Pelaajalle

Etsitkö lahjaa pelifanaatikolle tai vain satunnaisesti pelaavalle? Täältä löydät monia sopivia lahjaehdotuksia.

Etsitkö lahjaa pelifanaatikolle tai vain satunnaisesti pelaavalle? Täältä löydät monia sopivia lahjaehdotuksia. Mieti ensin millä pelialustalla peliä on tarkoitus pelata? Mikäli kyseisellä henkilöllä on pelikonsoli, eivät esimerkiksi tietokonekaiuttimet tule kyseeseen sopivaa lahjaa harkitessa. Budjetistasi riippuen uusi TV tai äänijärjestelmä saattaisi olla sopiva lahja. Mikäli ne tuntuvat liian hinnakkailta, on uusi reititin edullisempi vaihtoehto. Ja mikäli lahjan saajalla ei vielä ole Playstation 4:sta, ehkäpä se on joulun paras lahja? Tai miksei jopa ylellinen Playstation Pro?

Tietokonepelien pelaajan mieleen ovat varmasti uudet kuulokkeet tai headset. Uusi pelihiirikin on loistava vaihtoehto, mutta koska tosipelaajat ovat monesti tarkkoja juuri hiirten suhteen, saattaa olla viisasta ottaa etukäteen selvää mikä hiiri lahjan saajalla on ja millaisen hän haluaa. Mikäli et tiedä mitä lahjan saajalla entuudestaan on etkä erityisemmin tiedä tietokoneista, saattaa tehokas näytönohjain tai uusi prosessori olla täydellinen vaihtoehto. Voidaksesi ostaa varmasti viimeisimmän prosessorin voi olla hyvä ostaa samalla myös uusi emolevy.

Mikäli tahdot hemmotella kyseisen henkilön pilalle, tutustu pelikonevalikoimaamme. Sieltä löytyy eri hintaluokan malleja, pöytämallisia sekä kannettavia versioita.

Valokuvaajalle

Joululahjan ostaminen valokuvaajalle saattaa olla vaikeaa, varsikin mikäli et tahdo sijoittaa uuteen kameraan. Siksi olemme koonneet tänne paljon eri tuotteita, jotka ovat juuri valokuvaajien mieleen.

Onko sinulla valokuvauksesta kiinnostunut ystävä tai sukulainen, jolle tahdot ostaa sopivan joululahjan? Meiltä löydät kaikkea maan ja taivaan väliltä kaiken tyyppisille valokuvaajille. Joululahja, joka harvemmin osuu harhaan, niin tylsältä kuin se saattaakin kuulostaa, on kiintolevy. Valokuvat vievät nimittäin huomattavasti tilaa, joten suuri ulkoinen kiintolevy varmuuskopioille tai tallennukseen on aina mieleinen. Mikäli tahdot panostaa ylelliseen versioon osta verkkokiintolevy tai turvallinen NAS, jossa on pilviominaisuus.

Valokuvien muokkauksesta pitävälle suosittelemme piirtopöytää, joka muuttaa valokuvaajan tavan editoida valokuviaan lopullisesti. Mikäli ystäväsi muokkaa valokuviaan kannettavan näytöllä, saattaa myös ulkoinen näyttö olla erinomainen lahjaehdotus. Mutta osta siinä tapauksessa astetta parempi IPS-näyttö.

Voit tietenkin myös ostaa uuden kameran, uuden objektiivin tai muita hinnakkaampia tuotteita, mutta mikäli lahjabudjettisi ei ole suuri ilahtuu ystäväsi varmasti myös uudesta muistikortista, puhdistussarjasta tai vastaavasta. Viimeisenä muttei vähimmäisenä voisi esimerkiksi uusi salama olla vasta-alkavalle studiovalokuvaajalle mieleen.

Elokuvafanaatikolle

Mikäli etsit lahjaa henkilölle, joka rakastaa elokuvia tai katselee TV-sarjoja suuressa mittakaavassa, on meillä täällä paljon lahjavinkkejä. .

