Helppoa ja joustavaa tiedostonsiirtoa

USB-muisti on yhä yksi nopeimmista ja turvallisimmista tavoista varmuuskopioida asiakirjoja ja siirtää tiedostoja eri tietokoneiden välillä. Tranzipin USB-muistitikkujen avulla tiedostojen, videoiden ja valokuvien siirtäminen yhdeltä laitteelta toiselle on helppoa.

Kätevä USB-muistitikku USB-A- ja USB-C-liitännällä

Tukee uutta nopeaa USB 3.0 -standardia suurella siirtonopeudella. Taitettava. Liittimen päällä on terässuojus, joka tekee tikusta kestävän ja pienikokoisen.

Tranzip Flip

Muisti on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, edulliseksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi jokapäiväiseen käyttöön. Sopii täydellisesti käytettäväksi sekä pöytäkoneissa että kannettavissa tietokoneissa. Levyssä on yksinkertainen taitettava suojalevy, joka suojaa portteja, kun muistia ei käytetä.

Tranzip

Tranzipin tuotevalikoimassa on 32–256 Gt:n USB-muisteja, jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan liikematkalle. Toiminnot kuten tiedoston vetäminen ja pudottaminen suoraan laitteelle ja kestävä ruostumattomasta teräksestä tai tummasta muovista valmistettu kotelo takaavat paremman käyttökokemuksen. Ja ne ovat niin edullisia, että voit hankkia useampia muisteja.

Helppoa ja joustavaa tiedostonsiirtoa

Vedä ja pudota -toiminnon avulla voit vain liittää USB-muistitikun tietokoneen USB-porttiin ja vetää tiedostot työpöydälle tai haluamaasi kansioon. Sinun ei tarvitse asentaa tai ladata ohjelmia, vaan voit aloittaa asiakirjojen jakamisen heti. Kaikki mallit ovat yhteensopivia sekä USB 2.0- että USB 3.0 -liitäntöjen kanssa.