Synkronoitu RGB Valaistus

Aura Sync yhteensopivilla tuotteilla.

Synkronoitu RGB Valaistus

Aura Sync yhteensopivilla tuotteilla.

Aura sync vie tunnelman seuraavalle tasolle

Asuksen pitkät perinteet ja asema maailman suurimpana emolevyvalmistajana ja tunnetuimpana Gaming-brändinä takaavat valmistajan laitteiden laadun. Asuksen ROG-linja on nykyisin se, mihin muut valmistajat vertaavat itseään. Ne ovat laitteita ilman kompromisseja, joissa on viimeisin teknologia. Pelaaja pysyy Asuksen komponenteilla ja laitteilla kehityksen aallonharjalla ja menestys ei jää varusteista kiinni.

Asus Aura Sync synkronoi komponenttien ja oheislaitteiden RGB-valaistuksen halutunlaisen ulkonäön tai tunnelman luomiseksi. Aura-sovellus pitää kaikki järjestelmäsi valot synkronoinnissa haluamasi värimaailmaan sopivana tunnelmavalaistuksena tai musiikin tahtiin muuttuvana valoefektinä tai vaikkapa prosessorilämpötilan mukaan.

Aura Syncin väripaletti kattaa miljoonia värejä ja paljon tehosteita, jotka saavat laitteesi loistamaan. Aurasync-yteensopivia laitteita löytyy myös useilta kotelo-, muisti- sekä coolerivalmistajilta. Toistaiseksi Asus on kuitenkin ainoa valmistaja, joka pystyy tarjoamaan ominaisuuden koko valikoimassaan - näytöissä, oheislaitteissa ja komponenteissa.

Oheislaitteet

Näytöt

Näytönohjaimet

Emolevyt