Tunnetko todellisen elokuvien ja TV-sarjojen harrastajan? Alta löydät lahjaehdotuksia juuri tämän tyyppiselle henkilölle. Yksi varteen otettava idea on sijoittaa suureen TV:hen, mutta meillä on myös edullisempia vaihtoehtoja, mikäli TV tuntuu liian hinnakkaalta vaihtoehdolta. Mitä sanot esimerkiksi uudesta tabletista elokuvien katselemiseen tai mukaan matkalle?

Elokuvien katseluelämys koostuu paljon muustakin kuin vain hyvästä kuvasta ja mikäli ajattelemasi henkilön äänijärjestelmä ei ole tarpeeksi hyvä, ilahtuu hän varmasti jos ostat hänelle lahjaksi kotiteatterijärjestelmän. Myös NAS-tallennin on hyvä idea, sillä siihen ystäväsi voi tallentaa kaikki elokuvansa ja toistaa niitä kaikille laitteilleen.

Toinen idea voisi olla mediasoittimen ostaminen, esimerkiksi Apple TV tai Google Chromecast. Mikäli lahja on tarkoitettu samassa taloudessa olevalle ja tahdot välttyä kovita TV-ääniltä voit ostaa lahjaksi hyvät langattomat kuulokkeet. Huomaa siinä tapauksessa ostaa kuulokkeet, joissa on RF-lähetin.

Älykkääseen kotiin

Tunnetko jonkun, joka yrittää tehdä kodistaan älykkäämmän vai tahdotko ostaa itsellesi tai omaan kotiisi sopivan joululahjan? Täältä löydät käteviä tuotteita, jotka kultaavat IT-arkesi.

Täältä löydät lahjavinkkejä kotiisi tai jollekin, joka tahtoo digitalisoida koko kotinsa. Ehkäpä puolisosi on erittäin kiinnostunut tekniikasta ja tahtoo löytää kotiinne älykkäitä ratkaisuja? Mikset ostaisi hänelle home automation-aloituspakkausta. Sen avulla voi esimerkiksi sytyttää tai sammuttaa lamppuja pimeän tullen tai oven avaamisen ja sulkemisen yhteydessä. Toinen hyvä idea on ostaa erityisen hyvä reititin, jotta kaikki langattomat laitteet kotona toimisivat saumattomasti optimaalisella nopeudella.

Äly-TV tai mediasoitin ovat myös loistavia lahjavinkkejä, mikäli sellaisia ei vielä ole. Äly-TV tai mediasoitin kuten Google Chromecast mahdollistavat tietokoneella tai puhelimessa olevien kuvien ja videoiden suoratoiston suoraan TV:llä. Ne mahdollistavat myös Netflix-tyyppisten palveluiden käytön ja tietokoneen kuvan siirtämisen TV:lle. Myös NAS-verkkotallennin on hyvä lisä älykotiin. Sille voit tallentaa valokuvia ja elokuvia jolloin koko perhe pääsee niihin helposti käsiksi kaikilta laitteilta.

Viimeisenä muttei vähimmäisenä voi myös multiroom-ratkaisu olla loistava joululahjaidea jollekin. Toisin sanoen kaiuttimet, jotka yhdistetään toisiinsa langattomasti koko kodin kattavan äänijärjestelmän aikaansaamiseksi. Järjestelmän voi sitten jakaa huoneittain ja sisältöä toistaa täysin langattomasti kaikissa kodin huoneissa. Voit toki myös laittaa saman musiikin soimaan kaikista kotisi kaiuttimista.

Matkalaiselle

Aiotko ostaa lahjan paljon matkustelevalle? Lahjan tulee tietenkin olla elämää matkalla helpottava asia tai jokin mikä on helppo ottaa mukaan matkalle. Täältä löydät inspiraatiota sopivan lahjan valintaan.

Aiotko ostaa lahjan paljon matkustelevalle? Lahjan tulee tietenkin olla elämää matkalla helpottava asia tai jokin mikä on helppo ottaa mukaan matkalle. Mikäli tarvitset inspiraatioita, annamme alla muutamia vinkkejä. Tahdotko sijoittaa johonkin hiukan hinnakkaampaan? Mitä sanot kevyestä ja litteästä kannettavasta? Toinen idea on suuri USB-muisti tai pieni ulkoinen SSD-kiintolevy, jotka tarjoavat molemmat lisätallennustilaa matkan aikana.

