Vuoden 2022 uudet Razer Bladet

Kahden eri maailman parhaat puolet. Pelaaminen ja sisällön luominen sujuvat ongelmitta suuren nopeuden ja terävien näyttöjen ansiosta. Blade-kannettavien sulavalinjainen muotoilu ja alumiinirungot tekevät niistä kauniita, ja niiden nopeus parantaa pelikokemusta ja tehostaa tuottavuutta.

Uusissa Blade-kannettavissa on monia eri ominaisuuksia, ja tässä on muutamia hienoja esimerkkejä:

  • Jopa 360 Hz:n virkistystaajuus Bladen Full HD -näytöllä
  • Jopa 12. sukupolven Intel® Core I9- ja AMD️ Ryzen 9 6900 HX -prosessorit
  • Uusin NVIDIA GeForce RTX 30 -sarjan näytönohjain
  • Jopa 4K-näyttö ja 100 % DCI-P3-väriavaruus
  • Jopa 32 Gt:n DDR5 4800 MHz -muisti
  • Razer Chroma RGB -näppäimistön värien mukautus
  • Tehokas höyrykammiojäähdytys, joka pitää tietokoneen viileänä

Mikä Blade sopii sinulle?

Lue lisää eri Blade-malleista ja niiden mahdollisuuksista. Kunkin välilehden lopussa näytetään, mitä vaihtoehtoja Dustin tarjoaa.

Razer Blade 14

Äärimmäinen 14" pelikannettava

Tehokkain 14 tuuman pelikannettava on palannut ja on nyt entistäkin tehokkaampi. Uudessa Razer Blade 14 -kannettavassa yhdistyvät uusin AMD️ Ryzen 9 6900HX -prosessori, NVIDIA GeForce RTX Ti -näytönohjain ja DDR5 4800MHz -muisti. Se on äärimmäinen 14" pelikannettava, joka tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja kannettavuutta.

8 ydintä

16 Threads

4.9 GHz

maksimiteho

20 Mt

välimuisti

Äärimmäistä pelaamista

NVIDIA® GeForce RTXTM 30 -sarjan grafiikkasuoritin

Maailman nopeimpien pelaajille ja luovan työn tekijöille tarkoitettujen kannettavien tehon taustalta löytyy NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan grafiikkasuoritin. Kannettavat perustuvat Ampereen, NVIDIAn toisen sukupolven RTX-arkkitehtuuriin, jonka ansiosta niillä voi hyödyntää huippurealistista säteenseurantagrafiikkaa ja NVIDIA DLSS:n kaltaisia huipputasokkaita tekoälytoimintoja. Ohuiden ja suorituskykyisten kannettavien suunnittelussa hyödynnetyt, tekoälyn voiman vapauttavat Max-Q-teknologiat varmistavat, että kannettavat ovat entistäkin nopeampia ja parempia.

Erittäin tehokas

Höyrykammionestejäähdytys

Huippuluokan termiset materiaalit ja höyrykammiojäähdytysjärjestelmä poistavat lämpöä hiljaisesti ja tehokkaasti sisäisen nesteen haihtumisen ja kondensaation avulla. Siten Razer Blade 14 -kannettavasta on voitu tehdä niin ohut ja suorituskykyinen. Järjestelmä hyödyntää termisiä nanohiukkasia ja palvelintason komponentteja parhaalla mahdollisella tavalla maksimoidakseen lämpösuorituskyvyn ja puristaakseen kaiken irti kannettavasta.

Ultraohut

Pienin 14" pelikannettava*

Razer Blade 14 on 40 % keskimääräistä 15" pelikannettavaa pienempi, joten se on helppo ottaa mukaan minne vain. Anodisoidusta CNC-alumiinista valmistettu runko on sekä kestävä että uskomattoman tyylikäs.

*Pienin tilavuudeltaan

16.8 mm

Huippunopeat näytöt

Sulavaa pelaamista

Huolimatta siitä, mitä mallia olet harkitsemassa, voit nauttia tilavasta 14 tuuman näytöstä, jossa on ohuet kehykset. Väriavaruus on 100 % DCI-P3 QHD-mallissa ja 100 % sRGB FHD-mallissa. Jokainen näyttö on kalibroitu yksilöllisesti laadun ja väritarkkuuden varmistamiseksi.

IPS - Grade

QHD 165HZ

Resoluution ja virkistystaajuuden täydellinen yhdistelmä. Voit nauttia molempien maailmojen parhaista puolista sekä sulavasta ja yksityiskohtaisesta kuvasta.

