Kotona työskenneltäessä on tärkeää muistaa vähentää istumisen aiheuttamaa kuormitusta ja vaihdella työskentelyasentoa. Olemme haastatelleet fysioterapeuttia saadaksemme vastauksia siihen, mitä on otettava huomioon ja mihin tuotteisiin on panostettava, jotta työskentelystä saa ergonomisempaa.

”Alusta kannettavalle tietokoneelle. Mielestäni monen pitäisi hankkia sellainen. Mielellään sellainen malli, joka on helppo ottaa mukaan ja jonka korkeutta voi säätää."

Inge Forchhammer, fysioterapeutti, Lidingö Fysioterapi

Kotitoimistopaketti

Jos haluat kunnollisen kotitoimiston, kannattaa valita Nordic Office FlexiDesk. Se on kätevä korkeussäädettävä pöytä, jonka avulla työasentoa on helppo vaihdella, jotta selkään, niskaan ja hartioihin ei kohdistu turhaa rasitusta. Prokord Deskmountin työpöytäpidike tietokoneen näytöille mahdollistaa näytön nostamisen, laskemisen ja kallistamisen yhdellä kädellä. Saman homman hoitaa myös yksinkertainen ja tukeva Kensington Monitor Stand Plus -näyttöteline. Täydennä pakettia Contour Designin ergonomisella Rollermouse Mobile -hiirellä.

Design-paketti

Työasennon vaihtelun mahdollistaminen ei tarkoita, että design-puolesta tarvitsisi tinkiä. Tutustu Nordic Office FlexiDeskiin, joka on kätevä korkeussäädettävä pöytä. Se auttaa vähentämään selän, niskan ja hartioiden kuormitusta. Piristä tunnelmaa Arozzin Vernazza-toimistotuolilla, Kensingtonin tyylikkäällä Monitor Stand Plus -näyttötelineellä ja Sun-Flexin futuristisella Inlite LED -pöytävalaisimella.

Tee töitä missä vain -paketti

Kensingtonin Easyriser Go -alustan avulla voit säätää tietokoneen näytön korkeutta ja kulmaa. Se pitää myös tietokoneen viileämpänä ja sen voi taittaa helposti kasaan, mikä säästää tilaa laukussa. Pakkaa kannettavan tietokoneen alusta tilavaan ja kestävään Cirafon Backpack City -reppuun, jossa on tilaa myös tyylikkäälle ja langattomalle VoxiconSlim 200 W -näppäimistölle sekä Logitechin tyylikkäälle langattomalle M705 Business -hiirelle.

Selkäpaketti

Kärsitkö selkä- ja hartiakivuista? Ensimmäinen askel vaivan poistamiseen voi olla työasennon vaihteleminen istumalla aamupäivällä ja seisomalla iltapäivällä. Se onnistuu Kensingtonin korkeussäädettävällä SmartFit Sit/Stand Desk -pöydällä.

Muista pitää mikrotaukoja. Mikset tasapainottelisi Back App 360 -tasapainolaudalla? Sillä voit treenata niveliä ja lihaksia, parantaa ryhtiä ja verenkiertoa sekä polttaa enemmän kaloreita kuin jos vain seisoisit paikallaan.

Treenipaketti

Pehmeä ja joustava tasapainolauta tekee treenaamisesta helppoa töiden lomassa. Ja kun kerran olet noussut ylös seisomaan, käytä Mattingin Standup-seisontamattoa, joka jakaa seisomisen aiheuttavan paineen tasaisesti jalkojen kesken. Voit välillä seistä seisontamaton päällä ja välillä tasapainotella tasapainopallolla harjoittaaksesi ja vahvistaaksesi selkää, keskivartaloa ja jalkoja sekä parantaaksesi ryhtiä. Fitbit Versa 3 -älykellossa on kaikki tarvittava, kun haluat treenata mutta et halua ottaa puhelinta mukaan.