Om Dustin

Dustin home är en av Nordens ledande återförsäljare av hemelektronik. Vi erbjuder omkring 100 000 produkter med tillhörande tjänster. Som privatkund hos Dustin home kommer det att vara enkelt och tryggt att sköta sina inköp över nätet.

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment, och det utvecklas hela tiden. Allt för att ge dig som kund ett ännu bättre urval. Snabbare, smartare och till ett bättre pris.

Kombinationen av vårt lager på 20 000 m2 och vår effektiva logistik gör att du alltid kan räkna med säkra och snabba leveranser. Beställningar skickas alltid samma dag som vi får ordern om produkten finns i lager, och du kan hela tiden kan få svar på var din beställda produkt befinner sig. Om något blir fel eller om du får problem, får du självklart hjälp av oss direkt.

Vi ser helheten

Verksamheten startade 1984 i en zoobutik i Stockholm. Idag är vi en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster med drygt 900 anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Våra kunder utgörs av företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Som privatkund hos Dustin home kommer det att vara enkelt och tryggt att sköta sina inköp över nätet, och tack vare ett väl fungerande lager, kan produkter levereras till kund utan mellanhänder med Postens postpaket över hela landet.

Dustin ägs sedan 2006 av Altor Equity Partners. Omsättningen för 2013/14 uppgick till cirka 7,4 miljarder kronor.

Enkelt

Du lägger din beställning direkt på webben eller på telefon.

Snabbt

Din order skickas direkt vidare för leverans och i de flesta fall får du din produkt nästa dag.

Smart

Dessutom kan du lägga företatagets standardinköp i favoritlistor så att du aldrig behöver söka upp dem igen, vilket sparar mycket tid.