Varavirtaa varmuuden vuoksi

Unohda akun säästely kun työskentelet kesämökillä, matkalla tai lennossa. Uusi Yeti-200x-lithium on kannettava varavirtalähde, joka on varustettu viimeisimmällä pikalataustekniikalla. Pikalatausportin ansiosta voit ladata USB-C-portilla varustetut kannettavat, tabletit, kamerat ja puhelimet murtoajassa – kerta toisensa jälkeen. Se lataa älypuhelimesi täyteen 20 kertaa ja kannettavan tietokoneesi neljä kertaa. Uskomatonta eikö? Suuri etu on myös, että voit ladata Yetin kannettavilla aurinkopaneeleilla ollessasi sähköverkon ulottumattomissa.

Tuotteeseen

Premium-kuulokkeet ja pitkä akun kesto

Huomaatko eron hyvän ja huonon äänenlaadun välillä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua Sonyn viimeisimpiin langattomiin over ear-kuulokkeisiin. Ne ovat todelliset testivoittajat, joissa on kehittynyt kohinanvaimennus, integroitu mikrofoni ja ensiluokkainen ääni. Kuulokkeissa on lukemattomia fiksuja ominaisuuksia, joiden ansiosta voit käyttää niitä niin kahvilassa kuin työpaikallakin. Ne ovat yhteensopivat Alexan ja Google Assistantin kanssa ja voit yhdistää ne kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti. 38 tunnin akunkesto mahdollistaa koko päivän kestävän käytön.

Tuotteeseen

Elokuvateatterielämys omalla sohvalla

Päivitä syksyn sohvaperunakausi Philipsin uudella Smart OLED Ambilight-TV:llä. Uusi OLED-tekniikka tarjoaa syvemmän mustan, kirkkaammat värit ja terävämmän kontrastin HDR-elokuvista peleihin ja urheiluun. Ambilight valo muuttuu näytön tapahtumien mukaan ja lisää tunnelmaa koko huoneeseen älykkäällä taustavalaistuksella. Dolby Vision & Dolby Atmos edistykselliset kuva- ja äänitekniikat tuovat elokuvateatterin kotiin. TV:ssä on lisäksi sisäänrakennetut toiminnot, kuten sovellusgalleria ja ääni-avustaja. Haluatko vaihtaa kanavaa tai pelikonsolia nostamatta kättäsi sipsikulhosta? Pyydä Alexalta apua.

Tuotteeseen

Monilajikello kaikilla mausteilla

Nyt saat lempimusiikkisi ja suosikkikappaleesi mukaan treeneihin. Garmin fenix 6X Pro on ylellinen monilajikello, jossa on vaativimmankin seikkailijan vaatimukset täyttävä sisäänrakennettu GPS. Se antaa yleiskuvan tärkeistä terveystiedoista, kuten sykkeestä, kalorien poltosta ja veren happikylläisyydestä. Talviurheilijalle kellossa on valmiiksi ladattuja hiihtokarttoja yli 2000 lomakohteesta ympäri maailmaa - ja 41 000 golfkenttää innokkaalle golfaajalle. Akku kestää säästötilassa jopa 80 päivää ja sen virrankulutusta on helppo seurata. Toinen uutuus on, että voit maksaa Garmin Pay-sovelluksella ja siirtää soittolistoja Spotifysta.

Tuotteeseen

Xiaomi Roborock S5 Max Black

S5 Max hemmottelee sinua kauniilla, puhtaalla lattialla joka päivä. Se on suunniteltu automaattiseen saumattomaan lattioiden moppaamiseen ja sen suuri vesisäiliö, tarkka vedenkäytön hallinta ja ei-pestävien alueiden määrittely ovat vain esimerkkejä sen monista ominaisuuksista.
Yhdessä tarkan laserkartoituksen, edistyneen navigoinnin sekä tehokkaan imuroinnin ansiosta lattiat pysyvät tahrattomina helpommin kuin koskaan aikaisemmin.
Voit vain tehdä toivomasi asetukset ja jatkaa elämääsi. Roborockin tavoitteena on käyttää sen kehittynyttä tekniikkaa, jotta sinulta kuluisi vähemmän aikaa siivoamiseen ja voisit tehdä enemmän sellaista mistä oikeasti pidät.

Tuotteeseen