Hyville äänentoistolaitteille ja kotiteatterituotteille on paljon käyttöä myös toimistossa. Siksi löydät täältä kaiken mediasoittimista huippuluokan kaiutinratkaisuihin.

Kaiuttimet

Meillä on laaja valikoima kaiuttimia ja kaiutinjärjestelmiä, joiden avulla löydät juuri etsimäsi. Jos tarvitset surround-järjestelmän toimiston esittelytilaan tai kenties monihuoneratkaisun toimiston musiikin täydelliseen hallintaan, meiltä löydät etsimäsi. Meillä on tietysti myös langattomia kaiuttimia puhelimeen, kompakteja stereoita ja yksittäisiä kaiuttimia eri käyttötarkoituksiin. Niitä kaiuttimia varten, joissa ei ole sisäänrakennettua vahvistinta, meillä on myös erilaisia vahvistimia.

Soittimet

Neuvotteluhuoneessa voi olla hyvä olla Bluray-soitin tai ainakin mediasoitin, jolla voit näyttää kuvia ja muuta. Esimerkiksi Apple TV tai Google Chromecast ei ole täysin väärin, jos se on liitetty projektoriin tai televisioon, jotta kuvia ja esityksiä on helppo näyttää langattomasti.

Lisävarusteet

Jos sinulla on jo tarvitsemasi televisiot ja kaiuttimet, meiltä löytyy tietysti myös tarvitsemasi lisävarusteet. Jos tarvitset uusia kaapeleita, meillä on kaikkea HDMI-kaapeleista kaikenlaisiin äänikaapeleihin. Meillä on myös ylimääräisiä kaukosäätimiä ja paljon muuta.

Luokka

Kotiteatteri & Hifi

Suodatin

Apple Apple TV 4K 64GB WiFi (3rd Gen)

Apple

Apple TV 4K 64GB WiFi (3rd Gen)

Tuotenumero 5011353638 Valm. tuotenro. MN873HY/A
  8 jäljellä
  189,10 €
  Apple Siri Remote 3rd Generation

  Apple

  Siri Remote 3rd Generation

  Tuotenumero 5011316336 Valm. tuotenro. MNC73ZM/A
   9 jäljellä
   79,98 €

   Näytetään 2 tuotetta 2 :sta