä sekä kampanjatiedotteita sähköpostitse sekä tekstiviestillä. Sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa tilauksesi klikkaamalla sähköpostissa tai tekstiviestissä olevaa linkkiä.

Kuinka Dustin Home valmistautuu Black Fridayhin?

Black Friday on yksi vuoden suurimmista päivistä meillä Dustinilla. Tähän alepäivään ei valmistaudu ainoastaan osa organisaatiosta, vaan koko Dustin on valmistautunut työskentelemään, luodaksemme parhaat ostokokemukset asiakkaillemme Black weekendin ajaksi.

 • Valmistajien kanssa työskentelevät tuotespesialistimme puurtavat kuukausia, jotta he saavat parhaat mahdolliset tarjoukset kaikilta johtavilta merkeiltä ja kaikilla eri tuotealueilla.
 • Meillä on tarjouksia kaikenlaisille asiakkaille. Et voi yksinkertaisesti missata Dustin Homen tarjouksia Black Friday- alepäivän aikana, vaikka et välttämättä tietäisikään minkälaista elektroniikkaa olit etsimässä.
 • Rakennamme suuren aletuotteiden varaston ja työskentelemme kovasti logistiikan kanssa, jotta toimitukset sujuisivat niin hyvin kuin mahdollista.
 • Asiakaspalvelumme valmistautuu hyvin ja se on pidempään auki, jotta voimme ottaa vastaan puheluita asiakkailtamme ja auttaa heitä heidän tarpeissaan.
 • Teemme kaikkemme, jotta palvelimemme kestävät suuren asiakasmäärän aiheuttaman paineen verkkosivustolla.

Milloin Black Friday on?

Vuoden 2020 Black Friday on 27. päivä marraskuuta. Dustinin Black Friday-ale kestää kolme vuorokautta, 27.11. klo 00.01 alkaen ja päättyen 29.11. klo 23.59. Rekisteröitymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, voit hankkia itsellesi VIP-pääsyn Black Friday ostoksille kaksi tuntia ennen muita.

VIP-asiakkaat saavat Dustinilta 26. Marraskuuta jo kello 22:00 sähköpostitse salaisen suoran linkin ja näin pääsyn ensimmäisenä meidän upeisiin elektroniikkatarjouksiin Black Weekendin aikana.

5 etua Dustinin Black Fridayssa

 1. Sinun ei enää tarvitse tungeksia täysissä alemyymälöissä ja voit rauhassa tehdä ostoksia tietokoneen edessä.
 2. Jos olet Dustin Home uutiskirjeen tilaaja, niin saat kahden tunnin etumatkan muihin ja voit aloittaa ostosten tekemisen jo klo 22.00 torstaina 26.marraskuuta.
 3. Kampanjamme on voimassa koko Black Weekendin ajan aina sunnuntain keskiyöhön asti 29.11.
 4. Logistiikkakeskuksemme on auki koko viikonlopun ja henkilökunta työskentelee pidempiä vuoroja, jotta he selviävät huimasti lisääntyneistä tilausmääristä.
 5. Voit helposti ostaa eri tuotteita, kuten johtoja, kaapeleita, hiiriä tai mitä oheistarvikkeita nyt tarvitsitkaan tuotteeseesi.

7 vinkkiä Black Friday-tarjouksiimme

 1. Tee ostokset ajoissa. Suositut tuotteet uhkaavat loppua nopeasti.
 2. Tilaa itsellesi Dustin Homen uutiskirje ja voit tehdä aleostoksia kaksi tuntia ennen muita.
 3. Avaa Dustin tili etukäteen, jos sinulla ei ole jo sitä. Et halua tuhlata aikaa tähän, kun haluat tehdä rauhassa löytöjä kaikista elektroniikkatarjouksistamme. Älä unohda kirjoittaa toimitusosoitettasi, jotta voimme näyttää sinulle kaikki saatavilla olevat toimitusmahdollisuudet.
 4. Selvitä koko perheen joululahjatoiveet jo ennen Black Fridayta. Tällöin voit tehdä löytöjä kaikissa perheesi himoitsemissa elektroniikkalahjoissa ja jouluostoksesi ovat ohi jo marraskuussa!
 5. Muista myös, että sinun pitää mennä kassalle ja maksaa ostoksesi oston varmistamiseksi. Tuotteen laittaminen ostoskoriin ei siis riitä varmistamaan tuotteen saantia.
 6. Vertaa aina kokonaiskustannuksia. Jos teet ostoksia esimerkiksi Amerikassa tai muussa maassa, niin tullimaksut ja toimituskustannukset tulevat usein vielä hintojen lisäksi ja näin mahdollinen todellinen alelöytö saattaakin tulla kalliiksi.
 7. Varo huijauksia äläkä klikkaa linkkejä epäilyttävistä sähköposteista. Tee ostoksia ainoastaan luotettavilta toimittajilta.

