Nosta viihdesisältö uudelle tasolle

Sony tunnetaan televisioista, jotka tarjoavat upeaa äänentoistoa sekä terävää ja selkeää kuvaa hämmästyttävällä syvyydellä ja yksityiskohtaisuudella. Ne ovat tyylikkäitä ja sulautuvat harmonisesti moderniin sisustukseen. Lisäksi niiden innovatiivinen tekniikka antaa mahdollisuuden täysin uudenlaisiin kokemuksiin. Nauti syvistä mustan sävyistä, eloisista väreistä ja ympäröivästä äänestä, joka seuraa tarkasti kuvaruudulla näkyviä tapahtumia. Koe todenmukainen kontrasti sekä uskomattoman häikäisevä kirkkaus. Löydä itsellesi täydellinen televisio. Kerää kaikki suosikkisovelluksesi ja -tilauksesi yhteen Google TV:n avulla. Katso Bravia Coreen sisältyviä uusia huippuelokuvia ja klassisia menestyselokuvia, ja pelaa PS5™-pelejä optimaalisella suorituskyvyllä*.

Sony A95L – ääni ja kuva, jotka voit melkein tuntea

Sonyn QD-OLED-lippulaivasarja tarjoaa parasta värintoistoa ja uskomattomia kontrasteja. 4K QD-OLED luo elokuvista, peleistä ja suosikkiohjelmista mukaansatempaavia elämyksiä. Cognitive Processor XR™ -prosessorin avulla BRAVIA-televisiot analysoivat sisältöä ja toistavat sen samalla tavalla kuin ihmiset näkevät ja kuulevat todellisen maailman. Lisäksi Acoustic Surface Audio +™ -tekniikan ansiosta ääni tulee suoraan kuvaruudulta, minkä ansiosta kuva ja ääni ovat täydellisessä harmoniassa.

Sony A80L – mukaansatempaava elämys

Sonyn 4K OLED -sarjassa käytetään myös Cognitive Processor XR™ -prosessoria, joka tarjoaa erinomaista kontrastia, vaikuttavaa yksityiskohtaisuutta ja todella syviä mustan sävyjä. Lisäksi ääni tulee suoraan kuvaruudulta lippulaivasarjan tapaan, minkä ansiosta kuva ja ääni ovat täydellisessä harmoniassa. A80L on ""Täydellinen PlayStationille"", sen kuva on 4K-laatuinen, kuvataajuus on 120 fps ja se käyttää VRR- sekä HDR Tone Mapping -tekniikoita. BRAVIA™ siirtyy automaattisesti pelitilaan, kun käytät PS5™-pelikonsolia, mikä minimoi viiveet ja maksimoi vasteajan.

Sony X75WL – eloisat värit jokaisessa kuvassa

Sonyn älykäs LED-sarja tarjoaa vaikuttavaa ja todenmukaista sisältöä 4K HDR -tarkkuudella. 2K-videokuva skaalataan lähes 4K-laatuiseksi. Sonyn ainutlaatuinen 4K Processor X1™ -prosessori tekee yksityiskohdista teräviä ja toistaa useita miljardeja todenmukaisia värisävyjä. Lisäksi X75WL:n selkeä ja luonnollinen ääni luo mukaansatempaavia elokuva- ja musiikkielämyksiä. Live Color laajentaa kuvien väriskaalaa television tuottamiin väreihin, joten kaikki katsomasi näyttää eloisalta ja aidolta.

Äärimmäisen mukaansatempaava kokemus Sony-soundbarilla

Yleensä television kaiuttimet poistetaan käytöstä, kun soundbar yhdistetään. Sonyn yhteensopivat soundbarit kuitenkin käyttävät televisiota keskikaiuttimena, joten voit kokea voimakkaan bassoäänen soundbarista ja oikeasta suunnasta tulevan äänen television kaiuttimesta.

*BRAVIA-televisiot on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä PlayStation®5-konsoleille. Auto HDR Tone Mapping optimoi HDR-asetukset heti PS5™:n käyttöönoton aikana. Lisäksi BRAVIA™ siirtyy automaattisesti pelitilaan PS5™-pelikonsolia käytettäessä, mikä minimoi viiveet ja maksimoi vasteajan. Se tarjoaa myös erityisen pelivalikon, jonka avulla voit räätälöidä pelikokemuksesi.