Tietokoneet

Meillä on laaja valikoima edullisia kannettavia ja pöytäkoneita, joiden avulla saat sekä tehtävät tehtyä että pidettyä pienen hengähdystauon opiskelusta voimia kerätäksesi. Valikoimassamme on myös arkea helpottavia lisätarvikkeita – laukkuja, kaapeleita, sovittimia, hiiriä ja näppäimistöjä.

Tabletit

Applen, Samsungin ja monien muiden valmistajien uusimmat tabletit. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva tabletti. Vaikka tabletit monesti yhdistetäänkin lähinnä matkoihin ja Netflixiin, ne sopivat aivan yhtä hyvin myös opiskeluun. Tabletti voi toimia tehokkuutta parantavana lisänäyttönä.

Lisävarusteet

Tarvitsetko uuden repun? Varavirtalähteen? Lisänäppäimistön, jonka voit kytkeä tarvittaessa kiinni koneeseen? Tutustu lisävarustevalikoimaamme. Olemme laatineet lisävarusteoppaita, jotta löydät etsimäsi mahdollisimman helposti.

Kuulokkeet

Valikoimassamme on lukuisia malleja eri tilanteisiin. Aina puhelimien ja tietokoneiden headseteistä erittäin hyvin melua vaimentaviin kuulokkeisiin, joiden avulla voit keskittyä. Kuulokkeet -kohdassa olevien lisätietojen avulla voit selvittää, minkä tyyppiset kuulokkeet juuri sinun kannattaa valita. In-ear, on-ear vai over-ear? True wireless vai ei?

Wearable-laitteet

Älykellot, sykekellot ja aktiivisuusrannekkeet. Pidä treenaamista paremmin silmällä älytoimintojen avulla. Mittaa syke, veren happipitoisuus ja tarkista polttamasi kalorit oppituntien välillä. Vastaa sähköposteihin tien päällä ja seuraa nukkumistasi ja varmista, että saat riittävästi lepoa. Apple Watchin magneettisen lataustelakan avulla voit ladata Apple Watchin tuossa tuokiossa.

Lukulaitteet

Lukulaitteet ovat sekä pienempiä että kevyempiä kuin tavalliset oppikirjat, ja niitä on helppo kantaa mukana laukussa tai suuressa taskussa. Niissä on yleensä tilaa tuhansille kirjoille ja ne miellyttävät silmää. Lisäksi niissä on kuukauden kestävä akku sekä paperimainen näyttö, jonka luettavuus säilyy myös voimakkaassa auringonvalossa. Monet lukulaitteet ovat lisäksi yhteensopivia kirjastopalveluiden kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että voit ladata digitaalisia tuotteita maksutta.