Dronet

Lennä korkealle – tai sukella syvälle tuntemattomaan

Dronet ovat täydellisiä, kun haluat kehittää valokuvaamistasi ja nostaa luovuutesi uusiin, odottamattomiin korkeuksiin – tai syventää kuvaamistasi uusilla yllättävillä tavoilla. Dronejen avulla voit nähdä asioita uusista vinkkeleistä ja kuvata paikoissa, joihin perinteiset kamerat eivät pääse.

vacation
/

Mutta mitä dronen käyttö oikeastaan vaatii?

Ennen aloittamista on hyvä pitää mielessä tiettyjä asioita. Esimerkiksi voi olla hyvä tietää, että alle 250 grammaa painavat lentodronet eivät vaadi dronekorttia, operaattoriksi rekisteröitymistä tai teoriakokeen suorittamista. Jos dronessa on kamera tai jos se painaa yli 250 grammaa, sinun on rekisteröidyttävä ja suoritettava teoriakoe saadaksesi dronen lennättäjän lisenssin. Se onnistuu osoitteessa skynavx.fi välilehdellä "Drone-palvelut". Et saa lentää väkijoukkojen yli etkä yleisesti ihmisten yli. Et myöskään saa lentää yli 120 metrin korkeuteen ja sinun on varmistettava, että drone pysyy aina näköyhteyden (VLOS) päässä. Kiinnitä lentäessäsi huomiota myös UAS-vyöhykkeisiin, jotka kieltävät lentämisen tietyllä maantieteellisellä alueella, kuten lentokentillä ja sotilasalueilla. UAS-vyöhykkeet voivat olla myös muita alueita. Lisätietoa säännöistä on osoitteessa droneinfo.fi. Sukellusdronet ovat erittäin uusi kategoria, eikä niiden käsittelyyn ole olemassa varsinaisia ohjeita. Kuten muussakin sukelluksessa, sinun on kuitenkin kunnioitettava suojeltuja alueita ja tarkistettava sen alueen, jossa aiot sukellusdronea käyttää, määräykset. Pysy ajan tasalla lento- ja sukellusdronejen käyttöön liittyvistä vaatimuksista ja tarkista ajankohtaiset säännöt ja määräykset.

Tässä on kaksi erilaista dronea kaikille, jotka haluavat lentää korkealla tai sukeltaa syvälle.

Tutustu asioihin syvemmin

Löydä meren kätketyt aarteet CHASINGin sukellusdronella. CHASING on maailman johtava sukellusdronejen valmistaja. Sen valikoimassa on droneja, jotka on tarkoitettu muun muassa turvallisuustarkastusten tekemiseen, pelastustehtäviin ja vedenalaisten ympäristöjen dokumentointiin. Gladius Mini S:n 4K-kamera tarjoaa äärimmäistä yksityiskohtaisuutta vedenalaisen maailman tutkimiseen. Tutki hylkyjä ja muita pinnan alla olevia kohteita jopa 100 metrin syvyydessä. Voit dokumentoida löytösi tallentamalla 4K-laatuisia videoita ja jakamalla ne Wi-Fi-yhteydellä. CHASINGin patentoitu juuttumista estävä moottoritekniikka vähentää riskiä moottorin juuttumiselle hiekkaan. Uusi asennustoiminto mahdollistaa esineiden nappaamisen Grabber Claw'n kaltaisilla tarvikkeilla. Parannettu akku kestää 70 % aiempia malleja pidempään. Käyttöaika 4 tuntia ja latausaika vain 3,5 tuntia. Sisäisessä kamerassa on kaksi tehokasta LED-lamppua, jotka takaavat erittäin hyvän kuvanlaadun myös valottomissa paikoissa. Valmistaudu siis odottamattomaan ja tutustu tuntemattomaan.

Elämää helikopterin kuvakulmasta

Tutustu maailmaan uudesta näkökulmasta DJI Mini 3 Pron avulla. DJI on johtava toimija dronemarkkinoilla, ja DJI Mini 3 Pro on erinomainen osoitus siitä. Se painaa vain 249 grammaa, joten voit tutkia maailmaa korkealla puiden latvojen ja lintujen lentoreittien korkeudella. Voit myös katsella maailmaa uudella tavalla hyödyntämällä 4K HDR -videokuvausta, joka takaa äärimmäisen yksityiskohtaisuuden niin päivällä kuin yölläkin. Aktiivinen kolmisuuntainen esteiden tunnistus vähentää päin kohdetta lentämisen riskiä, ja FocusTrack-toiminnon ansiosta voit seurata kohdetta ilman suuria ponnisteluja. Jopa 34 minuutin akunkeston ansiosta sinulla on riittävästi aikaa kartoittaa haluamasi alueet. Aerodynaamisen ja ultrakevyen rakenteen ansiosta drone kulkee helposti mukana takin taskussa. Pienen koon ansiosta se on lähes huomaamaton taivaalla.