Headsetit

Headsetit

Meillä on laaja valikoima pelikuulokkeita, jotta voimme tarjota jokaiselle pelaajatyypille sopivia pelikuulokkeita jokaisesta hintaluokasta.

Äänenlaatu

Yksi suurimmista eroista ”tavallisten” kuulokkeiden ja pelikuulokkeiden välillä on äänenlaatu. Tämä johtuu siitä, että niitä ei käytetä ainoastaan vastapelaajien kanssa keskusteluun, vaan myös tarjoamaan vaikuttavan pelielämyksen, joka vaatii täyteläisen ja hyvän äänen. Äänenlaaduissa on tietysti eroja myös eri mallien välillä, mutta jos kuulokkeissa on muuten samat toiminnot, niin voidaan olettaa, että korkeampi hinta viittaa parempaan ääneen.

Monikanavainen ääni

Fps-pelejä pelaavalle voi 5.1 tai 7.1-kuulokkeet olla hyvä investointi, sillä tällaisilla kuulokkeilla kuulet paremmin mistä suunnasta sinua pelissä ammutaan. Nämä kuulokkeet ovat usein kalliimpia, sillä niissä on useita elementtejä, mutta ovat tosipelaajalle investoimisen arvoiset.

Vaimennus & käyttömukavuus

Mikäli pelaat meluisissa ympäristöissä, saattaa suljettujen kuulokkeiden hankkiminen olla järkevää. Useimmat pelikuulokkeet ovatkin juuri tällaisia, mutta niiden vaimennuskyky vaihtelee paljon eri mallien välillä. Jos tiedät pelaavasi meluisissa ympäristöissä enemmän kuin oman huoneesi rauhassa, suosittelemme valitsemaan kuulokkeet, joiden suunnittelussa on huomioitu juuri vaimennusominaisuus. Mikäli pelaat pitkiä aikoja yhteen soittoon, on hyvä valita kuulokkeet, joissa on pehmeät tyynyt, jotta ne tuntuisivat mukavilta korvilta.

Mikrofoni

Ajattele myös, että kuulokkeessa tulee olla hyvä mikrofoni, jotta muut pelaajat kuulevat äänesi selkeästi. Joissakin kuulokkeissa on tästä syystä lisätekniikka, joka poistaa häiritsevät äänet ennen kuin signaali lähetetään eteenpäin muille pelaajille. Tämän tekniikan ansiosta voit käyttää kuulokkeita meluisessakin ympäristössä ilman että ystäviesi kuulevat kaiken ympärilläsi tapahtuvan.