AMD - FreeSync Premium

FHD 144HZ

Jos nopeus on sinulle tärkeintä, varmista sekunnin murto-osan etulyöntiasema erittäin korkealla virkistystaajuudella ja äärimmäisen tasaisella pelituntumalla.

Yksilöllisesti kalibroitu

Ultra-Connectivity

Paljon liitäntöjä

Razer Blade 14 tukee monia eri laitteita. Se tarjoaa lisäksi monia muita huippuominaisuuksia ja parasta toiminnallisuutta. Siinä on seuraavat liitännät: kaksi USB-C-porttia, kaksi USB-A-porttia, HDMI-portti, Wi-Fi 6E, 1080P Windows Hello -kamera ja TPM 2.0 Security.

Anti-Ghosting-näppäimistö

1,1 mm:n aktivointikorkeuden ja näppäinkomentojen sulavan siirron takaavan tekniikan ansiosta jokainen painallus rekisteröidään nopeasti ja virheettömästi.

Razer Chroma™ RGB

Personalize its per-key lighting with over 16.8 million colors and a variety of effects. Experience greater immersion as the keyboard reacts dynamically while playing your favorite Chroma-integrated games.

Microsoft Precision Glass -kosketuslevy

Suuri, napsautettava lasikosketuslevy ja Microsoft Precision Touchpad -tuki takaavat sujuvat ja tarkat kontrollit, mukaan lukien monenlaiset eleet.

Erittäin mukaansatempaava

THX-tilaääni

Kehittynyt 7.1 surround -ääni takaa erinomaisen tilaäänen kuulokkeiden ja kaiuttimien kautta, niin että voit nauttia mukaansatempaavasta ja todentuntuisesta äänestä niin stereo- kuin monikanavaisen sisällön parissa.

Pelihetki. Milloin tahansa.

Pelaa uusimpia pelejä todellisuuden kanssa kilpailevalla grafiikalla. Pelaa konsolilla pelaavien pelaajien kanssa. Pelaa suosikkioheislaitteidesi kanssa. Windows 11 tekee omaan tyyliin pelaamisesta helppoa.

Razer Blade 15

Teho. Suorituskyky. Täydellisyys.

Juuri kun luulit, että pelikannettava ei voisi enää olla upeampi – esittelemme nyt uudet Razer Blade 15 -kannettavat, jotka käyttävät uusimpia 12. sukupolven Intel® Core™ -prosessoreita (14-ytiminen) ja tehokkaita NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan grafiikkasuorittimia. Valittavana on Full HD 360 Hz-, QHD 240 Hz (G-SYNC)- tai UHD 144 Hz -näyttö. Voit nauttia verrattomasta suorituskyvystä, joka on paketoitu 15" RTX-pelikannettavien kaikkien aikojen ohuimpaan koteloon.

Enemmän ytimiä, enemmän suorituskykyä

12. sukupolven Intel® Core™ i9 -prosessori (14-ytiminen)

Koe huippuluokan teho uuden Intel® Core™ i7 -prosessorin avulla tai päivitä Core i9 -prosessoriin, joka tarjoaa verratonta suorituskykyä vaativimpiakin pelejä ja luovia tehtäviä varten. Intelin 12. sukupolven suoritinten mullistavassa muotoilussa ja tehokkaassa hybridiarkkitehtuurissa yhdistyvät Peformamce- ja Efficient-ytimet. Siten käyttäjät voivat keskustella, selata, striimata, muokata, tallentaa ja pelata. Integroitu Killer® Wi-Fi 6E AX16900 (Gig+) tarjoaa seuraavan sukupolven Wi-Fi-teknologiaa pakettien priorisoinnilla parempaa pelikokemusta varten.

Äärimmäistä pelaamista

NVIDIA® GeForce RTXTM 30 -sarjan grafiikkasuoritin

Maailman nopeimpien pelaajille ja luovan työn tekijöille tarkoitettujen kannettavien tehon taustalta löytyy NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan grafiikkasuoritin. Kannettavat perustuvat Ampereen, NVIDIAn toisen sukupolven RTX-arkkitehtuuriin, jonka ansiosta niillä voi hyödyntää huippurealistista säteenseurantagrafiikkaa ja NVIDIA DLSS:n kaltaisia huipputasokkaita tekoälytoimintoja. Ohuiden ja suorituskykyisten kannettavien suunnittelussa hyödynnetyt, tekoälyn voiman vapauttavat Max-Q-teknologiat varmistavat, että kannettavat ovat entistäkin nopeampia ja parempia.

