Hemmottele itseäsi aivan
uudenlaisilla äänielämyksillä

Sony products
 Brand Logotype

Sonyn langattomat kuulokkeet – kun tarvitset muutakin kuin vain poikkeuksellisen hyvää ääntä

Sonyn 1000X-sarjan langattomat kuulokkeet nostavat kuunteluelämykset täysin uudelle tasolle. Nauti parhaasta mahdollisesta melunvaimennuksesta, vertaansa vailla olevasta äänenlaadusta ja erinomaisesta käyttömukavuudesta. Kuulet suosikkiartistisi musiikin kaikki nyanssit tai voit nauttia erinomaisesta puhelujen laadusta. Milloin tahansa. Omilla ehdoillasi.

Snowflake

WH1000XM5

Sinun maailmasi, eikä mitään muuta. Paras melunvaimennus on nyt entistäkin parempi Sonyn uusilla langattomilla WH-1000XM5-over-ear-kuulokkeilla. Ne tarjoavat ylivoimaisen äänen ja upean kuuntelukokemuksen.

Sony WH1000XM5 tarjoaa häiriöttömän kuuntelukokemuksen ja nostaa puhelujen laadun aivan uudelle tasolle. Kaikkea melua aina lentokoneen jylinästä ihmisten ääniin vaimennetaan kahdeksaa mikrofonia ohjaavien kahden prosessorin ja Sonyn oman Auto NC Optimizer -tekniikan avulla.

Palkitut langattomat WH1000XM5-over-ear-kuulokkeet on varustettu kehittyneellä äänitekniikalla ja älykkäillä toiminnoilla. Lisäksi niiden muotoilussa on keskitytty mukavuuteen. Voit nauttia upeista äänielämyksistä missä ja milloin tahansa. Voit esimerkiksi toistaa musiikkia ja säätää äänenvoimakkuutta puhelinta avaamatta painamalla kuulokkeissa olevaa painiketta. WH1000XM5 tunnistaa myös puheäänesi ja voi keskeyttää musiikin kuuntelun tilapäisesti, kun alat keskustella jonkun kanssa. Siksi kuulokkeita on helppo käyttää ja ne sopivat saumattomasti elämääsi.

Noin kolme kertaa perinteistä Bluetooth®-ääntä enemmän tietoa siirtävän LDAC-tekniikan tarjoaman erinomaisen tarkan äänen lisäksi nämä kuulokkeet takaavat alan johtavan puhelulaadun. Sonyn Precise Voice Pickup Technology eristää puheäänen täsmällisesti neljän keilamikrofonin ja tekoälyyn perustuvan melunvaimennusalgoritmin avulla.

Akku kestää jopa 30 tuntia, ja se on USB-PD-yhteensopiva nopeaan lataukseen tien päällä.

Sony's sensational wireless headphones retain their crown for a second year

 Brand Logotype
Intel Core Badge

WF1000XM5

Sonyn uudet WF-1000XM5 True Wireless -kuulokkeet perustuvat palkittuun edelliseen tuotesukupolveen. Siten ne tarjoavat Sonyn in-ear-kuulokkeiden kaikkien aikojen parasta melunvaimennusta, äänenlaatua ja akunkestoa. Ei siis ole mikään ihme, että nämäkin kuulokkeet on palkittu.

Sonyn insinöörien työn tuloksena WF-1000XM5 pystyy vaimentamaan melua 20 prosenttia edeltäjäänsä paremmin. Kussakin nappikuulokkeessa on kaksi sirua ja kolme mikrofonia, mikä tekee käyttökokemuksesta vaikuttavan hiljaisen ja rauhallisen. Ulkoista hälyä vähennetään laajalla taajuusspektrillä.

Kooltaan WF-1000XM5 on 25 prosenttia M4-mallia pienempi ja 20 prosenttia sitä kevyempi. Se takaa yhdessä Innovative Noise Isolation -korvatulppien kanssa erinomaisen vakaan istuvuuden ja pitkäkestoisen mukavuuden. Lisäksi IPX4-sertifiointi takaa, että kuulokkeet kestävät vesiroiskeita, hikeä ja aktiivista elämää.

WF-1000XM5 tekee kuitenkin suurimman vaikutuksen äänentoistollaan. Uusi Dynamic Driver X -elementti on kalvo, jonka ansiosta korkeat taajuudet kuuluvat selkeämmin ja bassoääni paranee. Yhdessä tekoälytehostetun melunvaimennuksen kanssa voit nauttia sekä musiikista että puheluista ennenkokemattomalla tavalla. Lisäksi WF-1000XM5-mallissa on uudet anturit sekä tilaäänitekniikkaa, joka tarjoaa mukaansatempaavaa ääntä esimerkiksi AR-peleihin.

Akku kestää jopa 12 tuntia melunvaimennuksen ollessa pois päältä ja 8 tuntia sen ollessa päällä. Lisäksi kotelo tarjoaa kahden vuorokauden verran ylimääräistä akkuvirtaa.

Sony’s most accomplished and analytical wireless earbuds yet

 Brand Logotype
Intel Core Badge