Muuta

Oikeat vempeleet mukaan matkalle

Näin lomien kynnyksellä pakkaillaan matkalaukkuja kesäseikkailuja odotellen, niin kotimaassa kuin ulkomailla matkailtaessa. Saadaksesi matkastasi irti mahdollisimman paljon on tärkeää pakata mukaan oikeat tekniikkalaitteet. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä joistakin suosikeistamme, jotka tekevät matkastasi ikimuistoisen.

Sony a7 III – Täyden koon kuvakenno näppärässä koossa

Sony a7

Puhelinkameralla saa hienoja kuvia, mutta erillisen kameran kuvauslaatu nostaa kuvien laadun kiistatta kuitenkin aivan omaan luokkaansa. Markkinoiden parhaiden kameroiden joukosta löytyy juuri nyt Sony a7 III, peilitön järjestelmäkamera varustettuna sensorilla, jossa on integroitu kuvanvakautusominaisuus sekä 4K-videotallennus. Huolimatta täyden koon kuvakennosta, mahtuu se kuitenkin ongelmitta laukkuun (mikäli et liitä siihen suurta objektiivia).

Osta nyt

Pocketbook Touch HD 3 – Lue kirjojasi digitaalisesti lomalla

Pocketbook Touch HD 3

Loma on oivaa aikaa hyvän kirjan lukemiselle. Kirjan lukemisen edut digitaalisesti lukulaitteelta perinteisen kirjan sijaan tulevat käsin kosketeltaviksi erityisesti matkalla. Pocketbook Touch HD 3 painaa vähemmän kuin taskupokkari, mutta siihen mahtuu tuhansittain kirjoja. Mikäli kyllästyt lukemaan itse, tukee lukulaite myös äänikirjoja.

Osta nyt

Sony WH-1000XM3 – Kuulokkeet ilmanpaineen optimoinnilla

Sony WH-1000XM3

Hyvä kohinan poistolla varustettu headset on pitkällä lennolla ”must” voidaksesi ottaa hyvän asennon ja nauttia elokuvasta, podcastista tai musiikista lentokoneen moottoriäänistä häiriintymättä. Sonyn kolmannen sukupolven suositut kuulokkeet ovat loistava valinta - etenkin koska niiden akunkesto on 30 tuntia. Ilmanpaineen optimointi takaa optimaalisen äänen myös korkeuksissa.

Osta nyt

Samsung Galaxy Tab S5e – Pieni tabletti suurella näytöllä

Samsung Galaxy Tab S5e

Tabletti on monesti pelastava enkeli kun tylsyys iskee riippumatossa tai kun lapset pitkästyvät takapenkillä. Samsung Galaxy Tab S5e sopii täydellisesti matkalle huippukevyen muotoilunsa ansiosta. Vaikka se onkin litteä ja painaa vain 400 grammaa on siinä reilu 10,5 tuuman näyttö.

Osta nyt

DJI Ronin-S Essentials Kit – Kuvaa ammattitason videoita

DJI Ronin-S Essentials Kit

Unohda tärisevä kotivideolaatu ja ota gimbaali mukaan matkalle. Gimbaali on kädessä pidettävä kamerajalusta, joka pitää kameran vakaasti paikoillaan tehokkaiden moottoriensa avulla - täydellinen kun tahdot videokuvata ammattitasoisesti kovassakin vauhdissa. DJI Ronin-S Essentials Kit kestää 3,6 kilon kuormituksen eli järjestelmäkameran painon ja toimitetaan kaikkien tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera.

Osta nyt

Omnicharge Omni20+ USB-C – Lataa kaikkia laitteitasi

Omnicharge Omni20+ USB-C

Riippumatta siitä mitä laitteita valitset mukaan matkalle, joudut ennemmin tai myöhemmin lataamaan niitä. Tässä tahdomme mainostaa Omnicharge Omni20+ USB-C laturia, jolla lataat useita laitteita samanaikaisesti ja jossa on 20100mAh kapasiteetti. Se toimii lisäksi myös USB-hubina.

Osta nyt

Peak Design Everyday Backpack 20L – Suojaa kameravarusteitasi

Peak Design Everyday Backpack 20L

Reppu on monelle itsestäänselvyys matkalla. Jos otat mukaasi kalliin järjestelmäkameran, tarvitset luonnollisesti myös repun, joka soveltuu kameravarusteiden säilytykseen. Everyday Backpack 20L on säänkestävä ja siinä on väliseiniä kameravarusteiden järjestelyyn toivomallasi tavalla.

Osta nyt

SanDisk Extreme Pro – Muistikortti, johon voit luottaa

SanDisk Extreme Pro

Kun kuvaat korkealla resoluutiolla, tulet huomaamaan, että mitä enemmän dataa on, sitä enemmän vaaditaan myös muistikortilta. SanDisk Extreme Pro on nopea muistikortti, jonka tiedonsiirtonopeus on huimat 170 MB sekunnissa ja sen tallennustila on 256 MB. Se on lisäksi iskunkestävä, vesitiivis sekä lämmön- ja röntgenin kestävä. Toisin sanoen täydellinen mukaan matkalle!

