Tietovisa: Robotit

Erilaiset robotit ovat olleet osana pop-kulttuuria jo yli sadan vuoden ajan. Mutta kuinka paljon oikeastaan tiedät niistä? Osallistu robotti-tietovisamme, jossa on kysymyksiä mm. elokuvien, pelien ja musiikin maailmasta.

Testaa myös muita tietovisojamme

Löydät ne täältä.

5 kesäkuuta 2017

CES 2019

Sadat tuhannet kävijät, sekä lukuisat näytteilleasettajat ympäri maailmaa tekevät Las Vegasissa järjestettävistä CES- elektroniikkamessuista maailman suurimmat ja tärkeimmät. Juuri täällä huomataan monet kuumimmista tuoteuutuuksista ja saamme ensisilmäyksen tulevan vuoden suurimpiin trendeihin.

IFA 2018

IFA-messut ovat Euroopan suurimmat ja tärkeimmät tekniikkamessut, jossa niin suuret kuin pienetkin valmistajat kerääntyvät esittelemään uusimpia tuotteitaan jopa 150 000 neliömetrin messulattialla. Olemme luonnollisesti paikalla IFA-messuilla myös tänä vuonna saadaksemme paremman kuvan kaikista uusista cooleista tuotteista, jotka tullaan julkaisemaan loppuvuoden aikana.

Pelaamista kaikissa muodoissa RGB-valaistuksella höystettynä

Taipeissa järjestettävät Computex-messut kuuluvat maailman suurimpiin tekniikan alan messuihin ja ovat epäilemättä suurimmat erityisesti tietokonetuotteisiin keskittyvät messut. Messuilla keskitytään jännittäviin uusiin tuotteisiin sekä syksyn trendeihin. Kävimme paikan päällä Computex-messuilla, nostimme esiin muutaman erityisen kiinnostavan asian ja selvitimme, mitä vuoden toiselta puolikkaalta voi odottaa.

Uutisia Applen WWDC 2018 -kehittäjätapahtumasta

Applen kehittäjätapahtuma Apple Worldwide Developers Conference on alkanut rapakon takana. Paikan päällä oli 6000 innokasta katsojaa, ja ympäri maailman sekä kehittäjät että kuluttajat istuutuivat alas katsomaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

IFA 2017

IFA-messut ovat Euroopan suurimmat ja tärkeimmät viihde-elektroniikkamessut. Raportoimme täällä viikon ajan päivittäin viimeisimmät ja tärkeimmät messu-uutiset.

Tietovisa: Tekniikkavuodesta 2016

2016 on ollut täynnä teknisiä innovaatioita ja mielenkiintoisia tekniikkatapahtumia. Kysymys onkin, kuinka hyvin muistat vuoden 2016 teknologiatapahtumat?