NVIDIAN grafiikkasuoritinetu

Oletpa sitten aloitteleva taitelija tai kokenut luovien töiden ammattilainen, NVIDIAN grafiikkasuorittimet vapauttavat luovuutesi nopeusrajoitusten kahleista. NVIDIAN näytönohjaimet tehostavat työnkulkuja ja inspiroivat luovia neroja säteenseurannan, VR-tuen ja tekoälyn tehostaman 8K-videoeditoinnin voimalla. Lisäksi niillä on taustatukena eksklusiiviset ja ilmaiset Studio-ohjaimet, jotka kohentavat luovan työn sovellusten parhaita ominaisuuksia.

RTX Studion ominaisuuksia

3D ja renderöinti

Sujuvan nopeasti viimeiseen freimiin asti

RTX-kiihdytetyn säteenseurannan ja tekoälypohjaisen häiriönpoiston avulla voit nauttia viiveettömistä toiminnoista ja massiivisista renderöinnin nopeuslisäyksistä.

Videoeditointi

8K joka vaiheessa

Voit toistaa ja editoida ultrasuuren resoluution videoita sulavasti ilman väliversioiden luomista tai välimuistiin tallennusta Adobe Premiere Prossa, Blackmagic Designin DaVinci Resolvessa™, REDCINE-X PROssa ja monessa muussa sovelluksessa.

Valokuvaus

Kaikki tehosteet ilman turhaa odottelua

Käyttämällä Adobe Photoshop Lightroom Classicin tekoälyä hyödyntävää yksityiskohtien parannustoimintoa RTX-kiihdytettynä saat muokattua RAW-muotoiset kuvasi nopeasti terävimmiksi, paremmin värirenderöidyiksi ja vähemmän artefakteja sisältäviksi. Lisäksi saat Adobe Photoshopissa kuviesi kohentamiseen käyttöösi yli 30 grafiikkasuoritinkiihdytettyä suodatinta, kuten sumennuksen ja älykkään terävöityksen.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelu RTX-ulottuvuudessa

Nauti sulavasta ja vuorovaikutteista paneroinnista ja zoomauksesta Adobe Illustratorissa grafiikan monimutkaisuudesta riippumatta. Adobe Dimensionissa RTX-grafiikkasuoritin-kiihdytetty renderöinti antaa tilaisuuden muuntaa 2D-taiteesi välittömästi monipuoliseksi 3D-elämykseksi.

Arkkitehtuurinen visualisointi

Koe kaikki yksityiskohdat

RTX-kiihdytettyä säteenseurantaa ja VR-tehostusta käyttämällä pääset tarkastelemaan suunnitelmiasi ja ympäristöjäsi valokuvamaisen realistisina.

Kuvan lähetys

Täyttä vauhtia striimaten

NVIDIAN erillisen laitteistoenkooderin ja suosituimpien striimaussovellusten, kuten OBS Studion, XSplit Broadcasterin, Twitch Studion ja Discordin kattavan tuen ansiosta voit lähettää kuvaa peleistä ja luovan työn sovelluksista parhaalla mahdollisella striimauslaadulla ja suorituskyvyllä.

Osta nyt

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce RTX, Quadro, Quadro RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.