Chat

SPORT True Wireless

Seuraa omaa rataasi

  • Tunnusomainen Sennheiser-äänentoisto: TrueResponse-muuntimet tuottavat huippulaadukkaan äänikokemuksen täydellä bassolla
  • Adaptiivinen akustiikka: Avoimet ja suljetut nappikuulokkeet tilannetietoisuutta ja passiivista melunvaimennusta varten
  • Sisäänrakennettu taajuuskorjain: Personoidaksesi äänikokemuksen
  • Turvallinen mukautettu sovitus: Vaihdettavat korvaevät ja eri korvanappikokoja parasta mukavuutta varten
  • IP54, pölyä, roiskevettä ja hikeä hylkivä: Kestävyyttä kovimpiinkin harjoituksiin
  • Pitkä akun kesto: Jopa 27 tunnin toistoaika – 9 tunnin akun kesto, jota voidaan jatkaa liikkeellä ollessa jopa 18 tuntiin latauskotelon avulla

Äänen vahvistamaa suorituskykyä

Tehosta kokemustasi poikkeuksellisella audiokokemuksella.

Tunnusomainen ääni

Dynaamisten TrueResponse-muuntimiemme avulla SPORT True Wireless tehostaa harjoitustasi poikkeuksellisella selkeydellä ja jännittävällä bassolla.

Sisäänrakennettu taajuuskorjain

Hienosäädä äänikokemus oman makusi mukaan esiasetusten ja intuitiivisen taajuuskorjaimen avulla Smart Control -sovelluksen kautta.

Sinun harjoituksesi, sinun äänesi

Tutustu urheilulle optimoituun hallintaan, jolla koet äänen ja kuulet ympäristösi. Räätälöi äänikokemuksesi haluamallesi uppoutumis- tai tietoisuustasolle. Ainutlaatuinen Adaptable Acoustic -ominaisuutemme tarjoaa joko avoimet tai suljetut nappikuulokkeet, jotka sopivat yhteen erityisten EQ-tilojen kanssa ja tarjoavat täydelliset puitteet harjoituksellesi.

Valitse avoimet nappikuulokkeet pysyäksesi tietoisena ympäristöstäsi, mutta samalla minimoidaksesi kehon aiheuttaman melun, kuten oman hengityksesi tai askeleiden, kuulemisen. Tai yksinkertaisesti vaihda eristävään suljettuihin nappikuulokkeisiin, jotka estävät ulkopuoliset äänet mukaansatempaavan äänikokemuksen saavuttamiseksi.

Turvallinen mukautettu sovitus

Nauti miellyttävästä ja turvallisesta sovituksesta, olipa harjoituksesi kuinka intensiivinen tahansa. Mukauta SPORT True Wireless -nappikuulokkeiden ergonominen sovitus valinnaisilla nappikuulokkeilla kolmessa eri koossa, sekä neljällä eri korvaevällä, jotta ne pysyvät mukavasti paikoillaan minkä tahansa suorituksen aikana.

Vahva muotoilu

Luota kestävyyteen, joka selviytyy rankimmistakin harjoituksistasi.

Pölyä, roiskeita ja hikeä hylkivä

Ei tarvitse hidastaa vaikeissa olosuhteissa: tyylikäs ja kestävä muotoilu on IP54-koteloitu, joten se kestää helposti hikoilua, sadetta tai harjoittelua rannalla.

Huippukestävyyttä

Nämä korvanapit pysyvät mukana päivittäisissä rutiineissasi. Toistoaikaa 9 tuntia ja 18 tuntia lisää latauksella kotelon kautta, eli yhteensä 27 tuntia.