Uusi GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU tuo ensimmäistä kertaa 80 Ti luokan lippulaiva-GPU:t kannettaviin. RTX 3080 Ti:ssä on 16 Gt:n edestä nopeaa GDDR6-muista. Se on suorituskykyisempi kuin pöytäkoneille tarkoitettu TITAN RTX. Uusi GeForce RTX 3070 Ti on 70 % nopeampi kuin RTX 2070 SUPER -kannettavat. Se pystyy tuottamaan 100 kuvaa sekunnissa 1440p-tarkkuudella.

Erinomaiset vasteajat

Seuraavan sukupolven DDR5 (4800 MHz) -muisti

Koe 1600 MHz:n tehonlisäys DDR4:ään verrattuna. Voit ladata sovelluksia, pelata pelejä ja tehdä muita päivittäisiä tietokonetehtäviä aiempaa nopeammin ja sujuvammin.

Nopeimmat ja terävimmät kannettavan tietokoneen näytöt

Riippumatta siitä, valitsetko FHD 360 Hz-, QHD- vai 4K-näytön, saat enemmän irti katselukokemuksesta ohuella 15,6 tuuman reunasta reunaan ulottuvalla paneelilla. Kehykset ovat ohuet ja näytön väritarkkuus ja -laatu on kalibroitu yksilöllisesti.

Kolme vaihtoehtoa

FHD 360 Hz

Ultranopea virkistystaajuus tekee pelaamisesta äärimmäisen sulavaa ja tarjoaa selvää etua kilpailullisissa peleissä, joissa sekunnin murto-osat ratkaisevat voiton.

QHD 240 Hz

Korkearesoluutioinen QHD-näyttö takaa sujuvan ja responsiivisen pelikokemuksen suurella yksityiskohtaisuudella. Blade 15 -mallin NVIDIA® G-SYNC® eliminoi näytön repeilyn ja tekee katselukokemuksesta mukaansatempaavan ja nykimättömän. Korkearesoluutioinen QHD-näyttö takaa sujuvan ja responsiivisen pelikokemuksen suurella yksityiskohtaisuudella. Blade 15 -mallin NVIDIA® G-SYNC® eliminoi näytön repeilyn ja tekee katselukokemuksesta mukaansatempaavan ja nykimättömän.

4K 144 Hz

Tämä näyttö on tarkoitettu sisällönluojille, jotka vaativat äärimmäistä visuaalista selkeyttä, jotta heidän luovat visionsa heräävät henkiin. 144 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta grafiikka toistuu sujuvasti, ja väriavaruus on 100 % DCI-P3.

Lyömätön suorituskyky

144+ FPS Gaming

Nopea näytönohjain takaa suuren kuvataajuuden, joten näet kohteet aiemmin ja osut helpommin kohteisiin. Siksi parempia näytönohjaimia käyttävien pelaajien kuolema-/tapposuhde on keskimäärin parempi. NVIDIA GeForce -näytönohjaimet tarjoavat korkeinta kuvataajuutta, mikä sopii kilpailuhenkiseen pelaamiseen.

Erittäin tehokas höyrykammiojäähdytys

Optimaalinen terminen suorituskyky

Razer Blade 15 poistaa lämpöä tehokkaasti sisäisen nesteen haihtumisen ja kondensaation avulla – siten kannettavasta on saatu erittäin ohut.

Järjestelmässä on tavanomaista enemmän siipiä ja puhaltimia sekä suurempi nestekapasiteetti. Se hyödyntää termisiä nanohiukkasia ja palvelintason komponentteja parhaalla mahdollisella tavalla maksimoidakseen lämpösuorituskyvyn ja puristaakseen kaiken irti kannettavasta.

Razer Chroma™ RGB

Voit mukauttaa RGB-pelinäppäimistön yli 16,8 miljoonalla värillä ja erilaisilla tehosteilla. Nauti mukaansatempaavasta kokemuksesta dynaamisten valotehosteiden ansiosta, kun pelaat yli 150 Chromaa tukevaa peliä, kuten Fortnitea, Apex Legendsiä ja Warframea.

Paljon liitäntöjä

Razer Blade 15 on varustettu monilla eri liitännöillä, joten sitä voi käyttää monenlaisten laitteiden kanssa. Tietyissä malleissa on Wi-Fi 6E (802.11ax), Bluetooth® 5.2, Thunderbolt™ 4 ja paljon portteja ulkoisille näytöille ja oheislaitteille.

