Dustinin omat tuotemerkit.

Dustinin omat tuotemerkit.

Tutustu omiin tuotemerkkeihimme.

Sen lisäksi, että Dustin tarjoaa yhtä markkinoiden laajimmista IT-tuotteiden ja -palveluiden valikoimaa lukuisilta eri valmistajilta ja palveluntarjoajilta, sillä on myös viisi omaa tuotemerkkiä; Prokord -kaapelit, Alledra LED-valot, Tranzip USB-muistit, Cirafon tarvikkeita mobiililaitteille sekä Kivocase tietokonelaukut ja suojakotelot.

Dustin keskittyy laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiin, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota erittäin hyviä tuotteita, jotka eivät maksa paljon ja jotka olemme itse testanneet ja valikoineet.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Siirrä tiedostoja nopeasti ja helposti Tranzipin kätevillä ja edullisilla USB-muisteilla. Valikoima sisältää sekä mikro- että vakiokokoisia USB-muisteja, jotka näyttävät upeilta ja jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan matkalle. Eri toiminnot, kuten tiedoston vetäminen ja pudottaminen suoraan laitteelle, ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo takaavat paremman käyttökokemuksen.

Katso kaikki tuotteet

Cirafon tarjoaa monenlaisia varusteita matkapuhelimille, kuten näyttösuojia, kuoria ja latureita. iPhone-tarvikkeet on tarkkaan valikoitu ja testattu, jotta ne kestävät päivittäistä kulutusta ja suojaavat älypuhelinta pudotuksilta ja iskuilta.

Katso kaikki tuotteet

Alledra tarjoaa energiaälykkäitä ja edullisia LED-valoja eri tehoilla ja kannoilla. Kaikkien Alledra-tuotteiden energialuokka on A+, ja niiden käyttöaika on vähintään 30 000 tuntia.

Katso kaikki tuotteet
 

Kivocasen valikoimassa on tyylikkäitä tietokonelaukkuja, -reppuja ja -koteloita, jotka on muotoiltu liikkuvaan elämäntapaan. Valikoima on tarkkaan valikoitu ja testattu, jotta tietokone saa suojaa iskuilta ja pudotuksilta. Tietokonelaukkuja on saatavilla eri koissa, ja ne sisältävät monia fiksuja taskuja ja lisävarusteita.

Katso kaikki tuotteet

Prokordilla on laaja valikoima laadukkaita ja edullisia johtoja, joiden avulla voit työskennellä tehokkaasti. Tarjolla on esimerkiksi USB-, video- ja verkkojohtoja.<

Katso kaikki tuotteet