Pitääkö kyseessä oleva henkilö musiikista? Langattomat kaiuttimet ovat siinä tapauksessa hyvä idea. Ne sopivat yhtä hyvin matkalle kuin mukaan rannallekin. Lisäakku puhelimeen on myös hyvä idea mukaan matkalle, kun mahdollisuutta puhelimen lataamiseen ei ole tavalliseen tapaan. Pokemon Go-fanin mieleen vara-akku on varmasti. Paljon matkustelevalle voi myös lisämuisti olla hyvä lahjaidea, sillä puhelimen muisti täyttyy matkalla valokuvatessa nopeasti. Siksi tilava microSD-kortti on oivallinen puhelimeen, jossa on muistikorttipaikka.

Viimeisenä muttei vähimmäisenä ovat kuulokkeet aina tervetulleet mukaan matkalle. Minkä tyyppisistä kuulokkeista kukin pitää vaihtelee tietysti mieltymysten mukaan. Meiltä löydätkin kaikkea nappikuulokkeista tavallisiin kuulokkeisiin. Osta kuitenkin mielellään kuulokkeet, joissa on kohinanvaimennusominaisuus, jotka sulkevat pois lentokoneen, junan tai bussin melun.

Designfanille

Joillekin design on tekniikkaa tärkeämpää, siksi olemme koonneet eri kategorioiden design-tuotteita yhteen ja samaan paikkaan, jotta löytäisit helposti upeita joululahjoja juuri muotoilusta kiinnostuneelle.

Joillekin design on tekniikkaa tärkeämpää, siksi olemme koonneet eri kategorioiden design-tuotteita yhteen ja samaan paikkaan, jotta löytäisit helposti upeita joululahjoja juuri muotoilusta kiinnostuneelle. Ymmärrämme toki, että design on makuasia, mutta täällä esittelemämme laitteet erottuvat joukosta ja ovat muotoilustaan tunnettujen yritysten suunnittelemia.

Mielestämme käytännöllisyys on vähintään yhtä tärkeää kuin muotoilu ja ulkonäkö, siksi olemme valinneet ainoastaan tuotteita, jotka erottuvat joukosta kummallakin alueella.

Uutta tietokonetta tarvitsevalle

Tunnetko jonkun, joka tarvitsee uuden tietokoneen tai uusia osia päivittääkseen konettansa? Täältä löydät paljon lahjaideoita juuri tällaiselle henkilölle.

Tunnetko jonkun, joka tarvitsee uuden tietokoneen tai uusia osia päivittääkseen konettansa? Täältä löydät paljon lahjaideoita juuri hänelle. Mikäli tahdot ostaa täysin uuden tietokoneen, on kannettava tietokone luultavasti etsimäsi ja malli riippuu luonnollisesti lahjan saajasta. Tarvitseeko hän tehokkaan tietokoneen? Vai onko haussa mahdollisimman yksinkertainen malli? Meiltä löydät jotakin jokaiselle.

Meiltä löydät myös pöytätietokoneet, mikäli lahjan saajalla on aikomus päivittää konettaan tulevaisuudessa. Mikäli ajattelemallasi henkilöllä on jo hyvä tietokone, voit ehkä ostaa hänelle uuden komponentin kuten paremman näytönohjaimen. Mikäli etsit konetta pelaajalle, löydät lahjavinkkejä otsikon ”Pelaajalle” alta.

Mikäli uusi tietokone tuntuu liian kalliilta lahjalta, löydät tietokonelisätarvikkeiden joukosta hyviä lahjavinkkejä. Uusi kiintolevy tai hyvät kuulokkeet ovat hyvä vaihtoehto, tai lisänäyttö jos lahjan saajalla on kannettava tietokone. Lisänäytön yhteydessä on hyvä ostaa hiiri ja näppäimistö.

Musiikin ystävälle

Joululahjan ostaminen musiikin ystävälle voi olla haasteellista, sillä markkinoilla on niin valtava valikoima erilaisia kuulokkeita, kaiuttimia ja muuta vastaavaa. Siksi olemme koonneet tänne erittäin hyviä ja edullisia joululahjaideoita, jotka kaikki liittyvät musiikin kuunteluun.

