Alan johtava vastamelutekniikka * 1 – nyt vieläkin parempi!

Jokainen Sony WF-1000XM4 -kuulokkeiden osa on uusittu. Näihin kuuluu uusi, Sonyn kehittämä integroitu prosessori V1, joka vaimentaa enemmän melua kuin koskaan aikaisemmin, uusi kuuloke-elementti parannetulla suorituskyvyllä, vastikään suunnitellut melua tunnistavat mikrofonit, ja innovatiiviset melua eristävät korvasovittimet vakaammalla ja mukavammalla istuvuudella.

Poikkeuksellinen äänenlaatu

Tarkkaan suunniteltujen 6mm:n elementtiensä ansiosta WF-1000XM4 -kuulokkeet tuottavat dynaamisen äänen ja voimakkaan basson pienestä koostaan huolimatta. Integroitu prosessori V1 parantaa myös äänen laatua ja vähentää vääristymiä. Jopa pakatut musiikkitiedostot skaalataan, ja kehittynyt DSEE Extreme™ -teknologiamme tarjoaa ainutlaatuisen, entistä paremman kuuntelukokemuksen. Sonyn kehittämä LDAC -äänitekniikka mahdollistaa korkean resoluution äänen suoratoiston langattomasti Bluetooth® -yhteyksien kautta.

Älykkäämpi puhe, älykkäämpi kuuntelu

Speak-to-Chat -toiminto pysäyttää musiikin automaattisesti puhuessasi jonkun kanssa. Ominaisuuden ansiosta kuulet selkeästi ympäröivän äänen ja voit vaivattomasti liittyä keskusteluun - kätevä, kun haluat pitää kuulokkeittesi mikrofonin päällä, tai kun kätesi ovat muuten täynnä! Kun keskustelu on ohi, musiikkisi alkaa soimaan uudelleen automaattisesti. Speak-to-Chat -toiminto käyttää kiihtyvyysanturia tunnistamaan äänesi ja reagoimaan siihen. Se perustuu Precise Voice Pickup -tekniikkaan, joka yhdistää neljä mikrofonia ja antureita edistyneeseen äänisignaalikäsittelyyn.

Selkeät ja kristallinkirkkaat puhelut

Precise Voice Pickup -ominaisuus käyttää erityistä mikrofoniteknologiaa ja luunjohtumistunnistinta, jotta langattomat WF-1000XM4 -mikrofonikuulokkeet voivat noutaa äänesi selkeästi ja tarkasti handsfree -puheluita varten - kotona, kahvilassa tai missä tahansa oletkin. Vastamelutoiminnon avulla voit kuulla puhelun toisessa päässä olevan henkilön selkeämmin myös meluisissa tilanteissa.

Kuuntele koko päivän, lataa muutamassa minuutissa

Sonyn langattomilla kuulokkeilla voit nauttia akunkestosta kokonaisen 8 tunnin työpäivän ajan, ja säilyttää niitä toiset 16 tuntia latauskotelossa. Tämä tarkoittaa täyttä 24 tunnin *2 kuunteluaikaa joka kerta, kun poistut talosta! Oletko kiireinen? Vain viiden minuutin pikalatauksella voit nauttia suosikkikappaleittesi ja -viihteesi kuuntelusta jopa 60 minuutin ajan ja Sony | Headphones Connect -sovellus ilmoittaa, kun kotelosi akunkesto laskee alle 30%. Qi -tekniikan avulla voit ladata kuulokkeet langattomasti. *3

Aidosti langattomissa WF-1000XM4 -kuulokkeissa yhdistyy alan johtava vastamelutekniikka *1 korkealaatuiseen ääneen, älykkäisiin kuunteluominaisuuksiin, vesitiiviyteen, koko päivän kestävään akunkestoon ja pitkän ajan kuuntelumukavuuteen.

  • *1 26. huhtikuuta 2021. Sony Corporationin tutkimuksen mukaan mitatuilla JEITA-yhteensopivilla ohjeilla aidosti langattomien vastamelukuulokkeiden markkinoilla.
  • *2 8 tuntia (nappikuulokkeet) + 16 tuntia (latauskotelo), yhteensä 24 tuntia käytettäessä vastamelu- ja Bluetooth® -toimintoja. 12 tuntia (nappikuulokkeet) + 24 tuntia (latauskotelo), yhteensä 36 tuntia, kun käytetään Bluetooth® -tekniikkaa ilman vastamelutoimintoa.
  • *3 Latausalusta myydään erikseen. Latauskotelo on yhteensopiva Qi -standardin mukaisten langattomien latausalustojen kanssa. Latausteho riippuu käyttämästäsi latausalustasta.