Erinomaista suorituskykyä siellä, missä sitä tarvitaan

Intelin 12. sukupolven Core-suorittimet käyttävät socket 1700 -kantaa ja ne perustuvat aiempia sukupolvia alhaisemman nanometrimäärän tekniikkaan, mikä tuo mukanaan suuria parannuksia. Suorittimet tukevat sekä DDR5- että DDR4-muisteja1, sekä PCI Express Gen 5- että 4 -standardia ja jopa 20 kanavaa, mutta myös Thunderbolt 4 -liitäntää1. 

Nosta pelaamisesi täysin uudelle tasolle

Nauti maailman parhaasta pelisuorituskyvystä4 ja luo sisältöä ilman kompromisseja. Intelin suorituskykyinen hybridiarkkitehtuuri mahdollistaa sen jopa kahdeksan Performance-ytimen ja jopa kahdeksan Efficient-ytimen avulla3.

Ylivoimaista suorituskykyä siellä, missä sitä tarvitaan2

Striimaa, selaa, muokkaa, videokeskustele tai työskentele kotona. Mitä tahansa teetkin, voit luottaa 12. sukupolven Intel® Core™ -prosessoreihin. Ne tarjoavat tarvittavaa suorituskykyä ja tehokkuutta siellä, missä sitä eniten tarvitaan2.

Pelaamista ja moniajoa ilman kompromisseja

Intelin uudessa tehokkaassa hybridiarkkitehtuurissa kaksi ydinperhettä yhdistyvät samassa suorittimessa, joka pyörittää kaikenlaisia pelimaailmoja sujuvasti. Molempien ydintyyppien erilliset ylikellotussäätimet tarjoavat tarkkoja personointimahdollisuuksia.

Intel® Thread Director

Priorisoi ja hallinnoi työmääriä ja lähettää tehtävät niihin parhaiten sopivalle ytimelle.

Performance-ytimet

P-ytimet on rakennettu toimimaan tehokkaasti yksittäisten ja kevyesti säikeisten työkuormien kanssa, mikä muun muassa tehostaa pelaamista ja parantaa tuottavuutta.

Efficient-ytimet

E-ytimet on optimoitu monisäikeisille työkuormille, ja ne minimoivat toissijaisten tehtävien aiheuttamat keskeytykset.

1 Katso erilliset tekniset tiedot emolevyssä tämän käyttämiseksi
2"Ylivoimainen" edelliseen sukupolveen verrattuna. Suorituskykytulokset perustuvat ilmoitettuina päivinä suoritettuihin testeihin, eivätkä ne välttämättä huomioi kaikkia julkisesti saatavilla olevia päivityksiä. Katso määritystiedot takaa. Mikään tuote tai komponentti ei ole täysin turvallinen. Tulokset on arvioitu tai simuloitu.
3Suorituskykyinen hybridiarkkitehtuuri yhdistää kaksi uutta ydinarkkitehtuuria, Performance-ytimet (P-ytimet) ja Efficient-ytimet (E-ytimet) samaan siruun. Suorituskykyistä hybridiarkkitehtuuria ei ole saatavilla joissakin 12. sukupolven Intel Core -suorittimissa. Valikoiduissa 12. sukupolven Intel® Core™ -suorittimissa (tietyt 12. sukupolven Intel Core i5 -suorittimet ja alemmat) ei ole suorituskykyistä hybridiarkkitehtuuria, vaan ainoastaan P-ytimet.
4Suorituskyky vaihtelee käytön, kokoonpanon ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja on Intel Performance Index.