LinkBuds S

Never off

LinkBuds S -korvanapeilla pidät yhteyttä kaikkiin maailmoihisi. Erittäin pieniä ja kevyitä korvanappeja voi pitää kellon ympäri, jotta pysyt yhteydessä ihmisiin ja paikkoihin. LinkBuds S -korvanapit vaihtavat automaattisesti ympäristön ääniin tai tehokkaaseen vastameluun, jotta kuuntelu on häiriötöntä.

Kevyet käyttää koko päivän

Noin 4,8 grammaa painavat LinkBuds S -korvanapit ovat maailman pienimmät ja kevyimmät korkean resoluution langattomat vastamelukuulokkeet*. Pieni koko saatiin kehittämällä pienikokoinen elementti ja integroimalla Bluetooth® Audio SoC -sirutekniikka ja laadukas vastameluprosessori samalle sirulle.

Mukava ja istuva

LinkBuds S-kuulokkeissa yhdistyvät ergonominen muotoilu, joka istuu ihmiskorvaan hyvin. Kun Sony suunnitteli LinkBud S-kuulokkeet, he keräsivät tietoja korvien muodosta, jotka heillä oli siitä lähtien, kun ensimmäiset in-ear kuulokkeet julkaistiin vuonna 1982, sekä arvioita eri korvien herkkyydestä, jotta muoto olisi sopiva monille. ihmiset.

Luonnolliset ympäristön äänet tai tehokas vastamelu

Saat kummankin parhaat puolet – luonnolliset ympäristön äänet vuorovaikutukseen muiden kanssa ja laadukkaan vastamelutoiminnon keskittymistä varten. LinkBuds S -korvanapit vaihtavat automaattisesti ympäristön äänitilan ja vastamelun välillä sen mukaan, missä olet ja mitä teet.

Selkeät puhelut

Keskustelut kuuluvat selkeinä myös meluisissa ympäristöissä korvanapin ulko- ja sisäpuolen mikrofoneja ohjaavan tarkan äänenkuuntelutekniikan ja edistyneen äänisignaalien käsittelyn ansiosta. Koneoppimisen ja yli 500 miljoonan ääninäytteen avulla kehitetty melunvaimennusalgoritmi vaimentaa taustaääniä ja selkeyttää puheääntäsi.

Mukaansatempaava ääni, autenttinen musiikki

Uuden 5 mm:n kaiutinelementin liikkuvan kalvon ansiosta LinkBuds S -korvanapit ovat pienikokoiset. Koostaan huolimatta se tuottaa vahvan basson ja kirkkaat lauluäänet tuoden esiin eri tyylien parhaat puolet. Täyteläisen keskialueen ansiosta musiikin, elokuvien ja podcastien toisto on selkeää. LinkBuds S -korvanappien parannettu vastamelutekniikka myös vähentää häiriöitä.

Valmiina pitkään päivään

Vedenpitävät kuulokkeet päivittäiseen käyttöön

Vedenpitävyyden IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä Sony-korvanappeja – voit siis huoletta liikkua musiikin tahdissa.

Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella

Kuulokkeiden lataus riittää 6 tunniksi eli koko työpäiväksi ja kotelon lataus vielä 14 tunniksi. Aina kotoa lähtiessäsi käytössäsi on siis 20 tuntia kuunteluaikaa. Onko sinulla kiire? Vain viiden minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia kuunteluaikaa, ja Sony | Headphones Connect -sovellus ilmoittaa, kun kotelon lataustaso laskee alle 30 %:n.

Puhu ja kuule vain ympäristön äänet

Heti kun puhut jollekulle, Speak-to-Chat voi pysäyttää musiikin toiston automaattisesti ja päästää ympäristön ääniä sisään – voit siis keskustella helposti koskematta kuulokkeisiin. Kun keskustelu on päättynyt, musiikin toisto jatkuu automaattisesti.

Erittäin pieni kotelo on täydellinen kumppani

Latauskotelon tyylikäs pyöristetty muoto ja yhteensopivat värit täydentävät LinkBuds S -korvanappeja. Kotelo mahtuu mukavasti käteen tai taskuun liikkeellä ollessasi.

Disclaimer

*30.3.2022 alkaen. Sony Corporationin tutkimuksen mukaan, mitattu Strategy Analytics -menetelmällä. Verrattuna muihin vastamelutoiminnolla varustettuihin aidosti langattomiin ja LDAC-yhteensopiviin kuulokkeisiin. LDAC on Hi-Res Audio Wireless -sertifioitu koodekki