Pelaajalle

Etsitkö lahjaa pelifanaatikolle tai vain satunnaisesti pelaavalle? Täältä löydät monia sopivia lahjaehdotuksia. Mieti ensin millä pelialustalla peliä on tarkoitus pelata? Mikäli kyseisellä henkilöllä on pelikonsoli, eivät esimerkiksi tietokonekaiuttimet tule kyseeseen sopivaa lahjaa harkitessa. Budjetistasi riippuen uusi TV tai äänijärjestelmä saattaisi olla sopiva lahja. Mikäli ne tuntuvat liian hinnakkailta, on uusi reititin edullisempi vaihtoehto. Ja mikäli lahjan saajalla ei vielä ole Playstation 4:sta, ehkäpä se on joulun paras lahja? Tai miksei jopa ylellinen Playstation Pro?

Tietokonepelien pelaajan mieleen ovat varmasti uudet kuulokkeet tai headset. Uusi pelihiirikin on loistava vaihtoehto, mutta koska tosipelaajat ovat monesti tarkkoja juuri hiirten suhteen, saattaa olla viisasta ottaa etukäteen selvää mikä hiiri lahjan saajalla on ja millaisen hän haluaa. Mikäli et tiedä mitä lahjan saajalla entuudestaan on etkä erityisemmin tiedä tietokoneista, saattaa tehokas näytönohjain tai uusi prosessori olla täydellinen vaihtoehto. Voidaksesi ostaa varmasti viimeisimmän prosessorin voi olla hyvä ostaa samalla myös uusi emolevy.

Mikäli tahdot hemmotella kyseisen henkilön pilalle, tutustu pelikonevalikoimaamme. Sieltä löytyy eri hintaluokan malleja, pöytämallisia sekä kannettavia versioita.

Rastita joululahjalistaa erittäin edullisin hinnoin.