Kuulokkeet verkkokokouksiin, elokuvien katseluun tai musiikin kuunteluun

Harkitsetko uusien kuulokkeiden ostamista?

Tutustu laajaan kuulokevalikoimaamme, jossa on monia malleja niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

In-Ear

Olemme keränneet tänne In-Ear-kuulokkeita, jotka sopivat elokuvien katseluun tai podcastien kuunteluun liikkeellä ollessa. In-Ear-kuulokkeet sopivat kaikille, jotka matkustavat paljon tai jotka haluavat ottaa töihin tai koululle niin vähän tavaraa mukaan kuin mahdollista. Valitse kumityynyillä ja vastamelutoiminnolla varustettu malli, jos haluat sulkea ympäristön ulkopuolelle kuuntelun ajaksi.

Asiantuntijoidemme suosittelemat tuotteet

Tuotteisiin

On-Ear

On-Ear-valikoimassamme on malleja, jotka ovat erinomaisia, kun olet siivoamassa tai työskentelemässä kotona. Kuulokkeet sopivat erityisen hyvin niille, joiden mielestä on epämukavaa pitää kuulokkeita korvakanavassa tai joiden mielestä korvat täysin ympäröivät kuulokkeet ovat liian kuumat ja isot. Valitsemalla johdollisen mallin olet aina valmiina kuuntelemaan, ja valitsemalla langattoman mallin voit nauttia johdottomasta vapaudesta.

Asiantuntijoidemme suosittelemat tuotteet

Tuotteisiin

Over-Ear

Over-Ear-kuulokkeet sopivat käyttäjille, jotka haluavat voida kuunnella mukavasti ja pitkään ilman kuulokkeiden pois ottamista. Over-Ear-kuulokkeita valitessasi osta isot, pehmustetut ja hengittävät kuulokkeet. Se pidentää kuunteluaikaa. Jos niissä on vastamelutoiminto, ne ovat ihanteellisia myös pitkiä lentoja ja junamatkoja varten.

Asiantuntijoidemme suosittelemat tuotteet

Tuotteisiin

Kuulokemikrofonit pelaamiseen ja verkkokokouksiin

Kuulokemikrofonit sopivat kaikille, jotka tarvitsevat kuulokkeita etäopiskeluun. Ne sopivat erinomaisesti myös pelaamiseen. Kuulokemikrofoni eli headset tarkoittaa kaikkia kuulokkeita, joissa on mikrofoni. Monet valmistajat ovat kuitenkin luoneet erityisesti pelaamiseen ja verkkokokouksiin tarkoitettuja kuulokemikrofoneja. Osta johdollinen laite tai sellainen, jossa on pitkäkestoinen akku, jotta sinun ei tarvitse juosta laturin perässä kesken pelin tai esityksen.

Asiantuntijoidemme suosittelemat tuotteet

Tuotteisiin