Kuule ympäröivä maailma upouusilla LinkBuds -kuulokkeilla

LinkBudsit yhdistävät ympäröivän maailman täydellisesti avoimella rengastyyppisellä muotoilulla, jonka ansiosta voit kuulla puhelut, musiikin ja muun verkkosisällön sekä ympäristön äänet milloin tahansa ongelmitta, vaikka et tuntisi mitään korvissasi! Pienet ja kevyet kuulokkeet korvaan istuvalla muotoilulla takaavat tuntikausien mukavan käytön. Ne varmistavat, että olet aina yhteydessä, jotta et menetä hetkeäkään.

Erittäin pieni, kevyt ja miellyttävä istuvuus

Erittäin pienet ja noin neljä grammaa painavat LinkBuds-kuulokkeet ovat miniatyrisoinnin ihme. Toisin kuin perinteiset kuulokkeet, kaiuttimen kalvoa peittävä suojapinta on integroitu koteloon, mikä säästää tilaa.
LinkBudsit yhdistävät muodon, joka sopii täydellisesti ihmiskorvaan, ja uuden ergonomisen pintarakenteen, joka takaa vakaamman istuvuuden. Sony suunnitelleet nämä langattomat Sonyn nappikuulokkeet hyödyntäen laajaa tietoutta korvan muodosta, joka on kerätty sen jälkeen, kun maailman ensimmäiset in-ear -kuulokkeet esiteltiin vuonna 1982.

Nauti todellisen läpinäkyvästä äänestä näillä Bluetooth® -kuulokkeilla vastikään kehitetyn rengastyyppisen ohjainyksikkömme ansiosta.

Älykkäät kuunteluominaisuudet tekevät arjesta helppoa, kun käytät langattomia in-ear -kuulokkeitasi.

Näissä Sony-kuulokkeissa on IPX4-vedenkestävyys ja jopa 17,5 tunnin akunkesto.

Kristallinkirkasta musiikkia ja keskustelua

Precise Voice Pickup -teknologian ansiosta puhelun toisessa päässä oleva henkilö kuulee äänesi selkeästi, vaikka olisit meluisissa tilanteissa. Se ohjaa optimaalisesti useita mikrofoneja, ja suorittaa edistyneen äänisignaalin käsittelyn. Sony's Linkbuds on kehitetty käyttämällä tekoälyn koneoppimista ja hyödyntäen yli 500 miljoonaa ääninäytettä vaimentamaan ympäristön melua, ja poimimaan äänesi selkeästi monissa ympäristöissä.

Nauti tasapainoisesta ja korkealaatuisesta äänestä selkeällä keskikorkealla äänialalla. Integroitu prosessori V1 toistaa musiikkisi kaikki yksityiskohdat minimaalisella vääristymällä ja takaa autenttisen kuuntelukokemuksen. Varta vasten suunniteltu 12mm:n rengaselementti yhteensopivalla (matala rekyyli) kalvolla tarjoaa täyteläisen, hyvin tasapainotetun äänen, joka on ihanteellinen jyrkille kappaleille.

Kun alkuperäinen musiikkilähde pakataan, se menettää korkeataajuiset elementit, jotka lisäävät kappaleeseen yksityiskohtia ja rikkautta. Näiden in-ear -kuulokkeiden Digital Sound Enhancement Enginge (DSEE) palauttaa elementit uskollisesti tuottaakseen korkealaatuista ääntä, joka on lähempänä alkuperäistä äänitystä.