Lempeää liikettä

Koetko kipua tai epämukavuutta kun käytät tietokonetta? Ongelman syy saattaa olla hiiresi. Rasitusvammoja syntyy kun ojennat ja kierrät käsivartta niin, että käsi on vaakasuorasti hiiren päällä. Unimouse-hiirellä voit muuttaa työasentoa niin, että käytät eri lihaksia ja jänteitä. Vaihtamalla asentoa päivän aikana, voit työskennellä mukavammin.

Eroon kivuista

Unimouse auttaa vähentämään kipua ja epämiellyttävää oloa. Anna peukalon levätä ja säädä hiiren kulmaa niin usein kuin tahdot jotta saat luonnollisemman työasennon. Pitämällä kättä enemmän pystyasennossa käytät olkavarren suurempia lihaksia ja vältät puristusotteen aiheuttamaa kipua kyynärvarressa ja ranteessa. Koita eri luonnollisilta ja rennoilta tuntuvia asentoja kunnes löydät miellyttävän työasennon välttäen kiertoliikettä kyynärvarressa.

Vältä kuormitusvammoja

Unimouse on paljon enemmän kuin vertikaalinen hiiri. Hiiri on suunniteltu muokattavaksi, jotta voit muuttaa sen asentoa aivan niin kuin toimistotuolin tai kirjoituspöytäsikin. Unimouse mukautuu tarpeittesi mukaan - ei päin vastoin. Säädettävän peukalotuen ansiosta voit välttää kipua kun käytät hiirtä. Kevyt ote tarjoaa täydellisen hiiren hallinnan ja tekee klikkaamisesta miellyttävämpää. Vältä rasittumista, muuta työasentoa ja nauti rennosta otteesta missä asennossa tahansa, huolimatta käden koosta tai muodosta.

Työskentele tehokkaammin

Unimouse lisää tuottavuutta kehittyneen optisen sensorin ja osoittimen vallinnaisen nopeuden ansiosta, mikä takaa työskentelynopeutesi vaatiman tarkkuuden. Maksimoi aika ja rasitus kuuden ohjelmoitavan painikkeen avulla, jotka on räätälöity lempiohjelmiesi mukaan, kaksoisklikkauspainike, joka takaa vähemmän klikkauksia työpäivän aikana ja virransäästötilalla varustettu kuukausia kestävä akku. Huolimatta siitä tahdotko langallisen vai langattoman hiiren, tuleeko se PC:lle vai Macille, on Unimouse paras vaihtoehto.