MOMENTUM 4 Wireless

Musiikin inspiroima

Sennheiserin MOMENTUM -mallisto määrittelee edistyneen kuuntelukokemuksen ja ylivertaisen äänentoiston standardit. Uusi MOMENTUM 4 Wireless nostaa jälleen kerran rimaa luokkansa parhaalla äänenlaadulla ja sopeutuvalla melunvaimennuksella sekä poikkeuksellisella mukavuudella. Tee kuuntelemisesta omanlaisesi läpikuuluvuustilan, sisäänrakennetun taajuuskorjaimen ja uuden äänikokemuksen personalisointiominaisuuden avulla. Kehittyneen digitaalisen keilanmuodostusmikrofonijärjestelmän ja automaattisen tuulensuhinan vaimennuksen ansiosta myös puhelut kuulostavat luonnollisemmilta.

MOMENTUM 4 Wireless on uskomattoman hyvän pitomukavuuden ja elegantin, linjakkaan tyylin täydellinen yhdistelmä. Poikkeuksellisen hyvä 60 tunnin akunkesto, vaivattoman käytön takaavat älytoiminnot ja litteäksi taittuva muotoilu antavat seuraksesi mahtavan äänentoiston, missä sitten kuljetkaan.

Luokkansa paras ääni

Ylivertainen äänentoisto

Nauti lempimusiikistasi ennenkuulumattoman upealla audiofiili-inspiroidulla 42 mm muunninjärjestelmällä, joka tuottaa kirkkaan dynamiikan, selkeyden ja musikaalisuuden.

Sinun tavallasi

Säädä äänentoisto täydelliseksi sisäänrakennetulla taajuuskorjaimella, esiasetuksilla, äänitiloilla ja äänen personalisointitoiminnolla, joka räätälöi äänentoiston omaan yksilölliseen kuuloosi sopivaksi.

Uusi sopeutuva melunvaimennus ja läpikuuluvuustila

Täysi uppoutuminen

Uuden sukupolven sopeutuva melunvaimennuksemme sopeutuu automaattisesti ulkoiseen meluun, ja sinä voit pysyä uppoutuneena ja kuulla jokaisen yksityiskohdan myös meluisissa ympäristöissä.

Tilannetaju

Haluatko kuulla kuulutukset junassa tai työtoverisi kysymykset? Aktivoi joustava läpikuuluvuustila koskettamalla kuullaksesi ulkoiset äänet ottamatta pois kuulokkeitasi.

Ensiluokkainen ulkonäkö ja tunne

Poikkeuksellinen mukavuus

M4:n kevyt muotoilu, pehmustettu sanka ja syvät, pehmustetut korvakupit takaavat pitkäkestoisen pitomukavuuden.

Täydellinen istuvuus

Vähäkitkainen saranamekanismi sallii samalla helpon säädön ja antaa sinulle upean istuvuuden ilman painetta päälaella.

Helppo ja kätevä

Jopa 60 tunnin akunkesto

Jatka kuuntelua matkoillasi kautta maailman jopa 60 tunnin akunkestolla ja pikalatauksella, jolla saat 6 kuuntelutuntia lisää vain 10 minuutin latauksella.

Älä menetä iskuakaan

Smart Pause keskeyttää toiston, kun otat kuulokkeet korviltasi, ja aloittaa sen automaattisesti, kun laitat ne takaisin. Siten et koskaan menetä iskuakaan, kun Auto On/Off käynnistää kuulokkeet nopeasti ja sammuttaa ne säästääkseen energiaa, kun et käytä niitä.