Dustinin omat tuotemerkit

Tutustu omiin tuotemerkkeihimme.

Sen lisäksi, että Dustin tarjoaa yhtä markkinoiden laajimmista IT-tuotteiden ja -palveluiden valikoimaa lukuisilta eri valmistajilta ja palveluntarjoajilta, sillä on myös viisi omaa tuotemerkkiä; Prokord -kaapelit, Alledra LED-valot, Tranzip USB-muistit, Cirafon tarvikkeita mobiililaitteille sekä Kivocase tietokonelaukut ja suojakotelot.

Dustin keskittyy laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiin, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota erittäin hyviä tuotteita, jotka eivät maksa paljon ja jotka olemme itse testanneet ja valikoineet.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Siirrä tiedostoja nopeasti ja helposti Tranzipin kätevillä ja edullisilla USB-muisteilla. Valikoima sisältää sekä mikro- että vakiokokoisia USB-muisteja, jotka näyttävät upeilta ja jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan matkalle. Eri toiminnot, kuten tiedoston vetäminen ja pudottaminen suoraan laitteelle, ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo takaavat paremman käyttökokemuksen.

Katso kaikki tuotteet

Cirafon valmistaa mobiili- ja PC-lisätarvikkeita, kuten näytönsuojia, laukkuja ja vara-akkuja. Tuotteet ovat huolella valittuja ja testattuja kestämään arjen koetukset. Cirafonin tuotevalikoima löytyy meiltä aina varastosta.

Katso kaikki tuotteet

Gilford on älykäs uutuus sinulle, joka haluat rahoillesi vastinetta. Valikoimastamme löydät IT-tuotteita kuten esimerkiksi värikasetteja ja mustetta kotitoimistollesi.

Katso kaikki tuotteet

Prokord tarjoaa laajan valikoiman edullisia kaapeleita ja verkkotuotteita, joiden avulla työskentelet tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Tarvitsemiesi kaapeleiden lisäksi löydät valikoimasta kaikkea adaptereista seinäkiinnikkeisiin. Voit olla varma, että saat aina tuotteen, joka on huolella valittu ja testattu.

Katso kaikki tuotteet

Voxicon on uusi vaihtoehto sinulle, joka haluat erittäin paljon vastinetta rahoillesi. Tuoteperheeseen kuuluu valikoima tuotteita, joiden avulla voit kommunikoida tehokkaasti, kuten esimerkiksi kaiuttimet ja kuulokkeet. Aina varastossa ja erittäin huolella valittu meiltä.

Katso kaikki tuotteet

Kivocasen valikoimassa on tyylikkäitä tietokonelaukkuja, -reppuja ja -koteloita, jotka on muotoiltu liikkuvaan elämäntapaan. Valikoima on tarkkaan valikoitu ja testattu, jotta tietokone saa suojaa iskuilta ja pudotuksilta. Tietokonelaukkuja on saatavilla eri koissa, ja ne sisältävät monia fiksuja taskuja ja lisävarusteita.

Katso kaikki tuotteet

Alledra tarjoaa energiaälykkäitä ja edullisia LED-valoja eri tehoilla ja kannoilla. Kaikkien Alledra-tuotteiden energialuokka on A+, ja niiden käyttöaika on vähintään 30 000 tuntia.

Katso kaikki tuotteet