Jabra Elite 85t

Melunvaimennus, iso ääni ja kompakti muotoilu – älä hyväksy kompromisseja

Langattomat Jabra Elite 85t -nappikuulokkeet on suunniteltu puheluja ja musiikin kuuntelua varten ennennäkemättömällä tavalla. Niissä on täysin säädettävä Jabran edistynyt aktiivinen melunvaimennus (Active Noise Cancellation™), 12 mm:n kaiuttimet isoa ääntä varten, jopa 25 tunnin akkukesto (ANC päällä) ja kuuden mikrofonin tekniikka, joka merkitsee tuulensuojaa mahtavia puheluita varten. Ja koska kyse on Jabran tekniikasta, tämä kaikki on saatu mahtumaan erittäin pieneen kokoon. Jabra Elite 85t – älä hyväksy kompromisseja.

Osta nyt

JABRA ADVANCED ANCTM

Älä hyväksy kompromisseja.

Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ -tekniikalla saat hyppysiisi täydellisen hallinnan. Erityinen vastamelusiru mahdollistaa täysin säädettävän digitaalisen vastamelutekniikan. Säädä melutasoa (niin vaimennat melun, jota et halua kuulla) tai HearThrough-tilan tasoa (niin kuulet haluamasi äänet) Jabra Sound+-sovelluksen kaksoisliukusäätimillä. Ja koska kyse on Jabra-tekniikasta, kaikki on saatu mahtumaan todella pieneen tilaan, jolloin et koonkaan puolesta joudu tekemään kompromisseja.

MUSIIKKI

Iso ääni. Pieni koko.

12 mm:n kaiuttimet, muokattava taajuuskorjain sekä AAC- ja SBC-koodekit saavat aikaan täyteläisen ja yksityiskohtaisen äänen sekä vahvan basson todella pienessä koossa. Niinpä suuri, massiivinen, maanjäristysmäinen ääni mahtuu pieneen runkoon, joka on nähtävä omin silmin – ja kuultava omin korvin.

Et ole ennen kuunnellut musiikkia tällä tavalla.

YKSILÖLLINEN ÄÄNI

MySound on oma äänesi.

Jokainen kuulee eri tavalla. Lempikappaleesi? Se kuulostaa hieman erilaiselta kaikkien korviin. Tiedämme, että klassikkoa on mahdoton parantaa – jos se ei ole rikki, sitä on turha korjata. Mutta huomasimme, että pystymme tekemään suosikkimusiikistasi vieläkin parempaa mullistamalla sen kuulemisen.

MySound on uusin uraauurtava tekniikkamme, jonka avulla voit kuunnella musiikkia juuri niin kuin se on tarkoitettu kuultavaksi: asiantuntevasti optimoituna, sovelluksen sisäisen kuulotestin avulla konfiguroituna ja kuulokkeillasi kalibroituna. Tuloksena on musiikkia, joka on täydellisesti mukautettu yksilölliseen kuunteluprofiiliisi.

MyFit testaa nappikuulokkeiden tiiviyden, tehostaa aktiivista melunvaimennusta (ANC) ja parantaa äänenlaatua. Tee MyFit-testi Sound+-sovelluksessa.

PUHELUT

Puhu pois.

Tiedämme, ettet halua hyväksyä kompromisseja puhelujen laadusta. Eikä sinun tarvitsekaan. Rakentaessamme Elite 85t -kuulokkeita me emme myöskään tehneet kompromisseja. Kummassakin kuulokkeessa on kahden sijasta kolme tehokasta ammattilaistason mikrofonia.

Emme pysähtyneet siihen. Lisäsimme myös Sidetonen, jotta kuulet oman äänesi puheluissa (joutumatta huutamaan), sekä uusimmat ja edistyneimmät tuulensuoja-algoritmimme. Keskustelut ovat selkeitä ja teräviä, koska sillä on väliä, jotta sinä ja puhelukumppanisi voitte nauttia puhelujen selkeydestä aivan uudella tavalla.

