Älypuhelintarvikkeet

Älypuhelimen lisätarvikkeet joka tarpeeseen

Etsitkö yrityksesi älypuhelimille sopivia oheistarvikkeita? Voimme melkein taata, että löydät etsimäsi täältä – riippumatta siitä, mihin puhelimeen lisävarusteita haluat.

Laukut, kuoret ja kotelot

Nykyisissä älypuhelimissa on erittäin suuri näyttö, joten ne voivat vaurioitua helposti, jos niitä ei käsittele varovaisesti. Siksi voi olla hyvä ajatus varustaa kaikki yrityksen puhelimet hyvällä suojakuorella, jotta mahdollisten vahinkotilanteiden jälkeen ei aina tarvitsisi ostaa uusia puhelimia. On myös järkevää hankkia näytönsuoja puhelimen lisäsuojaksi.

Kuulokemikrofonit

Älypuhelimiin on nykyään saatavilla monenlaisia kuulokemikrofoneja. Varsinkin puhelimella paljon soittavalle yritykselle kuulokemikrofoni on itsestään selvä lisävaruste. Laajassa valikoimassamme on paljon erilaisia malleja ja tyylejä.

Pidikkeet ja kiinnikkeet

Meiltä saat monia erilaisia pidikkeitä yrityksesi älypuhelimille, esimerkiksi autopidikkeitä. Brodit on yksi suurimmista pidikevalmistajista, ja siksi sillä on oma kategoriansa, jonka kautta voit etsiä omalle puhelimellesi sopivaa pidikettä.

Johdot ja laturit

Erilaiset johdot ja laturit ovat koteloiden ohella yleisin älypuhelinten lisävaruste. Jos aiot ostaa useita puhelimia yrityksellesi, suosittelemme hankkimaan myös ylimääräisen puhelinlaturin.

Suodatin

milliampere hour
milliampere hour
kg
kg
m
m
h
h

Näytetään 18 tuotetta 832 :sta