Frågor och svar

Vad kostar det att handla hos Dustin home?

Priserna på vår webbplats uppdateras i realtid, och det tillkommer en fraktkostnad från 8€. Vill du läsa mer om våra fraktkostnader kan du göra det här.

Hur betalar jag?

Försäljning sker med direktbetalning via din bank, konto/kreditkort eller via faktura. Väljer du att betala med faktura tillkommer en avgift på 3€.

När och hur får jag min beställning?

Lägger du din order före 15:00 på vardagar skickas din beställning samma dag, förutsatt att produkten finns på lager. Du hämtar ut din beställning på ett av Postis utlämningsställen nära dig.

Hur kontrollerar jag en lagd order?

Så fort ordern har skickats till oss kan du se den i din orderhistorik. Du hittar den genom att klicka på länken högst upp på Dustin homes webbsida. Kom ihåg att du måste vara inloggad för att se din orderhistorik.

Vad händer om uppkopplingen bryts?

Om uppkopplingen bryts innan du har hunnit skicka din order till oss, registreras ingen order. Men varorna som ligger i din kundvagn finns kvar nästa gång du loggar in på Dustin home och du kan fortsätta där du slutade.

Är du osäker på om din order gått iväg eller inte? Logga in på ditt konto och gå in i Orderhistoriken. Där hittar du samtliga av dina ordrar som mottagits av oss.

Hur ändrar jag adress, lösenord och liknande?

Välj ”Logga in” och gå till sidan "Mitt konto". Under fliken "Kunduppgifter" ändrar du uppgifter som rör ditt konto och på "Leveransadresser" kan du lägga till eller ändra dina leveransadresser.

Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

Du får ditt lösenord automatiskt via e-mail genom att välja "Logga in" och klicka på "Skicka inloggningsuppgifter".

Hur reklamerar jag en vara?

Du kan enkelt skapa ett reklamationsärende direkt på vår hemsida. Logga in på ”Mitt konto” (det är inte möjligt att skapa ett ärende med ett gästkonto), hitta din order i ”Orderhistorik” och klicka på ”Nytt ärende”.

Självklart kan du även kontakta Dustin homes kundtjänst via vårt Kontaktcenter.

Vart vänder jag mig för att få support?

Här hittar du vår lista på kontaktuppgifter till de vanligaste tillverkarnas användarsupport.

Använder Dustin homes webbsida cookies?

Du kan läsa om hur Dustin home använder cookies här.

Plug-ins

Problem kan uppstå på Dustin homes webbsida om du använder en plug-in till din browser som laddar ner webbsidor i bakgrunden medan du surfar. Vi rekommenderar att plug-ins som t ex NetSonic stängs av medan du använder Dustin homes webbsida.

Kontakta Dustin home om du har ytterligare frågor via vårt Kontaktcenter.