Joululahjavinkkejä työntekoon ja viihteeseen

Joululahjoja hybridityöskentelyyn vai huippuluokan viihteeseen? Olemme valinneet yhdessä Sonyn kanssa joululahjavinkkejä, joiden avulla nautit niin työnteosta kuin viihteestä.

WF-1000M4 – laadukkaat ja langattomat kuulokkeet

Sonyn aidot langattomat kuulokkeet ovat laadukkaat. Niiden äänenlaatu on erinomainen, sillä ne tukevat korkearesoluutioista langatonta ääntä. WF-1000XM4 tarjoaa useita kiinnostavia ominaisuuksia paljon puhelimessa puhuville. Säteen muotoiset mikrofonit ja bone conduction -teknologiaa takaavat erinomaisen puhelunlaadun, ja kuulokkeet vähentävät tuulen kohinaa ulkona.

Anna lahjaksi erinomaiset WH-1000M4-matkakuulokkeet

Sonyn vastamelukuulokkeet sulkevat ei-toivotut äänet ulkopuolelle niin lennolla, joukkoliikenteessä kuin toimistossa. Uudessa päivitetyssä WH-1000XM4-mallissa on mm. Bluetooth 5.0 -yhteyden, jonka avulla voit yhdistää kahdet kuulokkeet samanaikaisesti. Lisäksi siinä on uusi speak to chat -toiminto, joka tunnistaa äänesi, pysäyttää musiikin ja päästää ympäristön äänet sisään, kun puhut.

WH-1000XM3 – Vetäydy joulumusiikin maailmaan

Aktiivinen melunvaimennus on mukava ominaisuus pitkällä lennolla: Voit nauttia elokuvista, podcasteista ja musiikista lentokoneen äänimaailman häiritsemättä. Sonyn uusien vastamelukuulokkeet ja niiden kolmas sukupolvi on ensisijainen valinta, niiden akunkesto on kokonaiset 30 tuntia. Erikoishienoutena niissä on lentokorkeuteen mukautuva ilmanpaineen optimointi.

Joululahjaksi kotitoimistoon: SRS-NB10

Keskity rauhassa puhelinneuvotteluun tai musiikin kuunteluun ja liiku vapaasti sulkematta pois ympäröivää maailmaa. SRS-NB10 -kuulokkeilla etätyöskentely kotoa sujuu kuin tanssi. Niskasankakaiuttimen kahden mikrofonin ja äänenkäsittelyominaisuuksiensa ansiosta äänentoisto on kristallinkirkas, vaikka kotona olisi meluisaa.

SRS-NS7 - Hei Joulupukki! Haluaisin kannettavan kotiteatterin

Sonyn niskasankakaiuttimen ansiosta voit uppoutua täysin elokuvamaailmaan: Siinä on juuri itsellesi mukautettu elokuvateatteriääni. SRS-NS7 helpottaa myös etätyöskentelyä: Ergonomiansa ansiosta voit käyttää sitä väsymättä pitkiäkin aikoja ja nauttia videopuheluiden selkeästä äänentoistosta.

NWA105B – Äänen ystävän paras joululahja, High-Res Audio

Jos vain paras on sinulle kyllin hyvää, ei matkapuhelimesi tarjoa sinulle lähimainkaan parasta äänenlaatua. Laadukkaalla digitaalisella äänellään Sony Walkman NW-A105 nostaa musiikin parhaat puolet esiin.