THX®-tilaääni

Kehittynyt 7.1 surround -ääni takaa erinomaisen tilaäänen kuulokkeiden ja kaiuttimien kautta, niin että voit nauttia mukaansatempaavasta ja todentuntuisesta äänestä niin stereo- kuin monikanavaisen sisällön parissa.

Tarkka lasikosketuslevy

Suuri, napsautettava lasikosketuslevy ja Microsoft Precision Touchpad -tuki takaavat sujuvat ja tarkat kontrollit, mukaan lukien monenlaiset eleet.

Edistynyt ohjausjärjestelmä

Ota ohjat käsiisi uudella Razer Synapse 3 -työkalulla. Voit mukauttaa valaistusta, hallita profiileja, säätää puhaltimia ja jopa tehostaa grafiikkaa pelitilassa.

USB-C-lataus

(Advanced-malli)

Nopea lataus liikkeellä ollessa USB-C 20V -laturilla, joka toimii myös Thunderbolt-portin kautta.

Windows Hello

(Advanced-malli)

Windows Hello on nopea, turvallinen ja salasanaton tapa avata Windows-laitteiden lukitus kasvojentunnistuksen tai PIN-koodin avulla.

Razer Blade 17

Tehoa ammattilaisille

Uusi Razer Blade 17 on tehokkaampi kuin koskaan, mutta silti kompakti. Erinomaisen termisen suorituskyvyn ansiosta Blade 17 antaa mahdollisuuden käyttää uusimpia NVIDIA- ja Intel-prosessoreja. Blade 17 on tehokas kannettava, joka mahdollistaa kaikkein eniten tehoa vaativien huippupelien pelaamisen, live-striimauksen pelaamisen aikana ja tai mestariteosten luomisen.

Kannettava tietokone laadukkaaseen pelaamiseen

Venytämme pelikannettavien rajoja. Razer Blade 17 -kannettavassa on tehokas suoritin, jonka avulla voit pelata paljon suorituskykyä vaativia huippupelejä liikkeellä ollessasi. Olemme tehneet siitä lähes 25 % edeltäjäänsä pienemmän ja mahduttaneet siihen nopean 17,3" näytön, joka istuu rungossa, joka on yhtä tyylikäs ja kompakti kuin 15" kannettavissa.

Työskentele kovaa.

Pelaa vielä kovemmin.

Razer Blade 17 -kannettavan 12. sukupolven 8-ytimisen Intel® Core™ i7-11800H -suorittimen ansiosta se tarjoaa erinomaista ja luokkansa parasta suorituskykyä. 2,3 GHz perustaajuutta voidaan nostaa 4,6 GHz kellotaajuuteen, kun tarvitaan enemmän tehoa. Tämä on oikea valinta kannettavaksi tietokoneeksi, kun haluat korvata pöytäkoneesi, pelata eniten tehoa vaativia huippupelejä ja käyttää raskaita luomistyökaluja.

Äärimmäistä pelaamista

NVIDIA GeForce RTXTM 30 -sarjan grafiikkasuoritin

Maailman nopeimpien pelaajille ja luovan työn tekijöille tarkoitettujen kannettavien tehon taustalta löytyy NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan grafiikkasuoritin. Kannettavat perustuvat Ampereen, NVIDIAn toisen sukupolven RTX-arkkitehtuuriin, jonka ansiosta niillä voi hyödyntää huippurealistista säteenseurantagrafiikkaa ja NVIDIA DLSS:n kaltaisia huipputasokkaita tekoälytoimintoja. Ohuiden ja suorituskykyisten kannettavien suunnittelussa hyödynnetyt, tekoälyn voiman vapauttavat Max-Q-teknologiat varmistavat, että kannettavat ovat entistäkin nopeampia ja parempia.

Erinomaiset vasteajat

Seuraavan sukupolven DDR5 (4800 MHz) -muisti

Koe 1600 MHz:n tehonlisäys DDR4:ään verrattuna. Voit ladata sovelluksia, pelata pelejä ja tehdä muita päivittäisiä tietokonetehtäviä aiempaa nopeammin ja sujuvammin.

Optimaalinen terminen suorituskyky

Erittäin tehokas höyrykammiojäähdytys

Razer Blade 17 -laitteen tehosta ei olisi paljon hyötyä, jos se ei olisi termiseltä suorituskyvyltään yhtä hyvä.

Järjestelmässä on tavanomaista enemmän siipiä ja puhaltimia sekä suurempi nestekapasiteetti. Se hyödyntää termisiä nanohiukkasia ja palvelintason komponentteja parhaalla mahdollisella tavalla maksimoidakseen lämpösuorituskyvyn ja puristaakseen kaiken irti kannettavasta.

