MOMENTUM True Wireless 3

Musiikin inspiroima

Täydellisyys on määritelty uudelleen. Sennheiserin ylistetty MOMENTUM-sarja on saanut lukemattomia ykkösarvosteluja luokkansa parhaasta äänestä, ja se asettaa edelleen todellisen langattomien kuulokkeiden suorituskyvyn vertailukohdan. Nyt seuraavan sukupolven MOMENTUM True Wireless 3 tekee parhaasta vieläkin paremman. MOMENTUM True Wireless 3 tuo jokaiseen kuuntelukokemukseen premium-ääntä ja vaivatonta tyyliä erinomaisella äänenlaadulla, seuraavan sukupolven Adaptive Noise Cancellation (ANC) -toiminnolla ja uusimmalla henkilökohtaisella sovituksella.

Suuren äänen inspiroima

Tunnusomainen ääni

Nauti ylivoimaisen luonnollisesta äänestä vaikuttavalla bassolla Sennheiserin TrueResponse-teknologian ansioista.

Jokainen yksityiskohta

Kuuntele korkealaatuista langatonta ääntä ennennäkemättömällä tavalla: adaptiivinen aptX™-kodeekki saa sinut kuulemaan kaikki yksityiskohdat.

Sinun äänesi

Kuuntele haluamallasi tavalla: Voit muokata ääntä valikoimalla esiasetuksia ja käyttää taajuuskorjausominaisuutta räätälöidäksesi äänikokemuksen makusi mukaiseksi.

Mikään ei keskeytä

Ei häiriöitä

Seuraavan sukupolven adaptiivinen melunvaimennus säätää automaattisesti melunvaimennuksen tasoa, kun ympäristösi melutaso muuttuu.

Totaalista tietoisuutta

Pysy yhteydessä ympäristöösi, ja tuo maailma takaisin yhdellä kosketuksella Transparency-tilassa.

Äänen poiminnan avustamana

Absoluuttista selkeyttä

Puhu kristallinkirkkaalla äänellä: kolme edistynyttä melunvaimennusmikrofonia molemmissa korvanapeissa varmistavat, että ihmiset kuulevat sinut, eivät ympäristöäsi.

Ääniohjaus

Pidä kaikki hallinnassasi, aina puheluista ääniavustajien käyttöön sakka, korkealaatuisen äänen poiminnan avulla. Äänen poiminnan avustama

Uusimman mukavuuden tukema

Täydellinen sovitus

Näiden kompaktien ja ergonomisten korvanappien mukana toimitetaan eri kokoiset korvasovitteet ja valinnaiset silikonievät mainion henkilökohtaisen sovituksen ja poikkeuksellisen käyttömukavuuden varmistamiseksi.

Joka säässä

Lähde ulos, mene paikkoihin, treenaa: korvanappisi pysyvät elämäsi tahdissa kaikissa olosuhteissa. IPX4-roiskesuojauksen ansiosta sinun ei tarvitse edes huolehtia siitä, kastuvatko ne.

Koko päivän

Jatka kuuntelua! Sinulla on 7 tunnin akun kesto ja 28 tunnin kokonaistoistoaika, kun käytät koteloa lataamiseen liikkeellä ollessasi. Kotelon lataaminen on helppoa langattoman Qi-lataustuen ansiosta.