Tietoa meistä

Dustin on yksi Pohjolan johtavista IT-tuotteiden ja kodin elektroniikan jälleenmyyjistä. Tarjoamme noin 200 000 tuotetta niihin kuuluvin palveluin. Voit tehdä ostoksia netissä, kuvastomme kautta tai puhelimella.

Tarjoamme yhden markkinoiden laajimmista valikoimista, ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kaikki tämä, jotta voimme tarjota sinulle, asiakkaallemme entistä enemmän valinnanvaraa. Nopeammin, fiksummin ja paremmin hinnoin.

Yhdistelmänä 20 000 m2 varasto ja tehokas logistiikka tekee sen, että voit aina olla varma saavasi tilauksesi turvallisesti ja nopeasti toimitettuna. Tilaukset lähetetään tilauksentekopäivänä jos tuote löytyy varastostamme, ja voit koko ajan seurata missä tilauksesi on. Jos sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa, saat tietenkin apua meiltä saman tien.

Tarjoamme kokonaisuuden

Toimintamme alkoi Tukholmassa vuonna 1984, eläinkaupan muodossa. Tänä päivänä olemme IT-tuotteiden ja palveluiden toimittaja työllistäen yli 900 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaina meillä on yritykset, julkinen sektori sekä yksityishenkilöt.

Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut erityisiin tarpeisiisi. Huolimatta siitä onko kyseessä laitteistot, ohjelmistot, lisenssit tai kokonaiset IT-ratkaisut. Palveluidemme kautta - päätöksestä ja rahoituksesta asennukseen ja huoltoon - teemme ostoistasi yksinkertaisempia ja kannattavia.

Dustinin omistaa vuodesta 2006 lähtien Altor Equity Partners. Liikevaihto vuosina 2013/14 nousi noin 7,4 miljardiin Ruotsin kruunuun.