Sen ansiosta Razer Blade -kannettava voi toimia huipputasolla, ja lisäksi se varmistaa, että kannettavista on voitu tehdä ainutlaatuisen ohuita.+

Nauti suuresta näytöstä

Valtava 17,3 tuuman näyttö takaa äärimmäisen peli- ja katselukokemuksen. Se on lähes kehyksetön ja se on kalibroitu tehtaalla parhaan väritarkkuuden ja kuvanlaadun varmistamiseksi. Voit valita Full HD-, QHD- tai UHD-näytön. Minkä ikinä niistä valitsetkaan, voit nauttia silkinpehmeistä virkistystaajuuksista.

Kolme vaihtoehtoa

FHD 360 Hz, häikäisemätön mattanäyttö

Ota kaikki irti kilpailuhenkisistä peleistä erittäin sulavalla 360 Hz:n FHD-näytöllä. Äärimmäisen virkistystaajuuden ansiosta voit nähdä kaiken ja reagoida kaikkeen aiempaa nopeammin. Todentuntuisuuden ansiosta peleistä tulee myös aiempaa mukaansatempaavampia.

QHD 240 Hz, häikäisemätön mattanäyttö

QHD-vaihtoehtomme tekee työskentelystä ja pelaamisesta mahtavaa. Se tarjoaa tasaista grafiikkaa terävällä 2K-tarkkuudella. Näytön nopeus ja terävyys tekevät siitä täydellisen yhdistelmän asioita, joita sisällönluojat tarvitsevat ja pelaajat haluavat. *G-Sync parantaa pelikokemusta poistamalla näytön repeilyn kokonaan.

4K 144 Hz, häikäisemätön matta IPS-näyttö

Uskomattoman 4K-tarkkuuden, eloisan ja kattavan 100 % DCI-P3-väriavaruuden sekä äärimmäisen nopean 144 Hz:n UHD-näytön ansiosta Blade 17 sopii erinomaisesti luoville ammattilaisille, jotka haluavat esitellä visioitaan äärimmäisen todenmukaisesti.

Elokuvateatterimainen hifi-tason ääni

Kahdeksan THX®-sertifioitua Multi-Driver-kaiutinta

Kahdeksalla uudella kaiuttimella, neljällä diskanttikaiuttimella ja neljällä subwooferilla varustettu Razer Blade 17 takaa täyden äänielämyksen suurella näytöllä.

THX Spatial Audion tukeman edistyneen 7.1 surround -äänen ansiosta ääni kuuluu tarkasti myös silloin, kun käytät kuulokkeita. Tämä tuottaa mukaansatempaavaa ja todentuntuista ääntä sekä stereo- ja monikanavaiselle sisällölle.

Razer Chroma™ RGB

16,8 miljoonaa väriä, lukemattomia kuvioita, dynaamisia pelinsisäisiä valaistustehosteita – mukauta RGB-valoja haluamallasi tavalla ja uppoudu peleihin maailman suurimman pelilaitteiden valaistusekosysteemin avulla. Tukee tuhansia laitteita sekä satoja pelejä ja sovelluksia, ja määrä on kasvamaan päin. Nostaa pelit seuraavalle tasolle edistyneillä toiminnoilla, kuten Chroma Studio, Visualizer, Connect ja Workshop.

Seuraavan sukupolven liitettävyys

Razer Blade 17 -kannettavassa on useita liitäntöjä, kuten 2,5 Gt:n Ethernet- ja USB3.2 Gen 2 -portit. Se on suunniteltu äärimmäisen mukautettavaksi työasemaksi, joka voidaan ladata kätevästi USB-C-liitännällä (vähintään 45 W).

Alumiininen yhdestä kappaleesta leikattu runko

CNC-jyrsitty ja yhdestä alumiinikappaleesta leikattu tukeva runko. Anodisoitu mattapinta suojaa naarmuilta.

Helppo päivittää

Razer Blade 17 -kannettavassa on ylimääräinen m.2-paikka ja käyttäjän päivitettävissä olevat muistipaikat, jotka tukevat jopa 64 Gt:n muistia.

FHD-verkkokamera ja neljä mikrofonia

1080p-laadun ja selkeän äänen ansiosta sinut nähdään ja kuullaan selkeästi jokaisessa videopuhelussa perheenjäsenten, ystävien ja kollegoiden kanssa.

Sormenjälkiä hylkivä pinnoite

Razer Blade 17:n pinta hylkii tahroja, joten se säilyttää aina tyylikkään ja siistin ulkoasun.