ASUS ROG Pugio & Strix Evolve


Asusin kaksi viimeisintä pelihiirtä ovat vihdoinkin tavoittaneet meidät ja olemme erittäin vaikuttuneita näistä pikku veijareista. Jos haluat tutustua niihin tarkemmin, tarjoamme tässä pienen kuvakoosteen ja ensimmäiset ajatuksemme niistä.

ASUS ROG Pugio

Jos sinulla on erittäin korkeat vaatimukset hiiren näppäinten suhteen, on tämä aika hyvä valinta. Pugio mahdollistaa nimittäin molempien kytkinten vaihtamisen sekä sivunäppäinten määrän määrittämisen. Sen ansiosta hiiri sopii mainiosti sekä oikea- että vasenkätisille. Pidämme tästä uudesta hiirestä paljon – varsinkin mahdollisuudesta poistaa sivunäppäin käytöstä, jos siihen sattuu osumaan turhan usein pelatessa.


ASUS ROG Strix Evolve

Tämä saattaa olla täydellinen hiiri sinulle, jos mikään muu hiiri ei tunnu erityisen hyvältä kädessäsi. Voit nimittäin vaihtaa hiiren sivuosat ja sillä tavoin muuttaa sen muotoa. Voit valita kapean tai leveän mallin, tai oikea- tai vasenkätisille tarkoitetun. Ja mikä parasta, vaihtaminen on todella helppoa.


18 heinäkuuta 2017

Tietovisa: Tunnistatko nämä indie-pelit?

Markkinoilta löytyy paljon upeita indie-pelejä, mutta kuinka monta tunnistat? Tässä tietovisassa tulet näkemään kuvakaappauksia ”tunnetuista” indie-peleistä ja sinun tehtäväsi on arvata mistä pelistä on kyse. Kuinka monta saat oikein?

Tietovisa: Pelisitaatit

On olemassa paljon tunnettuja eri peleistä lähtöisin olevia sitaatteja, jotkut enemmän muistamisen arvoisia kuin toiset. Mutta kysymys on, luuletko osaavasi yhdistää oikean sitaatin oikeaan peliin? Niin kuin Duke Nukem olisi asian ilmaissut; ”Come get some!”

Pac-Man

On olemassa vain muutamia pelejä, joilla on sama klassikko-status kuin Pac-Manilla, joten ajattelimme omistaa tämän TBT:n juuri Pac-Manin historialle. Muita kulttipelejä oli Tetris, Pong ja Space Invaders, mutta ne saavat odottaa vielä hetken ennen kuin niille omistetaan oma TBT.

Sega mega drive

Kun on kyse retro-pelikonsoleista, ajattelevat useimmat spontaanisti 8-bittistä Nintendoa tai Super Nintendoa. Ei pidä kuitenkaan unohtaa fantastista Sega Mega Drive pelikonsolia (joka on Pohjois-Amerikassa tunnettu myös nimellä Sega Genesis)