Osta nyt

Sony Walkman NW-A45 – Studiotason kannettavaa musiikkia

Sony Walkman NW-A45

Valitse lomaasi sopiva biisi ja lataa se MP3-soittimeen. MP3-soitin? Eikö puhelin riitä? Ei, jos tahdot kuunnella studiotasoista ääntä parhaalla mahdollisella laadulla. Erillinen Sony Walkman NW-A45 tarjoaa autenttiset studiolaatuiset äänet ja helpon ohjauksen kätevältä kosketusnäytöltä. Kuulokkeet liitetään laitepariksi NFC:llä ja Bluetooth-tiedonsiirto tapahtuu Sonyn LDAC-teknologialla, joka parantaa äänenlaatua.

Osta nyt

DJI Osmo Action – Ikuistaa makeimmat hetkesi

DJI Osmo Action

Jos olet seikkailijatyyppiä ja tahdot videokuvata hurjastelujasi, on action-kamera välttämätön. Yksi kuumimmista kameroista juuri nyt on DJI Osmo Action. Se on iskunkestävä, vedenpitävä 11 metrin syvyyteen saakka, se kuvaa 4K-kuvaa ja siinä on integroitu videovakautus-ominaisuus. Se mikä saa tämän kameran erottumaan joukosta on, että siinä on näytöt niin edessä kuin takanakin, joiden avulla kuvaat materiaalia useasta eri kuvakulmasta loma-vlogiisi.

Osta nyt

DJI Mavic 2 Pro – Kuvaa seikkailusi taivaalta

DJI Mavic 2 Pro

Drone ei ehkä tavanomaisesti ole ensimmäinen matkalaukkuun pakattava laite, mutta kaikkein hurjimpien seikkailujen ikuistamiseen välttämätön matkakumppani. DJI Mavic 2 Prossa on Hasselblad-kamera ja yhden tuuman sensori, joka kuvaa 4K-laatua ja ottaa loistavia kuvia. 31 lentoaika ja 8 kilometrin kantama riittää kaiken tarvittavan kuvaamiseen. Se voidaan taittaa kokoon, mikä on suuri etu matkustettaessa.

Osta nyt

Samsung Portable SSD T5 – Kannettava tallennus

Samsung Portable SSD T5

Kun pakkaat matkalle mukaan erillisen ulkoisen kovalevyn, voit ottaa mukaan elokuvia, musiikkia tai tehdä lomakuvistasi varmuuskopioita. Tähän käyttötarkoitukseen on SSD-levy ehdottomasti paras valinta koska se on huomattavasti pienempi ja kestävämpi kuin perinteiset kiintolevyt. Samsungin Samsung Portable SSD T5 on saatavilla eri värisinä ja eri tallennuskapasiteeteilla varustettuna.

Osta nyt

Garmin Fenix 5S Plus – Urheilukello kaikilla mausteilla

Garmin Fenix 5S Plus

Toiset haluavat loikoilla ja ladata akkujaan lomalla - toiset taas puristavat itsestään viimeisetkin mehut ja treenavat täysillä. Jos kuulut viimeksi mainittujen joukkoon tarvitset ranteeseesi ehdottomasti monilajikellon. Garmin Fenix 5S Plussassa on integroitu GPS, jopa seitsemän päivän akun kesto, Spotify offline-tuki ja paljon muuta!

Osta nyt

Zoom H6 Handyrecorder – Kuusikanavainen äänentallennus

Zoom H6 Handyrecorder

Kun tahdot ikuistaa jännittävän paikan tunteen ympäröiviä ääniä unohtamatta. Zoom H6 Handyrecoder ei ehkä kuulu tavallisen matkailijan perusvarustuksiin, mutta kun tahdot videokuvata usealla mikrofonilla tai äänittää podcastia suoraan rannalta hoituu tämä hienosti Zoom H6 Handyrecorderilla. Siinä on integroidut tehosteet äänityksien editointiin ja häiriöäänien kompensointiin ja se sopii siksi täydellisesti matkalle.

Osta nyt

Rico Theta Z1 – Valokuvaa ja videokuvaa 360 asteisesti

Rico Theta Z1

Tavallinen kamera kuvaa sinne mihin linssi osoittaa, mutta Ricoh Theta Z1 360-kameralla vangitset kaiken ympärillä tapahtuvan kuvaan. Siinä on kaksi yhden tuuman sensoria ja neljä mikrofonia, jotka ikuistavat ympärillä tapahtuvan 4K-kuvana tai suurenmoisina valokuvina. Se on kuitenkin kooltaan niin pieni, että se mahtuu taskuun.

Osta nyt

24 toukokuuta 2019

Aihealue