Joululahjan ostaminen musiikin ystävälle voi olla haasteellista, sillä markkinoilla on niin valtava valikoima erilaisia kuulokkeita, kaiuttimia ja muuta vastaavaa. Siksi olemme koonneet tänne erittäin hyviä ja edullisia joululahjaideoita musiikin ja laadukkaan äänen ystävälle. Hyvät kuulokkeet ovat loistava joululahja musiikin ystävälle ja meiltä löydätkin monia eri malleja eri hintaluokista. Mikäli lahjan saaja käyttää puhelimensa alkuperäiskuulokkeita, tuovat kaikki alla olevat mallit tuntuvan päivityksen musiikkielämykseen. Mikäli ostat lahjaa vaativammalle henkilölle, kannattaa tutustua hieman hinnakkaampiin malleihin.

Meillä on myös useita langattomia kaiuttimia yksinkertaista musiikkijärjestelmää kotiinsa haaveilevalle. Kaiuttimet sopivat pienemmistä olohuoneista teini-ikäisen huoneeseen tai keittiöön. Valikoimastamme löydät myös langattomia kaiuttimia sisäänrakennetulla akulla, jotka voit ottaa ulos terassille tai parvekkeelle. Mikäli lahjan saaja asuu suuremmassa asunnossa, voit hemmotella häntä multiroom-järjestelmällä. Tällaiset kaiuttimet voidaan yhdistää langattomasti toisiinsa järjestelmäksi, jolloin kaikista kodin kaiuttimista voidaan kuunnella simultaanisesti samaa musiikkia tai lähettää jokaiseen kaiuttimeen oma erillinen äänisignaalinsa.

Vaikka pienet kaiuttimet ovatkin yleistyneet reilusti, on kunnollinen vahvistin ja iso kaiutin yhä monille mieluisempi. Tällaisessa ratkaisussa on monta etua ja mikäli lahjan saaja pitää erittäin laadukkaasta äänestä ja soittaa mielellään musiikkia kovalla voimakkuudella on vahvistin loistava joululahjaidea. Mikäli lahjan saajalla on jo vahvistin, johon hän on tyytyväinen saattaa hyvät kaiuttimet olla parempi idea. Sille joka tahtoo hyvän äänen niin musiikin kuunteluun kuin elokuvienkin katseluunkin, voit ostaa hyvän kotiteatterijärjestelmän.

Urheiluhullulle

On olemassa paljon tekniikkalaitteita, jotka auttavat urheilussa ja juuri tällaisia tuotteita löydät täältä, sekä muita hyviä joululahjaideoita treenaamisen ystävälle.

On olemassa paljon tekniikkalaitteita, jotka auttavat urheilussa ja juuri tällaisia tuotteita löydät täältä, sekä muita hyviä joululahjaideoita treenaamisen ystävälle. Onko ajattelemallasi henkilöllä jo aktiviteettiranneke, eli ranneke, joka mittaa pulssia ja paljon muuta? Jos ei, niin tässä on hyvä lahjavinkki. Meiltä löydät kaikkea edullisemmista ja yksinkertaisemmista rannekkeista, kehittyneempiin GPS:llä varustettuihin urheilurannekkeisiin, jotka sopivat loistavasti juoksemista, pyöräilyä tai vastaavaa harrastavalle. Jos lahjan saaja on tekniikkanörtti, voi älykello olla sopiva vaihtoehto.

Vedenkestävät kuulokkeet ovat myös hyvä lahjaidea, sillä ne voidaan huuhdella hikisen treenin päätteeksi. Myös niinkin yksinkertainen asia kuin puhelinkuori ilahduttaa urheilevaa lahjan saajaa, sillä se suojaa puhelinta kovassa menossa.

Tee jouluostokset nyt, maksa helmikuun alussa.

Nyt voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa! Joulukampanjaetuna voit tehdä ostoksesi marras-joulukuussa ja maksaa vasta 3.2.2019.
Maksat vain aloitusmaksun 4,99 € jokaista kampanjalaskua eli ostokertaa kohden. Katso kaikki ehdot.

* Koskee ainoastaan varastoituja tuotteita.