Nosta treenaamisesi uudelle tasolle

Aktiivinen elämä ja treenaaminen raikkaassa ilmassa ei ole vain hyväksi terveydelle, vaan liikkuminen voi olla myös todella hauskaa varsinkin silloin, jos sinulla on oikeat apuvälineet. Annamme neuvoja liittyen oikeisiin tuotteisiin ja tarvikkeisiin, jotka kohottavat nautinnon tunnettasi huolimatta siitä, olit sitten sukeltamassa, hiihtämässä, pyöräilemässä tai lenkkeilemässä.

Pidätkö treenaamista tylsänä? Siinä tapauksessa et ole yksin. Onni onnettomuudessa on se, että on paljon eri keinoja päästä treenaamisessa alkuun. Tärkeintä on aluksi, että löydät jonkun mukavan treenausmuodon, josta tykkäät ja pidät sitä mielekkäänä. Kun olet löytänyt mieleisesi treenausmuodon, niin voit alkaa miettiä, kuinka tehdä siitä vieläkin hauskempaa.

Sinun pitää ehdottomasti hankkia kuulokkeet, jos pidät hiljaisuudessa treenaamista tylsänä ja inspiroimattomana. Tempoa ja fiilistä nostava musiikki tai mielenkiintoinen podcast voi antaa sinulle juuri sen puuttuvan puhdin ja energian, jota tarvitset jaksaaksesi treenata alusta loppuun. Nykyisin monet urheilukuulokkeet ovat täysin langattomia ja niiden avulla vältyt sotkeutumasta tiellä oleviin johtoihin.

Toinen keino saada kehosi käyntiin on asettaa itsellesi selkeä tavoite. Aluksi tavoite saattaa ehkä olla vain jaksaa lähteä juoksulenkille, mutta kun olet päässyt sen vaiheen yli, niin haluat varmasti alkaa mitata kehittymistäsi. Tällöin aktiviteettiranneke tai urheilukello ovat tärkeitä työkaluja. Muuten älypuhelimesi riittää aika pitkälle.

Jos harrastat vauhdikkaita aktiviteetteja, kuten laskettelua tai sukellusta, niin haluat varmasti kuvata seikkailujasi. Voit näin kokea seikkailusi myös jälkikäteen, analysoida suorituksiasi ja jakaa videoleikkeitä sosiaalisissa medioissa. Kehittyneet toimintakamerat, kuten GoPro Hero7 ovat todella vahvoja ja kestäviä ja samalla ne eliminoivat kameran heilumiset pehmeällä ja tarkalla lopputuloksella.