PARISTO

Parhaat kuulokkeet.

Edistyneellä akkutehokkuusteknologiallamme varmistimme, että nämä pikkujätit pysyvät menossa mukana jopa 5,5 tuntia yhdellä latauksella, kun vastamelutoiminto on päällä, ja yhteensä 25 tuntia kompaktissa latauskotelossa. USB-C- ja Qi-sertifioitu langattomaan lataukseen. Pikalataus antaa tunnin toiston 15 minuutissa.

Vastamelu-/HearThrough-toiminnon ollessa käytössä jopa 25 tuntia ja ilman sitä jopa 31 tuntia käyttöä.

ISTUVUUS JA MUKAVUUS

Tuhansia korvia työn alla.

Tutkimme tuhansia korvia ja syötimme tulokset edistykselliseen algoritmisimulaattoriin. Sen avulla pystyimme kehittämään kaikkien aikojen edistyneimmät nappikuulokkeet. Sitten hyödynsimme uusimpia miniatyrointitekniikoita, jotta pystyimme mahduttamaan kaiken tämän mahtavan tekniikan uuteen kompaktiin muotoiluun.

Uusimmat nappikuulokkeemme ovat puoliavoimet. Niissä on paineenalennusaukot, jotka estävät paineen muodostumisen korvan sisään, ja kolme erikokoista pehmeää, soikeaa EarGels™-nappia, jotka muodostavat varman ja melua vaimentavan tiivisteen. Tämä parantaa äänenlaatua ja tuntuu mukavalta korvissa koko päivän.

KESTÄVYYS

Kovimmat pysyvät menossa mukana.

Haluat olla varma siitä, että parhaat langattomat nappikuulokkeesi on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Emme hyväksyneet kompromisseja suunnitellessamme nämä pienet kuulokkeet vahvoista ja kestävistä materiaaleista. Näin ollen ne on valmistettu kestämään ja niissä on IPX4-luokan suojaus vettä vastaan. Jos siis sade yllättää, sinun ei tarvitse pelätä kuulokkeittesi vaurioitumista.

Tämä ei ole pelkkää sanahelinää, sillä otamme näistä kuulokkeista vastuun. Siksi myönnämme kahden vuoden laajennetun takuun* pölyä ja vettä vastaan. Näin kuulokkeiden suojaus on taattu (ihan varmuuden vuoksi).

MYCONTROLS

Sinä päätät.

Jotkin asiat ovat ennalta määritettyjä ja muuttumattomia, mutta Sound+-sovelluksen uusimman MyControls-teknologian ansiosta nappikuulokkeiden painikeohjaukset eivät ole. Voit nyt muuttaa tapaa, jolla käynnistät ja ohitat kappaleita, vastaat puheluihin ja hylkäät niitä sekä paljon muuta, suoraan Sound+-sovelluksesta.

MyControls-teknologian ansiosta kuulokkeiden pomo olet sinä itse.

KÄYTÄ SANOJASI

Elite 85t toimii Alexa-, Siri®- ja Google Assistant™ -palvelujen kanssa, joten suosikkiääniavustajasi ei ole koskaan kaukana.

LJUD+

Ajattelua laatikon ulkopuolella.

Tapamme on ajatella luovasti. Vaikka Elite 85t -nappikuulokkeet kuulostavat upeilta heti pakkauksesta purkamisen jälkeen, lataamalla Sound+-sovelluksen teet niistä vieläkin paremmat. Olemme kehittäneet mahtavan valikoiman lisäominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä vain sovelluksessa. Ne parantavat käyttökokemustasi huimasti.

Sound+ tarjoaa fantastisia, laaja-alaisia puhelu- ja musiikkielämyksiä MySound- ja MyControls-toiminnoista puheluasetuksiin, mukautettavaan taajuuskorjaimeen ja personointivaihtoehtoihin ilman kompromisseja.

Jabra Sound+-sovellus edellyttää rekisteröitymistä.