CAMLINK 4K

OTA KAMERASTASI KAIKKI IRTI

Cam Link 4K:n avulla voit käyttää järjestelmäkameraa, videokameraa tai actionkameraa ammattilaistason webkamerana PC-tai Mac-tietokoneessa. Voit suoratoistaa tai tallentaa videokuvaa uskomattomalla 1080p60-laadulla tai jopa 4K-tarkkuudella 30 fps nopeudella. Voit lähettää kaiken materiaalin välittömästi kaikille alustoille ultramatalan latenssin takaavan tekniikan ansiosta. Voit unohtaa muistikortit, joista loppuu tallennustila juuri kesken kesken tallennuksen. Enää et löydä huonoja otoksia kuvanmuokkauksen aikana. Cam Link 4K tallentaa kaiken sisällön suoraan levylle, ja reaaliaikainen koko näytön kuva antaa mahdollisuuden hienosäätää kohtauksia välittömästi. Kamerasi ei vielä koskaan ole ollut näin tehokas.

GREEN SCREEN

TAITETTAVA CHROMA KEY -PANEELI

Green Screen on kannettava chroma key -paneeli, joka on optimoitu taustakuvien poistamiseen webkameroiden kuvista. Se mahdollistaa immersiiviset lähetykset vain muutamassa sekunnissa. Avaa alumiinikuori, nosta kahva sopivalle korkeudelle ja anna pneumaattisen x-kehyksen automaattisesti lukita paneeli paikalleen. Ensiluokkainen kangas luo rypyttömän pinnan. Optimoitu chromavihreä paneeli tarjoaa puhtaimmat mahdolliset avainvärit. Aika lopettaa? Green Screen auttaa. Kokoon taittaminen käy nimittäin yhtä nopeasti kuin kokoaminen, ja seuraavan lähetyksen valmistelu käy hetkessä.

KEY LIGHT AIR

KOMENNA VALO PÄÄLLE

Ammattimainen Wi-Fi-yhteydellä varustettu valoratkaisu, jonka 80 LED-lamppua takaavat 1400 luumenin valotehon. Reunavalaistu rakenne ja monikerroksinen valonsironta luovat pehmeän ja silmille levollisen valaistuksen. Tuote on matalaprofiilinen ja tilaa säästävä. Lisäksi siinä on integroitu kaapeliura, joka takaa puhtaan asennuksen. Control Center -sovellus takaa täyden joustavuuden. Liitä Mac-tietokone, Windows-tietokone, iPhone tai Android-laite ja säädä kirkkautta ja värilämpötilaa mistä tahansa kohdasta studiossa. Tulokset näkyvät suoraan näytöllä. Täysin säädettävä ja vapaasti seisova. Aistikas ja hämmästyttävä. Key Light Airia haluaa käyttää kaikkeen.

WAVE PANELS

AKUSTINEN VAAHTO

Wave Panels tekee mistä tahansa tilasta ammattimaisen ääniympäristön. Kaksi eritiheyksistä vaahtokerrosta vähentävät sekä kaikua että jälkikaiuntaa. Sisäinen ilmatasku tehostaa äänenvaimennusta entisestään. Tuloksena on yleinen äänitasapaino, joka takaa ylivoimaisen kuuntelu- ja lähetyskokemuksen. Kuusikulmainen profiili mahdollistaa Wave Panelsien mukauttamisen kaikkiin tiloihin. Omat EasyClick-kehyksemme helpottavat asennusta. Luo vaihtelua ja ainutlaatuisia muotoja. Vaihda väriä milloin tahansa. Wave Panels tekee tilojen äänimaailman ja tunnun mukauttamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.