Äärimmäinen monipuolisuus ja maksimaalinen suorituskyky

Ikuista. Lataa. Rentoudu. Muuta sinun ei tarvitse tehdä, niin saatkin jo puhelimeesi automaattisesti upeita videoita.1 Aloita ikuistamalla seikkailusi HERO11Black -kameralla, joka on kaikkien aikojen tehokkain GoPro-kamera. Siinä on LCD-näytöt edessä ja takana, niin että voit rajata kuvasi täydellisesti. Uusi kuvakenno takaa kaikkien aikojen suurimman näkökentän. Kuvanlaatu on tavanomaista parempi ja videokuva vakaampi. Lisäksi kuvakenno mahdollistaa laajojen elokuvamaisten videoiden tallentamisen sekä ekstrakorkeiden pystykuvien ottamisen sosiaalisen median julkaisuja varten.

5,3K-videokuvan ja 27 Mp:n valokuvien ansiosta voit kokea upeat hetket uudelleen erinomaisen yksityiskohtaisesti. Emmy®-palkittu HyperSmooth 5.0 -vakautus ja Horizon Lock -toiminto pitävät kuvan suorana, vaikka kamera pyörähtäisi täydet 360° astetta. Seikkailusi jälkeen laita GoPro lataukseen ja yhdistä se Wi-Fi-verkkoon. Kameran latautuessa kuvattu materiaali ladataan automaattisesti pilvipalveluun ja sen siitä luodaan kohokohtavideo, joka sisältää myös musiikkia ja tehosteita. Videot lähetetään automaattisesti puhelimeesi ja ne ovat heti valmiita jaettaviksi.

Galaxy Z flip3

Mullistava uusi kuvakenno

HERO11 Blackin tehokas uusi kuvakenno tarjoaa HERO-kameroiden kaikkien aikojen laajinta näkökenttää ilman mitään lisävarusteita. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja sisällyttää mihin tahansa kuvaan tavanomaista enemmän taivasta ja horisonttia. GoPro Quik -sovelluksen avulla voit lähentää kuvaa, rajata sitä, säätää kuvasuhdetta ja tehdä muita asioita menettämättä kuvamateriaalin tarkkuutta ja terävyyttä.

Galaxy Z flip3

Uskomaton kuvanlaatu

5,3K-video on 91% tarkempi kuin 4K ja uskomattomat 665% tarkempi kuin 1080p. HERO11 Black ikuistaa toiminnan äärimmäisen yksityiskohtaisesti ja elokuvateatterimaisella kuvanlaadulla. Vettähylkivä linssinsuojus auttaa poistamaan heijastukset ja muut artefaktit, niin että valokuvista ja videoista tulee vieläkin upeampia.

Galaxy Z flip3

Emmy®-palkittu HyperSmooth Stabilization

HyperSmooth on parempi kuin koskaan. Ja nyt se on voittanut myös huippupalkinnon äärimmäisen tasaisesta kuvamateriaalistaan – se sai vuonna 2021 Emmy®-palkinnon In Camera Sensor and Software Stabilization -kategoriassa. HyperSmooth 5.0 nostaa rimaa vieläkin korkeammalle Horizon Lock -toiminnolla. Se takaa aiempaa paremman vakauden 4:3-kuvasuhteen tallenteissa uuden kuvakennon ansiosta. Lisäksi AutoBoost-toiminto maksimoi vakauden minimaalisella kuvan rajauksella. Pyöräile, rullalautaile, laskettele, jahtaa lapsiasi puistossa tai ota upeita POV-lemmikkivideoita – jopa kaikkein tärisevimmät otokset toistuvat supertasaisina.

1 Langattomassa kotiverkossa. GoPro-tilaus vaaditaan. GoPro-tilaus saatavilla valituilla alueilla. Peruuta milloin tahansa. Lisätietoja ja tietoa saatavuudesta on osoitteessa gopro.com.

2 Horizon Lock ei ole käytettävissä tallennettaessa 5,3K60-, 4K120-, 2,7K240- ja 1080p240-videokuvaa. Näiden huippukuvaustilojen kanssa käytetään Horizon Leveling -toimintoa.

3 Vaatii standardimuotoisen USB-C–USB-C-johdon tai USB-A–USB-C-johdon ja Apple® Lightning – USB -kamerasovittimen laitteesta riippuen.

4 Tulos perustuu testiin, jossa HERO11Blackissa käytettiin mukana tulevaa Enduro-akkua ja sillä tallennettiin 4K120-videota, verrattuna HERO10 Black -malliin, jossa käytettiin mukana toimitettua vakioakkua 25 °C:n lämpötilassa.

5 Myydään erikseen