Mitä myimme eniten Black Friday 2019 aikana?

 • Koska Dustin on niin suuri tietokoneiden jälleenmyyjä Suomessa, niin voimme tarjota uskomattoman hyviä tarjouksia juuri tässä kategoriassa Black Fridayn aikana. Viime vuonna tietokoneet olivat eniten myytyjä tuotteitamme.
 • Meillä on myös erinomaisen kattavia tarjouksia puhelimissa. Monet kuusien alla viime jouluna olleista uusista älypuhelimista myytiin Dustin Homen Black Friday-alen aikana.
 • Toinen suursuosikki vuonna 2019 oli tabletit kuten Samsung Galaxy Tab, joissa meillä oli erittäin hyvät alennukset.
 • Luonnollisesti myimme tällaisessa ennen joulua olleessa alekampanjassa myös suuren määrän pelikonsoleita, kuten Playstation, Xbox ja Nintendo Switch.

Mikä Black Friday on?

Black Friday on ilmiö, joka on saanut alkunsa amerikkalaisesta kiitospäivä- viikonlopusta, joka on ennen kaikkea amerikkalainen perhejuhla. Kuten olet varmaan lukemattomissa elokuvissa ja sarjoissa nähnyt, niin tuolloin perheet ja sukulaiset kokoontuvat perinteisesti yhteen kalkkunaillalliselle neljäntenä torstaina marraskuussa ja monet pitävät perjantaisin vapaapäivän.

Mitäpä sitä voisi vapaana perjantaina tehdä kuukautta ennen joulua, kun ostella vähän joululahjoja? Jo 1950-luvulta lähtien Black Friday on ollut joulumyynnin avaaja USA:ssa. Ajan myötä siitä on tullut vuoden suurin kauppapäivä. Verkkokaupan lyötyä läpi Black Friday- ale on levinnyt verkkoon.

Miksi päivän nimi on Black Friday?

Termille ”musta perjantai” on olemassa monia eri selityksiä. Yksi selityksistä on, että se kuvasi autojen ruuhkia ja ihmisten määrää kaduilla tämän suuren alepäivän aikana. Toinen selityksistä käsittelee kirjanpitoa – joulukaupan aloittava ale kauppiaille on vuoden ensimmäinen päivä, jolloin luvut vihdoin alkavat näyttää mustaa (=voittoa) punaisen (=tappion) sijaan.

Kaikesta huolimatta Black Friday on saanut alkunsa USA:ssa ja tämän jälkeen se on levinnyt ympäri maailmaa vuosien aikana. Myös maissa, jotka eivät aiemmin ole juhlineet kiitospäivää, joulukauppa alkaa nykyisin tänä päivänä.

Ethän unohda Singles’ Dayta?

Etkö malta odottaa Black Fridayhin? Siinä tapauksessa ethän unohda Singles’ Dayta, jota juhlitaan 11.marraskuuta. Singles’ Day alkoi Kiinassa Ystävänpäivän vastineeksi ja siitä on tullut nopeasti maailman suurin ostostapahtuma. Tulemme myös Dustinilla juhlistamaan päivää monilla upeilla tarjouksilla.

Lue lisää Singles’ Daysta Dustin Homesta

Mikä Cyber Monday on?

Amerikkalaisilla on aiemmin ollut huonot Internet-yhteydet kotonaan, mutta nopea laajakaista työpaikalla. Näin ollen ihmiset etsivät tuotteita kivijalkaliikkeistä viikonlopun aikana, mutta sen sijaan että he olisivat ostaneet tuotteita, niin he etsivät edulliset tarjoukset liikkeistä ja tilasivat ne verkkokaupasta, kun he olivat takaisin toimistolla. Verkkokauppiaat alkoivat kutsua sitä Cyber Mondayksi ja he alkoivat tehdä omia tarjouksia tänä päivänä.

Nykyisin kotien Internetyhteyksissä ei ole mitään vikaa ja verkkokauppiaat saavat oman osuutensa kaupasta jo Black Fridayna. Osa yrityksistä jatkaa kuitenkin erikoistarjouksiaan myös Cyber Mondayna ja aivan kuten Black Fridaykin, tämä ilmiö on levinnyt myös muihin maihin.

Lue lisää Cyber Monday