Omista tuotemerkeistä

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilfrod, Tranzip ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.

Suosikkimme

Juuri nyt meillä on paljon hyviä tarjouksia koululaisille ja opiskelijoille. Haluamme antaa lentävän lähdön tulevaan lukukauteen tarjoamalla vuodenaikaan sopivia tuotteita edulliseen hintaan.

Kun olet menossa kouluun

Koulumatkat ovat osa koulunkäyntiä, ja silloin on hyvä pitää tavarat suojassa. On myös hyvä, että viihteestä voi nauttia ja koulutöitä tehdä milloin vain. Voit ehkä kuunnella kirjaa tai katsoa suosikkisarjaasi uusien kuulokkeiden kanssa.

Laukut

Sleevet

Reput

Kuulokkeet

Kun opiskelet kotona

Koulunkäynti ei valitettavasti rajoitu pelkkään koulussa oloon, joten voi olla hyvä laittaa paikat kuntoon myös kotona. Kun kotona on oikeat välineet, voit keskittyä paremmin ja istua pidempään tai jopa seistä opiskellessasi. Meillä on kameroita ryhmätöitä varten ja erilaisia alustoja kannettaville ergonomian parantamiseksi.

Kirjoituspöydät

Tuolit

Hiiret

Näppäimistöt

Webkamerat

Kuulokemikrofonit

Alustat kannettavalle tietokoneelle