Linksys® on ollut langattomien yhteyksien edelläkävijä jo vuodesta 1988, ja se on ensimmäinen reititinmerkki, jota on toimitettu yli 100 miljoonaa yksikköä maailmanlaajuisesti. Linksys® tunnetaan Mesh-verkkolaitteista ja palkitusta Velop®-liiketunnistustekniikasta sekä helppokäyttöisistä, tietoturvallisista ja kattavista WiFi-ratkaisuista koteihin ja yrityksille.

Keskity yhteyksiin, jotka ovat oikeasti tärkeitä

WiFi on työkalu, jonka avulla voit luoda, työskennellä, pitää hauskaa ja olla yhteydessä muihin. Kun WiFi toimii, voit keskittyä sinulla oikeasti tärkeisiin yhteyksiin.

Lue miten Mesh ja WiFi 6 saavat yhdessä aikaan tämän ja paljon muuta.

Tuotteisiin

Mikä on Velop® Mesh WiFi?

Mesh WiFi luo saumattoman verkon toisiinsa kytkettyjen solmujen kautta, jotka takaavat täydellisen signaalin kaikille laitteillesi.

Intelligent Mesh™ -tekniikka menee askeleen pidemmälle ja kohdistaa WiFi-signaalin kodissasi sijaintisi mukaan.

Sen sijaan, että signaali heikkenisi, mitä kauempana reitittimestä olet, Mesh luo ympäristöösi kattavan ja yhtenäisen WiFi-peiton.

Tuotteisiin

WiFi 6 = WiFi vahvistettuna

WiFi 6 on WiFi-tekniikan seuraava kehitysaskel, joka tarjoaa enemmän nopeutta, kattavuutta ja kapasiteettia kuin koskaan ennen.

Lisää nopeutta

WiFi 6 -reitittimet tarjoavat todellisen Gigabit-nopeuden, joka riittää käsittelemään kaikki uusimmat langattomat yhteydet suoratoistosta pelaamiseen.

Sano hyvästit TV-ruudun latauskuvakkeelle.

Lisää kapasiteettia

WiFi 6 tarjoaa jopa 4-kertaisen kapasiteetin WiFi 5 (AC) -tekniikkaan verrattuna, joten voit käyttää kaikkia kodin laitteita suoratoistoon, pelaamiseen ja yhteydenpitoon samanaikaisesti.

Ei enää huolta pätkivästä yhteydestä videopuhelun aikana.

Lisää kantoaluetta

WiFi 6 kohdistaa signaalin paremmin verkkosi laitteisiin ja kattaa vaikeastikin tavoitettavat paikat, kuten älykkäät ulkovalot, kamerat ja kaiuttimet.

Voit liikkua vapaasti menettämättä yhteyttä.

Tutustu WiFi 6 Mesh -järjestelmiin