Dustinin vakuutus - Yksinkertaisesti

Dustinin vakuutuksella voit tuntea olosi turvalliseksi sillä se suunniteltu Dustinin tuotteille sopivaksi ja tarjoaa laajan suojan. Jos tapahtuu onnettomuus, Dustinin vakuutus helpottaa elämää järjestämällä tuotteellesi kuljetuksen/rahdin.

Muista, että koti- tai yritysvakuutus on hieman erilainen ja korvaa vahingot eri tavalla:

 • Millaisia vahinkoja koti- tai yritysvakuutuksesi korvaa?

 • Kuinka suuri korvaus on ikävähennyksen ja omavastuun jälkeen?

 • Kattaako se laitteistoviat tai viat takuuajan päätyttyä?

Mitkä viat korvataan

Dustin Vakuutus

Kotivakuutus

Kuluttajansuojalaki

Valmistajan perustakuu

Onnettomuus/vahinko*KylläLisänäEiEi
TulipaloKylläKylläEiEi
VarkausKylläKylläKylläEi
MurtoKylläKylläEiEi
SalamaKylläLisänäEiEi
Korvataanko laitteistoviat takuuajan päätyttyä?KylläLisänäOsittain Ei
Ilman ikävähennystä?**KylläEiEiEi
Omavastuu500krNoin 1200kr - 1500krEiEi
* *Dustinin vakuutus on kaiken kattava vakuutus, muut vakuutukset usein korvaavat vain, jos olet tilannut erityisen kokonaisvakuutuksen (esim. Drulle, Plus jne.). Muuten ehdoissa on usein poikkeus varkauden, onnettomuuden jne. tapahtuessa. 
** Dustins försäkring står för hela kostnaden, utan åldersavdrag. Hem- och företagsförsäkringen har en standardnedskrivning av ersättningsvärdet, dvs försäkringen täcker inte hela kostnaden.

Vakuutuksen soveltaminen

Vakuutus on ostetaan yhdeksi (1) vuodeksi kerrallaan, ajanjaksoksi, josta palkkio maksetaan. Vakuutusta ei voi ostaa jälkikäteen vaan se tulee ostaa yhdessä tuotteen kanssa. Dustin Vakuutus on voimassa kiinteille tuotteille Pohjoismaissa ja liikuteltaville tuottelle koko maailmassa. Vakuutus kattaa vain tulevaisuuden tapahtumat.

Vakuutusta ei voi ostaa jälkikäteen, vaan se tulee ostaa samanaikaisesti vakuutettavan tuotteen kanssa. 

Korvaus

Jos vahinkosi hyväksytään saat korvauksen uutena samanlaisena tai vastaavana tuotteena, tai vaihtoehtoisesti korjaamme tuotteen. Dustin maksaa kuljetus- ja rahtikulut. Kokonaan vahingoittunut tuote korvataan uudella tai vastaavalla tuotteella ottaen huomioon tuotteen iän, kunnon ja suorituskyvyn.

Korvaukseen ei vaikuta ikävähennys. Vahinkokulut veloitetaan vakuutuksesta. 

Poikkeukset

Dustin Vakuutukseen on harvoja poikkeuksia. Yksi poikkeuksista on, että asiakas ei saa jättää tuotetta vartioimatta kulkuneuvoon yleisillä paikoilla tai yleisiin tiloihin. Lisätietoja muista poikkeuksista löydät vakuutusehdoista. 

Vakuutuksen irtisanominen

Dustin vakuutus loppuu automaattisesti vakuutusajanjakson loppuun, ja voidaan irtisanoa milloin tahansa. Irtisanominen tulee voimaan seuraavasta eräpäivästä.

Huomioi, että nämä ovat lyhennelmä niistä kokonaisehdoista, joita sovelletaan. 

Tärkeät tiedot ennen ostamista, jotka vakuutuksen antajan tulee kertoa vakuutuksen ottajalle ennen vakuutussopimuksen allekirjoitusta, on korostetty paksulla tekstillä vakuutusehdoissa. 

Lisätietoja yksityishenkilöille

Näin toimia vahingon sattuessa

 1. Klikkaa linkkiä vahinkoilmoitus ja täytä lomake. Jos vakuutus on tehty yrtiykselle tulee myös yrityksen tiedot sekä kontaktihenkilön tiedot täyttää. Jos kyseessä on varkaus tai tulipalo tulee myös ilmoitus poliisille liittää lomakkeeseen yhdessä tavaralistan kanssa. 

 2. Lähetä vahinkoilmoituksesi (ja mahdollinen ilmoitus poliisile) Aon:lle

  Fax: 08-503 342 93
  Sähköposti: [email protected]

  Dustin Försäkring c/o
  Aon Sweden AB
  Box 128 20
  112 97 Stockholm

 3. Aon tarkistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ovat mukana ja tarkistaa vahingon. Tarkistus tarkoittaa, että käsittelijät varmistavat, että vahinko on korvattavissa vakuutusehtojen mukaan. Joskus Aon:in tarvitsee ottaa yhteyttä vahingosta ilmoittajaan, joten on tärkeää, että annat yhteystietosi vahinkoilmoituksessa. Täydellisten tietojen antaminen lyhentää käsittelyaikaa. 

 4. Jos vahinko on korvattava, ottaa Aon yhteyttä korjaajaan tai vaihtoehtoisesti toimittajaan. 

 5. Varusteet korjataan ja/tai uudet varusteet toimitetaan asiakkaalle. Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut soittamaan meille puh. 08-587 840 64

Täydet ehdot (pdf) (pdf)
Lataa vahinkoilmoitus (pdf) (pdf)