Tietokoneet & puhelimet

Gaming

Puhelimet, valokuva & muut

Ääni & kuva

Verkko & tallennus

Valmistaudu Sinkkupäivään – yhteen maailman suurimmista shoppailutapahtumista

Black Friday ja Cyber Monday- alennuspäivät saattavat olla tunnettuja maassamme, mutta myyntilukuja katsellessa se ei pärjää kiinalaisten vastaavalle alennuspäivälle: Singles’ Day!

Mikä Singles’ Day on?

Singles’ Dayn eli Sinkkupäivän juhlinta lähti alun perin muutamien kiinalaisten opiskelijoiden keskuudesta 1990- luvun alussa vastineeksi Ystävänpäivälle. Päivämääräksi tuli 11. Marraskuuta, 11/11, koska se koostui neljästä ”sinkusta” eli numero ”1”, joka muistuttaa yhtä henkilöä.

Kiinnostus sinkkuelämää juhlistavaa päivää kohden näytti olevan suurta mutta vasta kiinalaisen verkkokauppajätti Alibaban aloittaessa huomioimaan päivää vuonna 2009, siitä tuli varsinainen ilmiö ja shoppailu-päivä. Tämän jälkeen päivä on levinnyt aina vain suuremmaksi ja viime vuonna se löi kaikki ennätykset Alibaban myydessä tuotteita vuorokauden aikana peräti 22 miljardilla eurolla.

Juhli Sinkkupäivää Dustin Homessa

Viimeisimpinä vuosina juhlapäivä on alkanut levitä ympäri maailmaa ja nyt päivä on vihdoin löytänyt myös Suomeen. Tulemme Dustinilla huomioimaan Sinkkupäivää monilla uskomattomilla tarjouksilla – eikä sinun tietenkään tarvitse olla sinkku ottamalla osaa tarjouksiimme!