6 tarviketta täydelliseen kesään

vacation

Kesä on vihdoinkin tullut ja tuonut mukanaan kaiken siihen liittyvän.

Rentoja lomapäiviä rannalla, autoloma perheen kanssa tai pitkiä tunturivaelluksia. Olivatpa suunnitelmasi millaiset tahansa, olemme koonneet tähän kuusi tarviketta, joita tarvitset täydelliseen kesään. Päivitä siis varastoasi, niin voit nauttia olostasi hieman enemmän. Tänne olemme koonneet kuusi tuotetta, joiden avulla voit tehdä kesästäsi entistä monipuolisemman – riippumatta siitä, mitä suunnitelmiisi kuuluu.

Latausta digitaalisille kulkijoille

Päivitä virtalähteesi kesällä Omni-varavirtalähteellä. Sen avulla voi ladata useita laitteita samanaikaisesti. Siinä on High Power 60 W USB-C -liitäntä ja 100 W:n verkkopistoke nopeaa ja langatonta latausta varten. Täydellinen rentoihin kesäpäiviin riippumatossa, rannalla tai matkalle seuraaviin seikkailuihin.

Ensiluokkainen melunvaimennus

Kesä on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa, jolloin voit keskittyä juuri siihen, mihin haluat. Sulje siis kaikki ei-toivotut äänet pois ja uppoudu musiikkiin, äänikirjaan tai podcastiin Sony WH-1000XM5:n avulla. Se tarjoaa täydellisen kohinanvaimennuksen. Kummassakin korvakupissa on neljä mikrofonia, ja lyijytön, kultainen juotos varmistavat täydellisen johtavuuden samalla, kun tehokas akku antaa jopa 30 tuntia kuunteluaikaa. Voit nauttia kesästä pidempään.

Kesän parhaat ideat. Taskukoossa.

Tutustu ideoihisi kesällä uudella Apple Ipad Minillä. Sen avulla voit piirtää, kuvata ja pitää yhteyttä huippunopealla Wi-Fi 6 -yhteydellä jopa 10 tunnin ajan – taskukoossa. Tee tästä kesästä ideoiden kesä ja inspiroidu luomaan uusi teoksia.

Saavuta tavoitteet helpommin kesällä

Seuraa harjoittelua ja tunne olosi turvalliseksi lenkkipolulla kesällä Garmin fenix 7 Solar -urheilukellon avulla. Paljon treenitoimintoja, jotka helpottavat ennakointia ja tavoitteiden saavuttamista. Voit myös olla rauhallisin mielin käyttäessäsi paikannustoimintoa, joka lähettää tietoja hätäyhteyshenkilöillesi.

Kaiuttimet kesän seikkailuihin

Vie kesäseikkailusi uudelle tasolle Sonos Roam SL:n avulla. Se tarjoaa ensiluokkaista ääntä ja antaa enemmän vapautta koko päivän kestävän akun ansiosta. Muotoilu kestää sekä iskuja että roiskeita. Täydellinen laiturille tai allasbileisiin.

Optimoitu päiväretkiä varten

Cirafon Backpack Weekend -reppu on käytännöllinen säilytysratkaisu sekä tietokoneelle että vaatteille. Etupuolella on kaksi isoa lokeroa sekä erityiset lokerot matkapuhelimelle, lompakolle ja muille tärkeille tarvikkeille, joten se on täydellinen reppu päiväretkille kesällä.